ooo kızlar doğum pozisyonlarından bahsetmişsiniz.vallaha bende apiduralli normal doğum istiyorum.ama doktor o anda sezeryanı uygun görürse yapacak bir şey yok.
gülşahcım sen neden sezeryan istiyorsun?
neden herkes sezeryancı oldu bakayım?
denizcim senin neden 20 şubata kaydı doğum tarihi anlamadım canım.
ayyy böreklerde ne güzel görünüyor bakarmısınız..
hayırlı ugurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün yegenını :teytey::hooray::lepi:Bebeğim geldiiiiiiiiiiiiii
Bebeğim geldiiiiiiiiiiiiii
Gözünaydın canım. Oh maaşallah 2 kiloya doğru gidiyor bebişler.kızlar ben geldimmmmm :teytey:
halimden bellidir herhalde haberler çok güzel :sm_cool:
kızım 1700 gr olmuş sıpam benim :ecrin_bebek:
suyum falan iyiymiş yüzünüde gördüm fıstığımın tombiş tombişti :ecrin_bebek:
doktor çok huzurlu bir çocuk belli oluyor dedi yan duruyor henüz dönmemiş
3 kilo almışım bu ay
doktorum bu ay fazla olmuş dikkat et dedi bende ayağımdaki çizmelerdendir dedim :lepi:
Böcükcüğüm sen niye şubata kaydın yawrum?inşallah canım ne kadar az kaldı..bende o tarihlerde Allahın izniyle inşallah normal doğumda olucam bir aksilik çıkmazsa..
sezeryanı yapıyormu peki canım.devlet tarafından yasaklandı ya.
Ayy bende epidural düşünüyodum ama 4-5 kişi abanıyomu anaaaaaam kafamçokkarıştı :uhm:Ben de doktoruma sormuştum, normal olursa ve acıya dayanamazsam B planı olarak epidural yapabilir miyiz diye... O da dedi ki, epidural doğum süresini uzatıyor, sen hissedemediğin için ıkınamıyorsun ve 4-5 kişi karnına abanarak bebeği ittirmek zorunda kalıyor... Buna katlanırım, doğum acısını çekmektense, takip eden günlerde bu abanmanın ağrılarına razıyım dersen yaparım dedi...
Sözün kısası, ben pek önermiyom, fırlat gitsin dedi... :roflol::roflol:
Ne güzel daha erken kavuşacaksın yavruna.Canım benim yumurtlama tarihlerimin farklı olduğuna karar verdi doktor. Bunun yanı sıra, bebiş 32+5 görünüyor... Bütün bunlar dikkate alındığında beklenen doğum tarihi de öne gelmiş oldu...
Durum budur... :1shok:
kızlar bende normal doğumculardanım..inşallah normal sorunsuz bir doğum olur..hem öncesinde hem sonrasında...rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin...deniz maşallah canım senin kız tam tontişş.....kızlar arasında en şişkosu ooo...yerim ben onu..benim kız cılız geliyor sizinkilere bakınca...şimdi iyice diyete dikkat edeceğim ya bebiş almazsa diyorum ama alır yaa dimi...3 hafta sonra gideceğim kontrole..inşallah normal değerler içinde olur...sonra doğuramam diye korkuyorum
bu arada noldu aşkı memnu da..neden ağladınız...benim koca izletmiyor da bana...
Canım evet ya, doktorum bana 4-5 kişi abanıyo üstüne dedi. Ben de korktum valla... :sm_confused:Gözünaydın canım. Oh maaşallah 2 kiloya doğru gidiyor bebişler.
Böcükcüğüm sen niye şubata kaydın yawrum?
Ayy bende epidural düşünüyodum ama 4-5 kişi abanıyomu anaaaaaam kafamçokkarıştı :uhm:
Ne güzel daha erken kavuşacaksın yavruna.
Allahım analı babalı büyütsün inşallah melekcim..
rehavet canım aşkı memnuda gösterdiler b ebek peyker doğurdu börekde ordan:)
kızlar küçük bi köpek şimdi gelmiş kapının önüne kanımca üst katımız boş ya alıcaz oraya..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?