2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

enelim canım benim ben hep sezeryan istedim ama doktor da hep normal dedi:))
ama bakalım hala bi umudum var sezeryan diye.
benim doktorum yapmaz gerçi nerden umutlanıyosam kend kendime

Canım benim yumurtlama tarihlerimin farklı olduğuna karar verdi doktor. Bunun yanı sıra, bebiş 32+5 görünüyor... Bütün bunlar dikkate alındığında beklenen doğum tarihi de öne gelmiş oldu...
Durum budur... :1shok:

Bebeğim geldiiiiiiiiiiiiii

melekcimmmmm gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlık sıhhat versin. :teytey::teytey::teytey:darısı senin ve bizlerin başına. Hey maşallah yüce rabbim!!! Ne güzel yaaa!
Kardeşinin ve yeğeninin sağlık durumu nasılmış canım, kaç kilo doğmuş?

Son düzenleyen: Moderatör:
melekcim allh anali babali büyütsün ... saglikli ,sihatli, huzurlu bir ömür gecirsin minik bebisiniz ins darisi hepimizin basina

kızlar bende normal doğumculardanım..inşallah normal sorunsuz bir doğum olur..hem öncesinde hem sonrasında...rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin...deniz maşallah canım senin kız tam tontişş.....kızlar arasında en şişkosu ooo...yerim ben onu..benim kız cılız geliyor sizinkilere bakınca...şimdi iyice diyete dikkat edeceğim ya bebiş almazsa diyorum ama alır yaa dimi...3 hafta sonra gideceğim kontrole..inşallah normal değerler içinde olur...sonra doğuramam diye korkuyorum

bu arada noldu aşkı memnu da..neden ağladınız...benim koca izletmiyor da bana...

Gözünaydın canım. Oh maaşallah 2 kiloya doğru gidiyor bebişler.

inşallah canım ne kadar az kaldı..bende o tarihlerde Allahın izniyle inşallah normal doğumda olucam bir aksilik çıkmazsa..
sezeryanı yapıyormu peki canım.devlet tarafından yasaklandı ya.
Böcükcüğüm sen niye şubata kaydın yawrum?

Ayy bende epidural düşünüyodum ama 4-5 kişi abanıyomu anaaaaaam kafamçokkarıştı :uhm:

Ne güzel daha erken kavuşacaksın yavruna.

melekcim hayırlı olsun gözünüz aydın...çabuk oldu sanırsam..ayy allahım bizede nasip et...
ya ne böreği yaa ben fransızım bugün çok

Canım sağol... Sen bakma bizimkilere, şişko bunlar şişko. Seninki olması gerektiği gibi... :)
Aşk-ı memnu da peyker doğurdu da ona duygulandı kızlar...
Canım evet ya, doktorum bana 4-5 kişi abanıyo üstüne dedi. Ben de korktum valla... :sm_confused:

yaa bende şubatta doğurmak istiyorum...çok bekletmesin kuzum yaaa...gününü geçirmesin...ben onu çok özledim şimdiden...çok merak ediyorum

Allahım analı babalı büyütsün inşallah melekcim..

rehavet canım aşkı memnuda gösterdiler b ebek peyker doğurdu börekde ordan:)
kızlar küçük bi köpek şimdi gelmiş kapının önüne kanımca üst katımız boş ya alıcaz oraya..:)

Bebişimi bende çok merak ediyorum ama daha 2 ay var diye avutuyorum kendimi.
Ama siz böyle şubatlara geçince benide heyecan bastı.

ayy ne güzel ne tatlidir simdi köpecik..oyyy cnm benim yaa

kontrole gıden arkadaslar maşaallah bebişlerinize tombiş tombiş olmuşlar bende pazartesı gıdecegım nasıpse ama gunler gecmıyo gecen ay iş yogunlugu doktor yogunlugu derken gıdememiştim merakım kat kat katlandı :):) artık nöbetten cıkıyorum benı daha rahat bır iş ortamı beklıyo ve bende nasıpse normal dogumculardanım valla ne olursa olsun bı saglıkcı olarak ve dogumların ıkısınıde canlı canlı görmeme ragmen sonuna kadar normalciyim :lepi: ınsaallah sorun cıkmazda normal yolla gelir oglusum

hemde ne ttalı şehnaz..aşağıda markete gelmiş içeri alsınlar diye ağlamışda ağlamış.eşimin kuzeni bana gösterdi.
alalım üst kata yer yapalım dedim.abim geldinde dedi
bekliyoruz bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…