2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben normal dogum yaptim canim abanma felan olmadi, o kadar abartilcak birsey yok kizlar ya, dogum yapmak zor birsey degil, bana en zoru 10cm acilana kadar dogum sancilarini cekmek geldi, ben kesinlikle normal dogum yapin derim, benim 45 dk surdu dogumum ,epidural felanda olmadim

melekk çok sevindim darısı bizlerin başına. detayları anlatırsın sonra bize:)ayy kızlar ne çabuk kilo alıyo bebişlerimiz artık. ne güzel. benim de göbüşüm daha bi belirgin oldu. fotomu ekliycem. 2 gün önce çektiler bizimkiler. ya birden büyüdü cidden. önceden penye straplezleri belime giyiyodum şimdi dar gelmeye başladılar. göbüşüm acımaya başladı....

Siyah saçlı 50 cm ve 3340 gr olarak doğmuş. Çok tatlı bir bebekmiş. Kardeşime de dikişleri atmışlar odaya almışlar...

melekcim zeynep kızımız sağlıkla büyüsün ! gözünüz aydın darısı bizlerin başına! ne muhteşem bir şey

Siyah saçlı 50 cm ve 3340 gr olarak doğmuş. Çok tatlı bir bebekmiş. Kardeşime de dikişleri atmışlar odaya almışlar...

Maşallah ona, ay valla çok sevindim. Ne güzelll, özendim de kız birden... Biz de görürüz o günleri inşallah. Demek siyah saçlıymış ha!
Ben bugün sordum doktoruma, benim kızım kelmiş henüz.... :1shok:

hemde ne ttalı şehnaz..aşağıda markete gelmiş içeri alsınlar diye ağlamışda ağlamış.eşimin kuzeni bana gösterdi.
alalım üst kata yer yapalım dedim.abim geldinde dedi
bekliyoruz bakalım..

ayyy yerim ben onu ya ne güzel benim yerime sevin olurmu
aglayasim geldi zeytinimi özledim ya senağlamasenağlamasenağlama

maşallahhh kara böcük he çooook severim yaa çok duygulandım. ideal kilo ve boy ne güzel. kardeşinde sağ salim kurtuldu birde bebeği aldım mı kucağa bütün herşey unutulur ayyy ya rabbim bize de nasip etsin sağlıkla inşallah:Saruboceq:

suni sancı kötümüymüş peki. normalde ben zaten sancılı geçirirdim regl dönemlerinikuzenim geçen hafta doğum yaptı normal doğum korkulacak gibi değil dedi. sancılar başlayınca ıkın demişler ona. bir de 12 saat sürmüş doğumu. sancı aralarında uyumasını söylemişler böylece rahat ve dinç olmuş.

Canım kardesımın de regl donemlerı ınanılmaz agrılı gecerdı. Valla sancı dayanılacak bısey degıl kesınlıkle epıduralı tavsıye ederım dedı ama daha konusamadık kardesımle. odada agrısının gecmesı ıcın ıgne vurmuslar sımdı cok yormak da ıstemıyorum kendıne gelsın bıraz. Valla normal sancısı gelmedı kardesımın ve normal dogum ıstedıgı ıcın sunnı sancıdan baska caresı yoktu.

İyi temennilerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Sizde benimle beraber heyecanımı mutlulugumu paylastınız. Ben hala kızkardesımle de konusamadım bı konussam rahatlıcam.

Kardeşim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına aldı. Bizimde önümüzde ki kaçınılmaz son hepimiz doğuracaz artık inşallah bizde sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.

ayyy melekcim gözünüz aydın.maşallah herşey yolunda gitmiş.sağlıkla büyüsün hayırlı bir evlat olsun.allah analı babalı büyütsün inşallah.
darısı bizlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…