İyi akşamlar güzel anneler ve bebişler,ben mayıs annesi olacağım kısmetse,sizlere birşey danışmak istedim,aranızda kuruluk yaşayan varmı?ben rahim hizasından göğüsler dahil hep kurudum,şimdiye kadar bebeyağı kullandım ve doktor tavsiyesi ile bol su içiyorum,ama geçmiyor geçmiyor off...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlera.s.a.s.
canım kuru derken cildin mi kurudu? o zaman bi dermatologa gitsene? bence kesin çözümü söyler, hamile olduğunu da söyle ,ona göre bişeyler önerecektir. geçmiş olsun.
İyi akşamlar güzel anneler ve bebişler,ben mayıs annesi olacağım kısmetse,sizlere birşey danışmak istedim,aranızda kuruluk yaşayan varmı?ben rahim hizasından göğüsler dahil hep kurudum,şimdiye kadar bebeyağı kullandım ve doktor tavsiyesi ile bol su içiyorum,ama geçmiyor geçmiyor off...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlera.s.a.s.
Merhabalar, bebişin sağlıkla gelsin inşallah.
Kuruluk sıkıntısını ben yaşamadım ama hem benim kullandığım hem de kuruluk yaşayan arkadaşlarımın uyguladığı yöntemi paylaşayım seninle... Dalin bebe yağını duştayken bolca sürüp, üstüne sıcak su tut tekrar.. gerekirse hergün duş alarak bu işlemi uygula. Kuruluk sıkıntından eser kalmayacak bence....
Gözünaydın canım. Maaşallah kuzucuğunada sanada. Haberler güzel. Sağlıkla tamamlayın inşallah yolculuğunuzu. yerimsenibenben geldimm heyyyyhihoyyyt
şimdi haberlerimi vereyim.tahlil sonuçlarım gayet iyi şükürler olsun.kanım filan yerinde.hemoglobinin yüksek olması bebeğe çok yararlıymış.ilerde zeka seviyesiyle alakalıymış bu durum..tiroidim filanda düşmüş kızlar.oda normal.idrarımda azcık bir iltihap sözkonusu bol su iç dedi.che cim bende antibiyotik kullandım doktorun verdiyse iç.tropikal antibiyotik bunlar çünkü.onun haricinde şeker filan da iyi çıktı.bir yaramazlık yok şükür.melekcim ne yaptı kardeşin doğurdumu?
Canım çok güzel şeyler almışsın. Umarım üşümezsin ama kısa kollu ya. Taclarına bayıldım. İyi günlerde kullan inşallah hepsinide.selam kızlar, simdi girdim eve, profilimdeki albumlerime hastane cantasi diye bir album ekledim, cok icime sinen bir alisveris oldu insallah siz de begenirsiniz, buketcim dun senden gordum canim cekti resmen attim kendimi sokaga bugun:) elif cnm ozellikle senin begenecegini dusunuyorum, sanırım sen de boyle birseyler arıyordun.doktor geldi mi deniz ve melek kızlar???neyse usenmeyeyim okuyayaim gecmisi
Allah gayret kuvvet versin inşallah. Beklemek ne kadar zor. Hepimiz bir avazda çıkarırız kuzucukları inşallah.Selam annişler,
Kızkardeşim sancılara dayanamayınca epidural takıldı. Epidurali takabilmek için açılmanın 4 cm olmasını beklediler. 4cm olmadan takılırsa doğumu yavaşlatıyormuş. Dolayısıyla 3-4 saat sunni sancı çekmek zorunda kaldı. Az önce birazcık telefonda görüştüm şimdi iyiyim diyor ve kesinlikle epidural yaptırmak en doğru karar diyor.
Şimdi msj yazarken tlf geldi yanında bekleyen ablamdan açılması 7 cm olmuş.Akşama gelecek inşallah
Hoşgeldin canım. Ne güzel sende güzel haberlerle gelmişsin. Maaşallah tombiş kzına.Kızlarrrrrrr, ben geldimmmm!!!
Doktorumuza gittik, bebişimiz, suyumuz gayet iyi. Kızımın rahatının yerinde olduğunu, şimdilik yerinin rahat olduğunu, doğmaya da niyetli gözükmediğini söyledi. Hemogram testimi de yaptırdım sonuçlarım gayet güzel çıktı.
Gelelim bebişeee.....
Kızım 1860 gr. ve 43 cm. olmuş. Şişkoooooo!!!! :))))
Görünen durumda beklenen doğum tarihi 20 Şubat!!!
Oy Oooooy en korktuğum şey yolda belde gelmesi..valla olcmedim canim ama saril saril akiyordu, birkac litre akiyordur heraldekafamçokkarıştı
Sağol canım,Rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın inşallah,tavsiyeni denicem,
Teşekkürler
kızlar ben geldimmmmm :teytey:
halimden bellidir herhalde haberler çok güzel :sm_cool:
kızım 1700 gr olmuş sıpam benim :ecrin_bebek:
suyum falan iyiymiş yüzünüde gördüm fıstığımın tombiş tombişti :ecrin_bebek:
doktor çok huzurlu bir çocuk belli oluyor dedi yan duruyor henüz dönmemiş
3 kilo almışım bu ay
doktorum bu ay fazla olmuş dikkat et dedi bende ayağımdaki çizmelerdendir dedim :lepi:
canım ben bazı sebeplerimden dolayı sezeryan düşünüyorumbende şimdi onu soracaktım..ay kurban olurum ben ona..
normal mi düşünüyodun sen..
peki doğum fiyatların ı biliyomusunuz kızlar hastanelerinizde.
canım ben bazı sebeplerimden dolayı sezeryan düşünüyorum
o zaman şubat 20-25 arası inşallah erken bişeyler olmazsa doğumdayım:sm_cool:
kızlar ben geldimmmmm :teytey:
halimden bellidir herhalde haberler çok güzel :sm_cool:
kızım 1700 gr olmuş sıpam benim :ecrin_bebek:
suyum falan iyiymiş yüzünüde gördüm fıstığımın tombiş tombişti :ecrin_bebek:
doktor çok huzurlu bir çocuk belli oluyor dedi yan duruyor henüz dönmemiş
3 kilo almışım bu ay
doktorum bu ay fazla olmuş dikkat et dedi bende ayağımdaki çizmelerdendir dedim :lepi:
evet çok az kaldı allah hepimizi en az sıkıntıyla kurtarsın inşallah:Saruboceq:inşallah canım ne kadar az kaldı..bende o tarihlerde Allahın izniyle inşallah normal doğumda olucam bir aksilik çıkmazsa..
sezeryanı yapıyormu peki canım.devlet tarafından yasaklandı ya.
evet çok az kaldı allah hepimizi en az sıkıntıyla kurtarsın inşallah:Saruboceq:
özel hastaneler kılıfına uyduruyorlar canım sen hangisini istersen dedi bana kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?