2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kuru derken cildin mi kurudu? o zaman bi dermatologa gitsene? bence kesin çözümü söyler, hamile olduğunu da söyle ,ona göre bişeyler önerecektir. geçmiş olsun.

canım kuru derken cildin mi kurudu? o zaman bi dermatologa gitsene? bence kesin çözümü söyler, hamile olduğunu da söyle ,ona göre bişeyler önerecektir. geçmiş olsun.

Evet canım ya cildim kurudu,doktor susuz kalmışsındır su iç geçer falan dedi ama nafile geçmedi kaç haftadır:1no2: mecbur kalmadıkça ilaç almayayım dedim ama dermatolağa gitmeden olmayacak galiba,teşekkürler

Merhabalar, bebişin sağlıkla gelsin inşallah.
Kuruluk sıkıntısını ben yaşamadım ama hem benim kullandığım hem de kuruluk yaşayan arkadaşlarımın uyguladığı yöntemi paylaşayım seninle... Dalin bebe yağını duştayken bolca sürüp, üstüne sıcak su tut tekrar.. gerekirse hergün duş alarak bu işlemi uygula. Kuruluk sıkıntından eser kalmayacak bence....

Sağol canım,Rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın inşallah,tavsiyeni denicem,
Teşekkürler

Gözünaydın canım. Maaşallah kuzucuğunada sanada. Haberler güzel. Sağlıkla tamamlayın inşallah yolculuğunuzu. yerimseniben

Canım çok güzel şeyler almışsın. Umarım üşümezsin ama kısa kollu ya. Taclarına bayıldım. İyi günlerde kullan inşallah hepsinide.

Allah gayret kuvvet versin inşallah. Beklemek ne kadar zor. Hepimiz bir avazda çıkarırız kuzucukları inşallah.

Hoşgeldin canım. Ne güzel sende güzel haberlerle gelmişsin. Maaşallah tombiş kzına.

valla olcmedim canim ama saril saril akiyordu, birkac litre akiyordur heraldekafamçokkarıştı
Oy Oooooy en korktuğum şey yolda belde gelmesi..

kızlar ben geldimmmmm :teytey:
halimden bellidir herhalde haberler çok güzel :sm_cool:
kızım 1700 gr olmuş sıpam benim :ecrin_bebek:
suyum falan iyiymiş yüzünüde gördüm fıstığımın tombiş tombişti :ecrin_bebek:
doktor çok huzurlu bir çocuk belli oluyor dedi yan duruyor henüz dönmemiş
3 kilo almışım bu ay
doktorum bu ay fazla olmuş dikkat et dedi bende ayağımdaki çizmelerdendir dedim :lepi:

bu arada doğumu konuştum
benim isteğime bıraktı normal olursa 4 mart
sezeryan istersem 20-25 şubat arası alacak
ben karar vereceğim
ama ben ne istediğimi biliyorum zaten :CüvCüv:
kızım 2 hafta önde çıkıyor maşallah yani 32 haftalık :sm_cool:

fundacım canım benim maşallah tosunumuza..yerim onu ben kıçınıda ısırırım.cokacimcoook
maşallah canım..artık son aylarda kilo alıcaz yani.ne bekliyorlar anlamıyorumki..

bende şimdi onu soracaktım..ay kurban olurum ben ona..
normal mi düşünüyodun sen..

peki doğum fiyatların ı biliyomusunuz kızlar hastanelerinizde.

unutmadan şu gögüs ucu yaralarına iyi gelen kremi sordum
kesinlikle doğumdan önce kullanmanın hiç bir faydası yok o sadece ticari amaçlı dedi
sen doğumdan sonra kullan yeter dedi yıkamak gerekmiyormuş en büyük avantajıda oymuş diğer kremlere göre

bende şimdi onu soracaktım..ay kurban olurum ben ona..
normal mi düşünüyodun sen..

peki doğum fiyatların ı biliyomusunuz kızlar hastanelerinizde.
canım ben bazı sebeplerimden dolayı sezeryan düşünüyorum
o zaman şubat 20-25 arası inşallah erken bişeyler olmazsa doğumdayım:sm_cool:

valla ben heyecandan fiyat falan düşünemedim o an
tüh ya keşke sorsaydım
herhalde o heyecanla 10 milyar dese 100 milyon gibi gelecekti :))))

canım ben bazı sebeplerimden dolayı sezeryan düşünüyorum
o zaman şubat 20-25 arası inşallah erken bişeyler olmazsa doğumdayım:sm_cool:

inşallah canım ne kadar az kaldı..bende o tarihlerde Allahın izniyle inşallah normal doğumda olucam bir aksilik çıkmazsa..
sezeryanı yapıyormu peki canım.devlet tarafından yasaklandı ya.

Gözün aydın canım, maşallah bebişine...
3 kilo bence de çok ama çizmelerdendir o...:jeyyar:
Bu arada sen nasıl doğurmak istiyorsun? Son ana kadar karar vermenin pek yerinde olmadığını biliyordum ben.. Yani o andaki bebek ve anne sağlık durumu, bebeğin kilosu, senin kilon ve bebeğin pozisyonu gibi durumlar gözönüne alınıyor. Siz bir aksilik olmazsa diyerek mi konuştunuz doğum şeklini canım?

inşallah canım ne kadar az kaldı..bende o tarihlerde Allahın izniyle inşallah normal doğumda olucam bir aksilik çıkmazsa..
sezeryanı yapıyormu peki canım.devlet tarafından yasaklandı ya.
evet çok az kaldı allah hepimizi en az sıkıntıyla kurtarsın inşallah:Saruboceq:
özel hastaneler kılıfına uyduruyorlar canım sen hangisini istersen dedi bana kaydirigubbakcemile2

evet çok az kaldı allah hepimizi en az sıkıntıyla kurtarsın inşallah:Saruboceq:
özel hastaneler kılıfına uyduruyorlar canım sen hangisini istersen dedi bana kaydirigubbakcemile2

ayy ne kadar şanslısın funda..benimkide bana sezeryan yapamam bebeğin başı şimdiden aşağıda doğum anında bir aksilik çıkmazsa normal dedi..ama bende sezeryan istiyorum..:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…