2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar ben mayıs annesiyim.Acil Endol Fitil adlı fitilden arıyorum aranızda bu fitili kullanmış olan varmı?Varsa ücreti neyse almak istiyorum.Fitil artık satılmıyormuş.Bu sebeple acil gerekli sadece 3 tane kullanmam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim

adacyo nun yazdığı gibi duşun sonunda bebe yağı sür ve son olarak su tut,çok iyi geliyor.benim cildimde çok kurudur.öyle yapıyorum bide çıkınca üstüne vücut kremi sürüyorum.

canim zaten insanin sanci aralarinda uykusu geliyor ister istemez yorgunluktan, benim dogumda sanci geldiginde ikiniyordum, sanci 3-5 dk surdukten sonra 2-3 dk duruyordu o sirada daliyordum, tekrar sanciyla uyaniyordum:roflol:, dogumdan sonrada zaten biraksalar birkac gun uyuyasi geliyor insanin , dogum yapmak o sancilari cekmek gercekten acayip yoruyo insani

ayy ne kadar şanslısın funda..benimkide bana sezeryan yapamam bebeğin başı şimdiden aşağıda doğum anında bir aksilik çıkmazsa normal dedi..ama bende sezeryan istiyorum..:a015:
gülşahcım normal doğumunda iyisi kötüsü var sezeryanında her bünyeye göre ağrı eşiklerine göre farklılık gösteriyor. hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin inşallah
çok teşekkür ederim canım
bende şaşırdım sen yazınca hiç duymamıştım 1 gün yoğun bakımda tuttuklarını
zor olur sanırım öyle
hangi marka lansi... mu ?:)
evet canım o önce kullanmanın bir faydası yokmuş doğumdan sonra kullanılırsa faydalıymış
Bebeğim geldiiiiiiiiiiiiii
canımmm gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
ay ay ay o şimdi ne tatlıdır yavru olan bütün hayvanları severim :))
canım eğer besleyecekseniz aman dikkat et gerçi biliyorsundur ama benden küçük bir hatırlatma dışkısına temas etme

ben de normal doğumculardanım.hayalim bebeğimi doğar doğmaz kucağıma almak idi.ama benim sezeyan garanti doğumdan bi saat sonra görüyosun bebeğini neyse sağlıkla atlatalımda.

gripim ve iki gündür evde yatıyorum.doktor antibiyotik verdi ben kullanmadım.benim gibi olan var mı.boğaz pastili ,viks gibi şeyler hamileye yasak deyip antibiyotik veriyolar nasıl iş anlamıyorum.

Canım ne yazık ki bu konuda bilgim yok... Acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa sürede bulursun ilacı... Muadili yok mu bu ilacın peki?

Çok geçmiş olsun. Ben de grip olduğumda verilen antibiyotiği almıyorum. bize bir tek bepanthene pastil serbest, bolca ondan kullanıyorum. Sana da tavsiye ederim. E zaten grip için ilaçla 1 haftada, ilaçsız 7 günde geçer diyorlar... kaydirigubbakcemile3

bepanthene pastili duymamıştım .sağol canım .

32 hafta cok erken değilmi arkadasım ya buarada maşallah bebişine

melekcim gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah

kontrole giden tüm arkadaslara maşallah bebişleri büyümüs helede adacyo..

sabah bende gidiyorum ama kan ve idrar tahlili istedi doktorum onun için.gerci hiç uykum yok hepinizi öpüyoruum

ne için 32. hafta erken anlayamadım canım?
sen de iyi haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:

gülşahcım canım bitanem dün söyledim sandım
sanırım sadece düşünüp, dile getirmemişim özür olsun tatlım
gözün aydın tahlil sonuçların iyi çıkmış çok sevindim.
kansız çıkmadığına daha da sevindim.
o sorun yakamızı bırakmıyor biliyorsun
ne güzel bakmışsın kendine ve dolayısıyla kızımıza
bizden kocaman bir alkış sanaaa :))

hepimize alkış yavrukuş bebelerimize iyi baktığımız için..:1hug:
En taze teyzeden hepinize günaydınlar......Çalışan anneler bugün Cuma dayanın gariii..hihoyyyt

ayy demesi bile ne kadar güzel..en taze teyze.

hepinize günaydın arkadaşlar..
biz köpeciği aldık.yukarda boş eve koyduk.yerini filan hep yaptık.ama gece çok ağladı.sabahda çıktık baktık iyiydi.sanırım tek olmaktan sıkılıyor.hala ağlıyor çünkü.:çok üzgünüm:e bırakamayız da dışarıya çok yağmurlu çok soğuk ve burası cadde üzeri anayol gibi kesin araba çarpar..senağlama

Bugün burda tatil günü :)) Ama arıza bende sabahın köründe kalkıyom işte... Neyse ev ahalisini kaldırayım, kahvaltı yapılsın...
Hepinize sağlıklı, güneşli ve sıcacık bir gün diliyorum...

Melekcim akşam giremedim canım, allah sağlıkla analı babalı büyütsün yeğenini...
Darısı hepimizin başına...

Günaydın arkadaşlar nasılsınız :) ben hala hastayım ve ev cok sogukya dogalgazıda yakıyom ama ısınmıyor çalısan arkadaslara kolay gelsiinnn :)

günaydııım, bugün ben de erkenciyim. hastaneye gideceğiz, pazartesi kontrol varya bi şeker, tiroid, hemogram falan baktırayım. eşim sevk almaya giti onu bekliyorum. burdabi özel hast. baktırcaz ama ultrason var mıdır ki? bakarlar mı acep? kızımı da görüversem bahaneyle.
ya bu arada akşam çok korkuttu beni bu kız, tık yok. yemek yedim, meyve yedim, okşadım, konuştum ama bana mısın demiyor. kaç saat oldu endişelnmeye başladım, dr. a mı gitsek falan dedik. sonra başladı harekete sıpa. eşim geldi bi zgidiyoz hadi öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…