İyi akşamlar güzel anneler ve bebişler,ben mayıs annesi olacağım kısmetse,sizlere birşey danışmak istedim,aranızda kuruluk yaşayan varmı?ben rahim hizasından göğüsler dahil hep kurudum,şimdiye kadar bebeyağı kullandım ve doktor tavsiyesi ile bol su içiyorum,ama geçmiyor geçmiyor off...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlera.s.a.s.
Bebeğim geldiiiiiiiiiiiiii
suni sancı kötümüymüş peki. normalde ben zaten sancılı geçirirdim regl dönemlerinikuzenim geçen hafta doğum yaptı normal doğum korkulacak gibi değil dedi. sancılar başlayınca ıkın demişler ona. bir de 12 saat sürmüş doğumu. sancı aralarında uyumasını söylemişler böylece rahat ve dinç olmuş.
gülşahcım normal doğumunda iyisi kötüsü var sezeryanında her bünyeye göre ağrı eşiklerine göre farklılık gösteriyor. hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin inşallahayy ne kadar şanslısın funda..benimkide bana sezeryan yapamam bebeğin başı şimdiden aşağıda doğum anında bir aksilik çıkmazsa normal dedi..ama bende sezeryan istiyorum..:a015:
çok teşekkür ederim canımfunda gözün aydın canım, maşallah bebişine. ya ne güzelızlar doğum şekillerini bile konuşmaya başladık dr. la yavaş yavaş. ben de sezeryancılardanım, bugün ege üni. de doğum yapan bir ark. konuştum orda sezeryanla doğum yapınca ilk gece serviste yatırmıyorlarmış, doğumhanenin yoğunbakımı varmış anne ve bebek orda yatıyormuş. hemşireler ilgileniyormuş. şaşırdım yani, tuhaf geldi.
evet canım o önce kullanmanın bir faydası yokmuş doğumdan sonra kullanılırsa faydalıymışhangi marka lansi... mu ?:)
canımmm gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallahBebeğim geldiiiiiiiiiiiiii
ay ay ay o şimdi ne tatlıdır yavru olan bütün hayvanları severim :))Allahım analı babalı büyütsün inşallah melekcim..
rehavet canım aşkı memnuda gösterdiler b ebek peyker doğurdu börekde ordan:)
kızlar küçük bi köpek şimdi gelmiş kapının önüne kanımca üst katımız boş ya alıcaz oraya..:)
Merhabalar ben mayıs annesiyim.Acil Endol Fitil adlı fitilden arıyorum aranızda bu fitili kullanmış olan varmı?Varsa ücreti neyse almak istiyorum.Fitil artık satılmıyormuş.Bu sebeple acil gerekli sadece 3 tane kullanmam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim
ben de normal doğumculardanım.hayalim bebeğimi doğar doğmaz kucağıma almak idi.ama benim sezeyan garantidoğumdan bi saat sonra görüyosun bebeğini neyse sağlıkla atlatalımda.
gripim ve iki gündür evde yatıyorum.doktor antibiyotik verdi ben kullanmadım.benim gibi olan var mı.boğaz pastili ,viks gibi şeyler hamileye yasak deyip antibiyotik veriyolar nasıl iş anlamıyorum.
Canım ne yazık ki bu konuda bilgim yok... Acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa sürede bulursun ilacı... Muadili yok mu bu ilacın peki?
Çok geçmiş olsun. Ben de grip olduğumda verilen antibiyotiği almıyorum. bize bir tek bepanthene pastil serbest, bolca ondan kullanıyorum. Sana da tavsiye ederim. E zaten grip için ilaçla 1 haftada, ilaçsız 7 günde geçer diyorlar... kaydirigubbakcemile3
bu arada doğumu konuştum
benim isteğime bıraktı normal olursa 4 mart
sezeryan istersem 20-25 şubat arası alacak
ben karar vereceğim
ama ben ne istediğimi biliyorum zaten :CüvCüv:
kızım 2 hafta önde çıkıyor maşallahyani 32 haftalık :sm_cool:
ne için 32. hafta erken anlayamadım canım?32 hafta cok erken değilmi arkadasım ya buarada maşallah bebişine
melekcim gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
kontrole giden tüm arkadaslara maşallah bebişleri büyümüs helede adacyo..
sabah bende gidiyorum ama kan ve idrar tahlili istedi doktorum onun için.gerci hiç uykum yok hepinizi öpüyoruum
hepimize alkış yavrukuş bebelerimize iyi baktığımız için..:1hug:gülşahcım canım bitanem dün söyledim sandım
sanırım sadece düşünüp, dile getirmemişim özür olsun tatlım
gözün aydın tahlil sonuçların iyi çıkmış çok sevindim.
kansız çıkmadığına daha da sevindim.
o sorun yakamızı bırakmıyor biliyorsun
ne güzel bakmışsın kendine ve dolayısıyla kızımıza
bizden kocaman bir alkış sanaaa :))
En taze teyzeden hepinize günaydınlar......Çalışan anneler bugün Cuma dayanın gariii..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?