2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

funda gözün aydın canım, maşallah bebişine. ya ne güzelızlar doğum şekillerini bile konuşmaya başladık dr. la yavaş yavaş. ben de sezeryancılardanım, bugün ege üni. de doğum yapan bir ark. konuştum orda sezeryanla doğum yapınca ilk gece serviste yatırmıyorlarmış, doğumhanenin yoğunbakımı varmış anne ve bebek orda yatıyormuş. hemşireler ilgileniyormuş. şaşırdım yani, tuhaf geldi.

aa ne kadar güzelmiş canım.araştırma hastanesi olduğu için sanırım bu özen..
bende haftaya gidicem doktora o zaman doğumu konuşucam..epidural istiyordum olmaz dedi.normal yapacaksa epidural isticem..

aa ne kadar güzelmiş canım.araştırma hastanesi olduğu için sanırım bu özen..
bende haftaya gidicem doktora o zaman doğumu konuşucam..epidural istiyordum olmaz dedi.normal yapacaksa epidural isticem..

Ben de doktoruma sormuştum, normal olursa ve acıya dayanamazsam B planı olarak epidural yapabilir miyiz diye... O da dedi ki, epidural doğum süresini uzatıyor, sen hissedemediğin için ıkınamıyorsun ve 4-5 kişi karnına abanarak bebeği ittirmek zorunda kalıyor... Buna katlanırım, doğum acısını çekmektense, takip eden günlerde bu abanmanın ağrılarına razıyım dersen yaparım dedi...
Sözün kısası, ben pek önermiyom, fırlat gitsin dedi... :roflol::roflol:

ne bileyim gülşah hem iyi hem kötü. hemşireler hergün aynı tabloyla karşılaştıkları için ne kadar iyi olurlar ki? sonuçta ameliyat olucak, bebek de yanımda olacak. aslında ablam ya da annem olsa yanımda daha çok nazlanırdım herhalde, böyle daha güçlü olmak zorundayım ama benim canım çok kıymetlidir tuhaf bi duygu heyecan var, sevinç var, kaygı var, özlem var. annelik bu herhalde aynı anda bi çok şey hissediyoruz.

Kızlar açılma 9 cm bulmus. 15 dk once dogumhaneye almıslar yavas yavas ıkınmaya baslasın dıye..:Saruboceq: Ne olur dua edın:Saruboceq:

Kızlar açılma 9 cm bulmus. 15 dk once dogumhaneye almıslar yavas yavas ıkınmaya baslasın dıye..:Saruboceq: Ne olur dua edın:Saruboceq:

Ayy Melekcim çok heyecanlanıyorum vallahi. Dua da ediyorum canım.:Saruboceq: Online doğum takip ediyoruz sayende. İnşallah bu gece güzel haberi de alıcaz canım. İçini ferah tut, fazla stres yapma emi...

deniz, funda ve gülşah güzel haberlerle gelmişsiniz çok sevindim valla.maşallah hepimizin bebelerine.
rehavetcim düzelecek şekerin merak etme tatlım bebişi üzme bidenem. o şekilde stres yapmak daha zararlı ben yaptım da prdan bilyorum ceza verip tekme atmadı bana. zar zor ikne ettim sıpamı da öyle tekmeleri salladı.
denizim maşallah de şu kıza yaaaaaaaa.

ben epiduralden ve sezeryandan korkuyorum.
ayrıca epiduralde belimden yani sinirlerimin geçtiği bir yerden iğne yapılması taraftarı değilim korkarım. allahın izniyle normal doğum yapmak istiyorum. çok istiyorum inşallah normal ve sorunsuz olur.
ya ben çok heyecanlandım meleğin kardeşinin durumuna yaa. hayırlısıyla kurtarsın darısı da bize inşallah.

Canım çok sağol. Valla doğru diyosun, maşallah kızıma maşallah şişkoma!!! :)
Hepimizinkileri nazardan korusun rabbim...

melekcim bekliyoruz inşallah haberleri..hop oturup hop kalkıyoruz şu an..
denizcim aynı açıklamayı benim doktorumda söyledi.üstüne abanma olayını.ama bilmiyorum kararsızım..burda birbirimizle fikirlerimizi paylaşırsak daha iyi olur diye düşünüyorum kızlar.
şöyle bir durum var normal doğumda da abanma oluyor dimi.

denizcim,fundacım maşallah kuzucuklarınıza çok güzel bir şekilde büyümüşler.rabbim nazarlardan saklasın hepsini.
rehavetcim sende güzel haberlerle gelmişsin.şekeride o kadar takma canım.biraz dikkat edersin olur biter.
gülşahcım seninde değerler maşallah çok güzel çıkmış.annelerede kocaman bir aferin bebişlere çok iyi bakmışsınız.
ama ben şu anda kızımı çok merak ediyorum.sanki göbeğim 1 aydır büyümedi gibi geliyor.doktorum suyuma falanda bakmadı hiç.15 ocakta bakalım neler diyecek.
melekcim hadi güzel haberlerini bekliyoruz.herşey güzel olur inşallah.

hangi marka lansi... mu ?:)

Normal doğumda olan abanma aynı şiddetde olsaydı doktorlarımız böyle söylemezdi diye düşünüyorum ben. Şimdi epiduralin riskleri ile ilgili de falz konuşmak istemiyorum, malum iyi haberler bekliyoruz şu anda...
Aslında bence bu konuda en iyi fikri, hem epiduralle hem de epiduralsiz normal doğum yapan anneler verebilir. Çünkü sadece birini yapmış birinin diğerni bilmeden kıyaslama yapması zor gibi geliyor bana...

ooo kızlar doğum pozisyonlarından bahsetmişsiniz.vallaha bende apiduralli normal doğum istiyorum.ama doktor o anda sezeryanı uygun görürse yapacak bir şey yok.
gülşahcım sen neden sezeryan istiyorsun?
neden herkes sezeryancı oldu bakayım?
denizcim senin neden 20 şubata kaydı doğum tarihi anlamadım canım.

fundacım canım benim maşallah tosunumuza..yerim onu ben kıçınıda ısırırım.cokacimcoook
maşallah canım..artık son aylarda kilo alıcaz yani.ne bekliyorlar anlamıyorumki..

Asıl son iki ayda çok alındığı için öyle söylemiştir, çünkü her ay bir bir alınsa bile son iki ay üçer dörder alınıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…