aa ne kadar güzelmiş canım.araştırma hastanesi olduğu için sanırım bu özen..
bende haftaya gidicem doktora o zaman doğumu konuşucam..epidural istiyordum olmaz dedi.normal yapacaksa epidural isticem..
Kızlar açılma 9 cm bulmus. 15 dk once dogumhaneye almıslar yavas yavas ıkınmaya baslasın dıye..:Saruboceq: Ne olur dua edın:Saruboceq:
selam kızlar
adacyo maşallah bebişine sağlıkla büyüsün
melekcim aklıma bir şey geldi loğusa kadınların duası kabul olur derler kızkardeşine söyle de doğumdan sonra senin ve bebişin için dua etsin
deniz, funda ve gülşah güzel haberlerle gelmişsiniz çok sevindim valla.maşallah hepimizin bebelerine.
rehavetcim düzelecek şekerin merak etme tatlım bebişi üzme bidenem. o şekilde stres yapmak daha zararlı ben yaptım da prdan bilyorum ceza verip tekme atmadı bana. zar zor ikne ettim sıpamı da öyle tekmeleri salladı.
denizim maşallah de şu kıza yaaaaaaaa.
unutmadan şu gögüs ucu yaralarına iyi gelen kremi sordum
kesinlikle doğumdan önce kullanmanın hiç bir faydası yok o sadece ticari amaçlı dedi
sen doğumdan sonra kullan yeter dedi yıkamak gerekmiyormuş en büyük avantajıda oymuş diğer kremlere göre
fundacım canım benim maşallah tosunumuza..yerim onu ben kıçınıda ısırırım.cokacimcoook
maşallah canım..artık son aylarda kilo alıcaz yani.ne bekliyorlar anlamıyorumki..
şimdi aşkı memnudaki bebeği gördüm..ay ağlıyorum çok kötü oldum..
şimdi aşkı memnudaki bebeği gördüm..ay ağlıyorum çok kötü oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?