hadi canım güle güle hayırlı haberlerle gel bizi sevindir Şenizgünaydııım, bugün ben de erkenciyim. hastaneye gideceğiz, pazartesi kontrol varya bi şeker, tiroid, hemogram falan baktırayım. eşim sevk almaya giti onu bekliyorum. burdabi özel hast. baktırcaz ama ultrason var mıdır ki? bakarlar mı acep? kızımı da görüversem bahaneyle.
ya bu arada akşam çok korkuttu beni bu kız, tık yok. yemek yedim, meyve yedim, okşadım, konuştum ama bana mısın demiyor. kaç saat oldu endişelnmeye başladım, dr. a mı gitsek falan dedik. sonra başladı harekete sıpa. eşim geldi bi zgidiyoz hadi öptüm hepinizi.
geçmiş olsun canım sıkı giyin üzerinede bi battaniye al öyle otur valla bizim de doğalgaz yanıyor ama dediğin gibi hala soğuk sanki fisfisfisGünaydın arkadaşlar nasılsınız :) ben hala hastayım ve ev cok sogukya dogalgazıda yakıyom ama ısınmıyorçalısan arkadaslara kolay gelsiinnn :)
İyi temennilerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Sizde benimle beraber heyecanımı mutlulugumu paylastınız. Ben hala kızkardesımle de konusamadım bı konussam rahatlıcam.
Kardeşim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına aldı. Bizimde önümüzde ki kaçınılmaz son hepimiz doğuracaz artık inşallah bizde sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız :) ben hala hastayım ve ev cok sogukya dogalgazıda yakıyom ama ısınmıyorçalısan arkadaslara kolay gelsiinnn :)
valla bende şimdi açtım kombiyi baya souk hava yaaa..
LAVİNYA_00 Elif_bs sizlerede günaydın kızlarr :) lavınya cnm bende bu gece ruyamda erkeke bebek sevdım yaa ama benımkı kotu bı ruyaydı cunku bebegım elınde cam kırıgıyla oynuyordu ellerı kesılmıstı kotu kalktım sabah ALLAH hayırlara yorsun ınsallah bu arada herkeze hayırlı cumalar :)
günaydın kızlar
melekcim gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
bu gün temizlik var ve bana temizliğe gelen kadın da hamile yeni öğrenmiş onun adına sevindim ama
şimdi ne olucak o temizlik yaparken benim vicdanım rahat etmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?