2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi canım güle güle hayırlı haberlerle gel bizi sevindir Şeniz

Günaydın arkadaşlar nasılsınız :) ben hala hastayım ve ev cok sogukya dogalgazıda yakıyom ama ısınmıyor çalısan arkadaslara kolay gelsiinnn :)
geçmiş olsun canım sıkı giyin üzerinede bi battaniye al öyle otur valla bizim de doğalgaz yanıyor ama dediğin gibi hala soğuk sanki fisfisfis

alyasulin günaydınn sanada canım..
ada canım doğunca kıçını bi ısırırsın onun.valla ben öyle yapcam şahsen..
bizim evde çok soğuk kızlar.bu hafta kayınvalideme de gitmedim.dondum yani..

Selence Saruboeq saolun kızlarr :) üstümde polardan bir sabahlık var acaip sıcak tutuyor onunla gezıyorum evde kooocaa bı gobusle bunuda ustune gıyınce cok komik oluyorum yaa :)

Herkese gunaydin kizlar, hayırlı cumalar...

yasasin bugun cuma kaydirigubbakcemile2

MELEK; canım hayırlı ugurlu olsun, simdi okudum. allah anali babali buyutsun. saglikli, sansli bir omru olsun minik zeynepin.

Funda; guzel haberlerine cok sevindim canım..

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.

adayadayı güzel haberlerini bekliyoruz.evde duran ve üşüyen arkadaşlar bence bi battaniye alının uzanın

alyasulin cum polar eşofman takımıda gece çok sıcak tutuyor.

kızlar bu sabah çok güzel uyandın benim bebiş geceleri hiç durmuyo çok hareketli ...
acaba çok hareketli olmasının bi nedeni olabilirmi.hiç durmuyor.

bide kızlar sabah bi ruyayla uyandım.benim kızım olacak ya bu 2 dir rüyamda bebeğimi erkek gördüm.

bu sefer yüzünüde gördüm koyu yeşil gözlü toparlak bişi di bu senin bebeğin diyolar di bende hayır benim kızımı getirin diye ağlıyodum... ama bebek çok tatlıydı...

melekcim zeynep kızımız hayırlı olsun.....Allah analı babalı büyütsün inşallah....kara kız geldi heee... ayy yerim onu maşallah.....

dr.a gidicek arkadaşlar iyi haberlerinizi bekliyoruz.....

gözünaydın taze teyze ... Allah analı babalı büyütsün inş.

LAVİNYA_00 Elif_bs sizlerede günaydın kızlarr :) lavınya cnm bende bu gece ruyamda erkeke bebek sevdım yaa ama benımkı kotu bı ruyaydı cunku bebegım elınde cam kırıgıyla oynuyordu ellerı kesılmıstı kotu kalktım sabah ALLAH hayırlara yorsun ınsallah bu arada herkeze hayırlı cumalar :)

hayır olsun alyasulin..
ya ben dun gece gordum oglumu masallah oyle guzeldiki
ama hic bize benzetemedim. sutcu sutcu :1shok:kaydirigubbakcemile3
neyse kıkır kıkır guluyordu. bende sıktırarak seviyordum onu canım oglum

valla bende şimdi açtım kombiyi baya souk hava yaaa..

Canım bende actım hıc kapatmıyorum ama ev yıne soguk ya ufoyu acsam bu seferde terlıyorum dıger odalara gecıncede buz gıbı hasta oluyorum valla ALLAH yardımcımız olsun kızlar hamıleyken hastalık hıc cekılmıyor dıkkat edın :1no2: :1no2:

ya jnm allah hayırlı etsin.

benim bu bebişimi ruyam da 3. görüşüm 1 de sadece bi bebk gördum cınsıyeti falan yoktu kundakta bi bebek.

sonra bi erkek bebek gördüm ama yüzünü falan hiç bişini göremedim kundakta beyaz kundakta bi bebe erkek olduğunu söylüyolardı.

dun gece ise o kanlıkta bebeği resmen gördüm yada bana öle geldi ama göz renki o kadar güzek yeşildiki yeşil mercan gibiydi adeta bu senin bebişin oğlan diyolardı .ağladım kızımı istiyorum diye...

sabah ise gülerek uyandım göz rengini gördüm ya güya :roflol: :roflol: :roflol: tövbe töv be

eeee aanası esmer baba sarışın olunca ister istemez giriyo ruyayay çok merak ediyorum kızımı :asigim:

hakkaten arkadaslar cok soguk.
ben dun kıslari kapadigimiz buyuk odaya girdim tartilmaya. dondum dondumm.
bakalim ne kadar gelicek dogalgaz faturamiz.
:1shok:

kızlar ben hakikatten cennette yaşıyorum burası da çok soğuk -2,5 dereceydi işe gelirken ama kaloriferimiz cayır cayır yanıyor ve aylık sadece 100 ytl ödüyorum yani taşrada olmak daha güzel ne ediyim herşeyi olan ama aynı zamanda hiçbirşeyi olmayan büyükşehiri canım muğlam yazın 15 dakikada denizdeyiz marmaris fethiye bodrum akyaka hepsi ayak altında delikafaduldenay bu smiley ye bayuldumm delikafadulden

günaydın kızlar...burda lapa lpa kar yağıyor...kızım sabah 5 te uyandırdı beni...bende onunla ilgilenmek istedim.kalktım baktım camdan kar yağıyor..çok güzeldi..oturdum hem onu izledim hem kızımın tepiklerini dinledim..6 da yattık tekrar...

kızlar buarada umudum nerde yaa..yani ayşe..günlerdir yok..
mts hala annesindemi
ege-deniz nerde..çok fire var yaa..

melek kardeşin nasıl bu arada ayy ne güzel yaaa....allahım bizede nasip et...

kızlar bu arada dün pazar vardı ama baktık yoktu...pazarcılar grev yapıyormuş.kapalı pazar yerinde..bugün başka biryerde açık pazar var tin tin gideyim diyorum....manav malını sevmiyorum.koca koca hormonlu geliyor..

günaydın kızlar
melekcim gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
bu gün temizlik var ve bana temizliğe gelen kadın da hamile yeni öğrenmiş onun adına sevindim ama
şimdi ne olucak o temizlik yaparken benim vicdanım rahat etmez ki

Kızlar saolun kardeşim iyiyim diyor ama sütü gelmemiş gece.Ona biraz üzgün. Tekrar tekrar deneyecekler. Şu anda onun dışında problemimiz yok. Öğlen cıkacaklarmıs hastaneden zaten.

amam canım buyuk mesuliyet allah korusun.
takipte ol sen, o dikkat etmese bile. biseyler kaldirmasin.
hatta bence hic baslamadan gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…