ben geldim, kan verdik öğleden sonra alıncak sonuçlar, ultrasonla da baktı dr. pıtırcık tam haftasında gidiyor, 1328 gr. ve uyluk kemiğine göre 38 cm. dr. suyun az dedi ne durumda dedim doplerle takip edilmesi gerek dedi. kalp atışını duydum güm güm atıyordu o yeter bana bugünlük, hem pazartesiye ne kaldı şurda dimi ya?
amam canım buyuk mesuliyet allah korusun.
takipte ol sen, o dikkat etmese bile. biseyler kaldirmasin.
hatta bence hic baslamadan gitsin.
ada hoşgeldin canım.onun minik kalbini yerim ben..
sen yatmya devam et Allahın izniyle bir şey olmaz.
melekcim ilk günler süt olmasada bebeğin memeye alışması açısından verilmesi gerektriğini okudum bizim topicte..bide mama verilmemesi gerektiğini.
sen yatmya devam et Allahın izniyle bir şey olmaz.
melekcim ilk günler süt olmasada bebeğin memeye alışması açısından verilmesi gerektriğini okudum bizim topicte..bide mama verilmemesi gerektiğini.
ewet jnm memeye alışsın diye boş da olsa memeye tutulmalı ....
mama içinde bebişin aç kalmaması için mecburen verilmesi gerektiğini biliyorum süt gelince mamayı bırakır.
kiminin eve gidip duş olduktan sonra sütü geliyomuş eltimin arkadaşı nın öle olmuş.
oda felaket tellalı gibi başımda güzel bişi demez yanii sinir şeyklava:
bol bol vitamınli şeyler yesin stres yapmasın jnm.a.s.
gozun aydin eylemcim..
ne yapilacak pazartesi? ben orayi kacirdim
sen yatmya devam et Allahın izniyle bir şey olmaz.:1hug:
anladim canım.sağol canım benim, pazartesi üniversitede asıl kontrol var, yani güvenilir sonuçlar alacağım, doplerle suyuna falan bakılacak. Şeniz
amam canım buyuk mesuliyet allah korusun.
takipte ol sen, o dikkat etmese bile. biseyler kaldirmasin.
hatta bence hic baslamadan gitsin.
ben de söyledim yapma git diye ama "başka yerlere de gidiyorum bi şey olmadı ,paraya ihtiyacım var mecburum" diyor bundan önceki çocuğunda da son aya kadar gitmiş temizliğe ay şaşırdım yormadan dikkatli olmasını söyledim
ehh kendi ille yapicam diyorsa yapcak bisey yok.
sen goz kulak ol yinede tatlim. kolay gelsin size.
Gunaydin hamiş guzeller.Nasilsiniz?Bebişler nasil?
Umarim iyisiniz,Allah hepimizi korusun.Coktan girmedim,ozledim sizi.Ben iyim,beni soracak olursaniz.Pazartesi yolda yururken ayagim kaydi,dustum.NST testi yapildi,cok sukur bir şey cikmadi.Kizim iyi.
Bu arada bir şey soracam.Bebeginiz için hangi marka (şampuan,yag,pişik kremi vs) kullanmayi dusunuyorsunuz?Ben kararsiz kaldim:sm_confused:
Gunaydin hamiş guzeller.Nasilsiniz?Bebişler nasil?
Umarim iyisiniz,Allah hepimizi korusun.Coktan girmedim,ozledim sizi.Ben iyim,beni soracak olursaniz.Pazartesi yolda yururken ayagim kaydi,dustum.NST testi yapildi,cok sukur bir şey cikmadi.Kizim iyi.
Bu arada bir şey soracam.Bebeginiz için hangi marka (şampuan,yag,pişik kremi vs) kullanmayi dusunuyorsunuz?Ben kararsiz kaldim:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?