2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim, kan verdik öğleden sonra alıncak sonuçlar, ultrasonla da baktı dr. pıtırcık tam haftasında gidiyor, 1328 gr. ve uyluk kemiğine göre 38 cm. dr. suyun az dedi ne durumda dedim doplerle takip edilmesi gerek dedi. kalp atışını duydum güm güm atıyordu o yeter bana bugünlük, hem pazartesiye ne kaldı şurda dimi ya?

gozun aydin eylemcim..
ne yapilacak pazartesi? ben orayi kacirdim

ada hoşgeldin canım.onun minik kalbini yerim ben..
sen yatmya devam et Allahın izniyle bir şey olmaz.
melekcim ilk günler süt olmasada bebeğin memeye alışması açısından verilmesi gerektriğini okudum bizim topicte..bide mama verilmemesi gerektiğini.

amam canım buyuk mesuliyet allah korusun.
takipte ol sen, o dikkat etmese bile. biseyler kaldirmasin.
hatta bence hic baslamadan gitsin.

ya jnm ihtiyacı var demekki gelmiş yazıkkk :çok üzgünüm: ağır işler yapmadan çalışamaz mı kadıncağız. ne bilim bebişede bişi olmasa takip et sürekli bence CADIARZU

melekcim. ilk bi kaç gün süt gelmemesi normal diyolar kiminin hemen gelmiyomuş.inş hamen gelirde bol bol doyurursun onu kardeşin. :Saruboceq:

ewet jnm memeye alışsın diye boş da olsa memeye tutulmalı ....
mama içinde bebişin aç kalmaması için mecburen verilmesi gerektiğini biliyorum süt gelince mamayı bırakır.

kiminin eve gidip duş olduktan sonra sütü geliyomuş eltimin arkadaşı nın öle olmuş.
oda felaket tellalı gibi başımda güzel bişi demez yanii sinir şey klava:

bol bol vitamınli şeyler yesin stres yapmasın jnm.a.s.

bende oyle okudum ve soyledım ama bılmıyorum ne yaptılar.. ıste kardesımın yanında olamamak yardımcı olamamak ne kadar kotu anlayın. senağlama

eylem sevındım guzel haberlere onemlı olan bebegın gelısımı. Suyun az olsa bebek gelısımı yavaslar cunku. demek kı ıyıymıs

kardeşimin yanında deneyimli olarak büyük eltisi var. o da aynı şeyi söylemiş. Evde duş alınca gelir merak etme demiş. Bende öyle şey mi olurmuş diye kızmıştım

gozun aydin eylemcim..
ne yapilacak pazartesi? ben orayi kacirdim

sağol canım benim, pazartesi üniversitede asıl kontrol var, yani güvenilir sonuçlar alacağım, doplerle suyuna falan bakılacak. Şeniz

ada hoşgeldin canım.onun minik kalbini yerim ben..
sen yatmya devam et Allahın izniyle bir şey olmaz.:1hug:

olmayacak gülşahım olmayacak, bende öyle diyorum kızıma, dayanacağız annem diyorum. :1hug:kaydirigubbakcemile3

amam canım buyuk mesuliyet allah korusun.
takipte ol sen, o dikkat etmese bile. biseyler kaldirmasin.
hatta bence hic baslamadan gitsin.

ben de söyledim yapma git diye ama "başka yerlere de gidiyorum bi şey olmadı ,paraya ihtiyacım var mecburum" diyor bundan önceki çocuğunda da son aya kadar gitmiş temizliğe ay şaşırdım yormadan dikkatli olmasını söyledim

ehh kendi ille yapicam diyorsa yapcak bisey yok.
sen goz kulak ol yinede tatlim. kolay gelsin size.

Gunaydin hamiş guzeller.Nasilsiniz?Bebişler nasil?
Umarim iyisiniz,Allah hepimizi korusun.Coktan girmedim,ozledim sizi.Ben iyim,beni soracak olursaniz.Pazartesi yolda yururken ayagim kaydi,dustum.NST testi yapildi,cok sukur bir şey cikmadi.Kizim iyi.
Bu arada bir şey soracam.Bebeginiz için hangi marka (şampuan,yag,pişik kremi vs) kullanmayi dusunuyorsunuz?Ben kararsiz kaldim:sm_confused:

oy canım çok geçmiş olsun dikkat !!!
ben chicco nun pişik kremi ve şampuanını aldım ancak konak şampuanı olarak musteladan sipariş verdim ilk onu kullanacam sonra chicco ya geçecem

selamlar herkese.
hayırlı cumalar,güzel hafta sonları diliyorum.
eylemcim sabah sabah güzel haberlerle gelmişsin canım.maşallah hiçbirşeycik olmayacak miniğimize.biliyorsun kızlarımız çok güçlü.neler atlattık hep beraber.pazarteside güzel sonuçlar alırsın inşallah.
limbicim hoşgeldin.iyi olmanıza sevindim.ben şampuanda ve jel bebe yağından aldım ve dalinden vazgeçemedim.çünkü bende bebekliğimde dalinle büyümüşüm.ondan canım.ama pişik kremi ve pudrasını sebamedden aldım canım.birde ıslak pamul uni baby nin.başkada birşey almadım canım.
aslıcım yeniden hoşgeldin aramıza.
papatyayang canım ama dikkatli olsun yardımcı kadın.allah korusun.
melekcim kardeşinin yanında olamadığına üzülüyorsun biliyorum.ama inşallah o senin yanında olucak.sağlıklı olmaları çok mutluluk verici.şükür herşey yolunda gitti.sıra bizde bakalım.vakit yaklaştıkça heyecan artıyor.

geçmiş olsun canım aman dikkat
ben ilk kızımda dalin kullanmıştım hala da dalin kullanıyorum yeni bebişe de dalin kullanıcam ben de uni babay yenidoğan ıslak mendili aldım hastanede kullanmak için sonrasında ılıksu ve pamukla temizliycem altını

kizlar birsey soracagim; forum pek aktif degil ama;

biz yarin ufaktan alisverise baslayacagiz da ( e artik baslayalim dimi delikafadulden)

kapı susu / bebek şekeri icin eminonu şark han

tekstil kıyafet icin eminonu havuzlu hana gidicez.

araba / beşik icinde haşim işcan gecidine gidicez.

Bunun disinda onerebileceginiz bir yer daha varmi?

Ayrica Dastini magazasi, kriz yuzunden kapatiyormus, herseyde %50 indirim varmis. google da dastini diye aratirsaniz magazaya ulasabilirsiniz.ben gogus pompasi gibi seyleri oradan almayi dusunuyorum.

limbi33
jnm geçmiş olsun.ben nıvea nın atta çantasını alıcam onun içinde tüm ürünleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…