Kizlar,ben bebek giysi olarak ilk aylar için nerdeyse tamam.Yalniz (yatak,araba,dolap) daha almadik.Sizce ocak ayida aliyim mi artik?Kararsizim...:uhm: Eşim daha erken diyor,sizce...:çok üzgünüm:
limbi33
jnm geçmiş olsun.ben nıvea nın atta çantasını alıcam onun içinde tüm ürünleri var
Kizlar,ben bebek giysi olarak ilk aylar için nerdeyse tamam.Yalniz (yatak,araba,dolap) daha almadik.Sizce ocak ayida aliyim mi artik?Kararsizim...:uhm: Eşim daha erken diyor,sizce...:çok üzgünüm:
canım bence ocakta alın artık...sonra iyice ağırlaşacaksın gezemeyeceksin...
bende güya pazardan bebeğime tulum badi falan alacaktım...bir tezgah var çok süper mallar getiriyor..dükkanı uzak ama..neyse bi gittim anam kardan açmamışlar doğru düzgün tezgah...bi zerzavatçılar var o kadar...öğleden sonra çıkamam onun için..bir ara laırım artık..elimdekiler ilk aylar için yetmez çünkü..kusar musar...
canım öncelikle fiyatlar çok uygunmuşlimbi canım geçmiş olsun.dikkat et kendine..
kızlar bende şimdi burda bi özel hastaneden fiyat aldım;devlet hastanesinin doktoru doktorum.hani dedim ona olmazsa doğumum özelde yasam ne olur diye;
145 sezeryan(spinal de olabilir)+150 ytl iki gece özel oda ücreti..
135 normal doğum (epidural de olabilir)+ 75 ytl tek gece özel oda ücreti..
çok mantıklı geldi bana fiyatlar.
bu arada bundan sonra kontroller ve muayenelerden ücret almayacaklarmış..
düşünüyorum kendi doktoruma ayda 140 ytl veriyorum.devletin doktoru ama özeline gidiyorum.doğumum paralı olmayacak.ama gene normalde olsa sezeryanda olsa bıçak parası gibi vercez nerden bakarsanız bakın 500 ytl verilmesi gerekiyor.800 ytl yi buluyor..
haksızlık da etmesem mi diyorum onun sayesinde bu günlere geldim çok da seviyorum doktorumu.
kararsız kaldım..
son anda doğumuna gece olursa giremem de diyor kendi doktorum yani çağrılma gibi br şey olmaz diyor devlet hastanesi olduğu için..
ne yapsam sizce bana bir akıl verirmisiniz?
melek anında canlı bağlantı çok güzel vallahi.
sayesinde öğreniyoruz başımıza neler gelebilir diye.
sen daha gitmedin dimi
canım öncelikle fiyatlar çok uygunmuş
bide sen doğuma kadar doktoruna özele vereceğinden daha çok para vereceksin (bıçak parasını saymıyorum bile)
ama şu var doktorunu sevmek ve güvenmekte çok önemli
bana kalırsa madem muayene parasızmış özelde bi git gör değerlendir derim.
hadi gece sancın tutarsa doktorunda girmeyecekmiş gece olursa hiç olmazsa 2. bir doktor olur elinin altında ne kaybın olacakki gidip görmekle
bence kesinlikle bir randevu al ve git gör doktoru hastaneyi bişey kaybetmeyeceksin sonuçta
[/url][/IMG]
melek
JNM BUNU KULLANSIN çıkar hem kalıcı oluyomuş
Silikon gögüs ucu mu bu.. almıslar ondan bakalım daha konusamadım tekrar.
Gulsah bende Fundaya katılıyorum hastane konusunda.
:)) ee bunları hep arastırmak lazım bı sorun olursa ne yapabılırız dıye.:) ben gıdemedım canım. dun doktorum ızın vermedı. Senın yatman lazım erken dogum rıskı olan sensın falan dedı.
Bu arada sızın orda dogum fıyatları cok komık rakamlara ya. Benım gıttım hastanede dogum fıyatları ssk lılara normal 1000 zorunlu sezeryan 1750 ıstege baglı sezeryan ıse 2500. bunlar epıdural harıc fıyatlar. Ve ssklıkarı ındırımlı fıyatları.Kuvez parasıda gunlık 350senağlama
bende Zeynep Kamıl Dogum Hastanesıne mı gıtsem CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?