2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tin tin pazara gittim geldim..ama dondum...kafam gözüm ellerim...giydiğim şapka eldiven kar etmedi...ısınmaya çalışıyorum..bide yemek yapacağım daha...kalksam iyi olacak ama canım istemiyor yemek yapmayı-tatlicadiarzu-

Kizlar,ben bebek giysi olarak ilk aylar için nerdeyse tamam.Yalniz (yatak,araba,dolap) daha almadik.Sizce ocak ayida aliyim mi artik?Kararsizim...:uhm: Eşim daha erken diyor,sizce...:çok üzgünüm:

Kizlar,ben bebek giysi olarak ilk aylar için nerdeyse tamam.Yalniz (yatak,araba,dolap) daha almadik.Sizce ocak ayida aliyim mi artik?Kararsizim...:uhm: Eşim daha erken diyor,sizce...:çok üzgünüm:

canım bence ocakta alın artık...sonra iyice ağırlaşacaksın gezemeyeceksin...
bende güya pazardan bebeğime tulum badi falan alacaktım...bir tezgah var çok süper mallar getiriyor..dükkanı uzak ama..neyse bi gittim anam kardan açmamışlar doğru düzgün tezgah...bi zerzavatçılar var o kadar...öğleden sonra çıkamam onun için..bir ara laırım artık..elimdekiler ilk aylar için yetmez çünkü..kusar musar...

en azından yatağını alın derim ben.çünkü ben öyle yaptım.yatağını aldım,bebek çantasını ve hastanede kullanılmak üzere içine koymak için ana kucağını aldım.adı ana kucağıydı sanırım.bebeği saran koruma gibi olanı.dolap ve arabasını bende almadım.çok acil olmayan eşyalar olduğu için.

Canim ya.Neyse alirsin daha.Yeter ki bebiş saglikli olsun,dimi

Kızlar bu arada kardeşimin sütü geliyormuş(ben yanlıs anlamısım gelmıyor sandım) ama gögüs ucu cıkmadıgı ıcın emzırmekte zorlanıyormus. Bı cozumu yok herhalde devamlı emzırmeye calısmakdan baska.Sılıkon gogus ucları satılıyor demıs hemsıreler hemen bulmuslar ama kullanıslı degılmısbenneyaptımki

oyy melekcim ne kadar güzel.artık yavaş yavaş annede bebeğe bebekte anneye alışacak.emzirdikçe çıkarmış ucu annem öyle diyor.ne kadar güzel bir duygu.
rehavetcim üşütmede alırsın yine tulumları canımcım.

limbi canım geçmiş olsun.dikkat et kendine..
kızlar bende şimdi burda bi özel hastaneden fiyat aldım;devlet hastanesinin doktoru doktorum.hani dedim ona olmazsa doğumum özelde yasam ne olur diye;
145 sezeryan(spinal de olabilir)+150 ytl iki gece özel oda ücreti..
135 normal doğum (epidural de olabilir)+ 75 ytl tek gece özel oda ücreti..
çok mantıklı geldi bana fiyatlar.
bu arada bundan sonra kontroller ve muayenelerden ücret almayacaklarmış..

düşünüyorum kendi doktoruma ayda 140 ytl veriyorum.devletin doktoru ama özeline gidiyorum.doğumum paralı olmayacak.ama gene normalde olsa sezeryanda olsa bıçak parası gibi vercez nerden bakarsanız bakın 500 ytl verilmesi gerekiyor.800 ytl yi buluyor..

haksızlık da etmesem mi diyorum onun sayesinde bu günlere geldim çok da seviyorum doktorumu.
kararsız kaldım..
son anda doğumuna gece olursa giremem de diyor kendi doktorum yani çağrılma gibi br şey olmaz diyor devlet hastanesi olduğu için..

ne yapsam sizce bana bir akıl verirmisiniz?

melek anında canlı bağlantı çok güzel vallahi.
sayesinde öğreniyoruz başımıza neler gelebilir diye.
sen daha gitmedin dimi

canım öncelikle fiyatlar çok uygunmuş
bide sen doğuma kadar doktoruna özele vereceğinden daha çok para vereceksin (bıçak parasını saymıyorum bile)
ama şu var doktorunu sevmek ve güvenmekte çok önemli
bana kalırsa madem muayene parasızmış özelde bi git gör değerlendir derim.
hadi gece sancın tutarsa doktorunda girmeyecekmiş gece olursa hiç olmazsa 2. bir doktor olur elinin altında ne kaybın olacakki gidip görmekle
bence kesinlikle bir randevu al ve git gör doktoru hastaneyi bişey kaybetmeyeceksin sonuçta

melek anında canlı bağlantı çok güzel vallahi.
sayesinde öğreniyoruz başımıza neler gelebilir diye.
sen daha gitmedin dimi

:)) ee bunları hep arastırmak lazım bı sorun olursa ne yapabılırız dıye.:) ben gıdemedım canım. dun doktorum ızın vermedı. Senın yatman lazım erken dogum rıskı olan sensın falan dedı.

Bu arada sızın orda dogum fıyatları cok komık rakamlara ya. Benım gıttım hastanede dogum fıyatları ssk lılara normal 1000 zorunlu sezeryan 1750 ıstege baglı sezeryan ıse 2500. bunlar epıdural harıc fıyatlar. Ve ssklıkarı ındırımlı fıyatları.Kuvez parasıda gunlık 350senağlama

bende Zeynep Kamıl Dogum Hastanesıne mı gıtsem CADIARZU

bende arkadaşıma katılıyorum ya gece olursa diğer dr da bi gör derim.en azından bi fikrin oluşur şimdi kararsızsın belki gidesen kesin karar verebilirsin.:jeyyar:

abooooooooowwww...bunlar ne kadar yüksek rakamlar böyle..emekli sandığı nekadar acaba ssk ile ile aynımı indirimleri...bide dr a da heray para veriyorsunuz değilmi...delikafaduldenyandı gülüm keten helva..olsun bebeişler sağlıklı olsunda bütün paramızı onlar yiyorlar zaten..ve yemeyede devam edecekler ömür boyu

slm fistiklar, bizde babamizla kahvaltimizi yaptik alisverise cikicaz biraz, anamm yap yap bitmiyor bu bebisler iligimizi kemigimizi kuruttu he, ne yapalim canlari sagolsun, optum hepinizi sonra gorusuruz tekrar

önümüzdeki hafta bir gidip göreyim diyorum..
bide o hastanede çalışan bir arkadaşım vardı orda rastlaşmıştık.numarasını bulmaya çalışıyorum bulursam arayıp ondan hastane ile ilgili daha geniş bilgi alıcam..bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…