arkadaslar kimsenin onerebilecegi bir yer yok heraldekizlar birsey soracagim; forum pek aktif degil ama;
biz yarin ufaktan alisverise baslayacagiz da ( e artik baslayalim dimi delikafadulden)
kapı susu / bebek şekeri icin eminonu şark han
tekstil kıyafet icin eminonu havuzlu hana gidicez.
araba / beşik icinde haşim işcan gecidine gidicez.
Bunun disinda onerebileceginiz bir yer daha varmi?
Ayrica Dastini magazasi, kriz yuzunden kapatiyormus, herseyde %50 indirim varmis. google da dastini diye aratirsaniz magazaya ulasabilirsiniz.ben gogus pompasi gibi seyleri oradan almayi dusunuyorum.
arkadaslar kimsenin onerebilecegi bir yer yok heralde
kendimiz tecrube edecegiz o zamansengözlerimebaksanab
canım dediğin yerler gayet makul ve önerebileceğimiz yerler...şunu diyim haşim işcanda her dükkanı gez öyle karar ver....fiyatlarını ve son fiyatlarını sor hepsine nasıl alacak isen nakit veya vadeli....
arkadaslar kimsenin onerebilecegi bir yer yok heralde
kendimiz tecrube edecegiz o zamansengözlerimebaksanab
elif ben zaten ist.da değilim biliyosun..istesemde yardımcı olamam yani canım:a.s.:
Cnm ya bu haşim işcan carsisi nerde ya?:uhm:
Cnm ya bu haşim işcan carsisi nerde ya?:uhm:
Gunaydin hamiş guzeller.Nasilsiniz?Bebişler nasil?
Umarim iyisiniz,Allah hepimizi korusun.Coktan girmedim,ozledim sizi.Ben iyim,beni soracak olursaniz.Pazartesi yolda yururken ayagim kaydi,dustum.NST testi yapildi,cok sukur bir şey cikmadi.Kizim iyi.
Bu arada bir şey soracam.Bebeginiz için hangi marka (şampuan,yag,pişik kremi vs) kullanmayi dusunuyorsunuz?Ben kararsiz kaldim:sm_confused:
selamlar herkese.
hayırlı cumalar,güzel hafta sonları diliyorum.
eylemcim sabah sabah güzel haberlerle gelmişsin canım.maşallah hiçbirşeycik olmayacak miniğimize.biliyorsun kızlarımız çok güçlü.neler atlattık hep beraber.pazarteside güzel sonuçlar alırsın inşallah.
ya kızlar bişey sorucam....benim akıntım oluyordu hepinizde olduğu gibi...ama birkaç gündür rengi sarı-yeşil arası olmaya başladı...böyle olunca iltihap oluyor diye biliyordum...dr.da bir hafta sonra gidicem..önemlimidir....yoksa bekliyimmi randevuya kadar...
jnm bi ara anlat ne derse duruma göre değerlendirirsin ...ama intihap ise dr a sorarak yap bi şise suya yemek sodası at wc havlusuyda vajınanı arkadan öne doğru sil. ama mutlaka dr a sor bunu yapmadan intihap lan ma ise iii gelir :jeyyar:
bu nıck konusunda benim odunun da işi olmaztam odun neresini sevdiysem kötükedihüso sinir ediyo beni romantızmı olmayan ayuuuu klava:
ya kızlar bişey sorucam....benim akıntım oluyordu hepinizde olduğu gibi...ama birkaç gündür rengi sarı-yeşil arası olmaya başladı...böyle olunca iltihap oluyor diye biliyordum...dr.da bir hafta sonra gidicem..önemlimidir....yoksa bekliyimmi randevuya kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?