2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar kimsenin onerebilecegi bir yer yok heralde
kendimiz tecrube edecegiz o zamansengözlerimebaksanab

canım dediğin yerler gayet makul ve önerebileceğimiz yerler...şunu diyim haşim işcanda her dükkanı gez öyle karar ver....fiyatlarını ve son fiyatlarını sor hepsine nasıl alacak isen nakit veya vadeli....

canım istanbula çok yabncıyım..keşke bilsemde öneride bulunsam:çok üzgünüm:

bu arada dün arog a gittik..gitmediyseniz sakın gitmeyin.boşa para vermeyin..gidin o parayla bebeğinize bişey alın...ne zamandır gitmiyoruz hadi gidelim dedi eşim..bide dün şeker yüzünden çok moralim bozulmuştu..şebek oldu düzelteceğim diye..gitik ama sadece tebessüm etmekle yetindim bir kaç sahnesinde...

Cnm ya bu haşim işcan carsisi nerde ya?:uhm:

nasıl tarif edeyim.....unkapanı İMÇ çarşısının orada...Aksaray tarafından gelirsen otobüslerin girdiği bi köprü altı var bisikletçilerin çok olduğu işte orası....köprüden devam edersen sağda İMÇ ve haliçe varıyorsun....haliçten gelirkende unkapanını geçip sağa Fatihe yol ayrılır ordan dönmeden köprü altına iniyorsun....bu kadar anlatabiliyom...

rehavet canım samsundayım ben çaktırma
samsun küçük bi yer olduğu için ve ailemden de bu siteye ara ara bakanlar olduğu için profilime öyle yazdım canım.

geçmiş olsun canım, iyi olmanıza sevindim, amman dikkat et kendine a.s.ben johnson's baby nin setini almıştım ilk etapta onu kullanacağım. ama uni 'nin yeni doğan grubunu da öneriyorlar.

inşallah canım,pazartesi de iyi haberlerle geleceğiz:lepi: bizim kızlar azcık nazlı ama bir o kadar da güçlü bunu da atlatacağız

gülşah ben de çoğunluğun fikrine hatılıyorum, bi git gör bakalım özel hast. beğenmezsen bi daha gitmezsin beğenirsen elinin altında seçenek olsun :içelim:

bende bakanlar olduğu için diğer diye yazdım
bide eşim bundan önceki nickimi öğrenmişti..değiştirdim rehavet yaptım...şimdi bunuda öğrendi..aslında değiştirmek istiyorum ama bir çok kişi böyle alıştığı için değiştirmiyorum kararsızım..:uhm:

slm kizlar nasilsiniz

melekcim yegenin hayirli olsun canim Allah anali babali büyütsün adiyla yasasin ins

ben iyiymiyim bilmyiorum dünden berim asagimda bir baski var bugün hastahaneye gidicem bi bakalim ne oluyor normalde olabilir belki ama emin olmakda fayda var cok afedersiniz sanki oglum bikini bölgemde biseyler yapiyor elimle tutuyorum bazen esimde diyor ne oldu düsüyomu diye dalga geciyo benle

hee yok bizimkinin kk ya merakı yok hiç..benim bilgisayarımda hala beni tanı kısmı varya o tanımlı..girip bir kere bile bakmamıştır..
nickini değişirsen altına da rehavet diye yazabilirsin..

ya kızlar bişey sorucam....benim akıntım oluyordu hepinizde olduğu gibi...ama birkaç gündür rengi sarı-yeşil arası olmaya başladı...böyle olunca iltihap oluyor diye biliyordum...dr.da bir hafta sonra gidicem..önemlimidir....yoksa bekliyimmi randevuya kadar...

hepinize selamlar kızlar, maşallah ne kadar kalabalığızhihoyyyt burda kar yağıyo şu kar da cuma günü yağmaya başlıyo diyorum kendi kendime pazar p.tesi falan yağsa da tatil olsa okullarkaydirigubbakcemile3 biraz geçmiş okuyoyım malum muhtarımız burda oku oku bitmiyo ne güsel
kaydirigubbakcemile3

jnm bi ara anlat ne derse duruma göre değerlendirirsin ...ama intihap ise dr a sorarak yap bi şise suya yemek sodası at wc havlusuyda vajınanı arkadan öne doğru sil. ama mutlaka dr a sor bunu yapmadan intihap lan ma ise iii gelir :jeyyar:

bu nıck konusunda benim odunun da işi olmaz tam odun neresini sevdiysem kötükedihüso sinir ediyo beni romantızmı olmayan ayuuuu klava:

sodayla yapıyordum önceleri mantarada iyi geliyordu....çok kişiden duydum yaradığını..bi deniyim zaten dıştan siliyorsun içeri girmiyo...ama iltihapsa ne kadar yarar bilmem...olmazsa yarın telefon açarım...

akıntı sorunu bende de var arkadaşım doktorum mantar demişti ama verdiği ilaçları kullanmadım bebeğime zararı olur diye, sana tavsiyem bir litre sıcak suya iki kaşık elma sirkesi koy sabah ve akşam onunla yıka bide soğuk su değdirme kendine çamaşırını devamlı değiştir ve ütüleyip giy bunları yapınca azalıyo...a.s

Kızlar benden son dakika gölu yaren ismine hasta oldum

yaren ismi istiyorum ama güner diyede herkeze dedim güner yaren mi olsun acaba

yoksa yaren için 2. Yi beklemek mi gerekçek ...yaren çok güzel bi isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…