2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişin gelişimi iyiymiş umarım suyun da en kısa zamanda düzelir. dikkat et dineln bolca.

bizim gittiğimiz hastane fiyatlarıda bu civarda ve her ay 40 ytl, ayrıca her tahlil için fark.bebişler iyi olsun diyo gözümüz görmüyor.
kar başlamadı burda daha ben güngörendeyim. merakla bekliyoruz beyaz örtüyü ama bir yandan da zamlar geliyor aklıma.
limbicim
geçmiş olsun dikkat etmek lazım ya yürürken falan neyse ki sorun yokmuş.

kar başlamadı burda daha ben güngörendeyim. merakla bekliyoruz beyaz örtüyü ama bir yandan da zamlar geliyor aklıma.

yinemi kar basladi :1shok:
benim ofisimde pencere yok..
nasil desem size asma kat gibi bisey.
bir cikarken bir girerken goruyorum havayi.
ha bide oglen yemege giderken.
allahim burayada ugrasin kar dicem ama biz yarin alisverise gidecektik ya:1shok:

gğlşahcım bende fundanın görüşlerine ve yazdıklarına katılıyorum.bi görüş ne çıkar ki.hem fiyatlar çok uygun ya.burda bile yok böyle fiyatlar.
aysincim bir doktora görün canım.
elifcim bende istanbulda değilim canım yardımcı olamıyorum.

gemişi okuduğumuza göreeeee
herkese selamlaaaaaaaaaarrrrr,
çok eğlenceli bir gün geçirdik bugün oğlumla zevkle ders anlattık. kendimize eğlenecek birşeyler bulduk işte. teyzelerimize bi bakalım dedik. taze teyzemizin yegenini merak ettik. böylece geçti günümüz.

jnmlarım haberlerden aldığım bilgiye göre bursa ve çevresinde bu hafta sonuna kadar kar yok yani cuma c.tesi pazar buzlanma olacakmış araç kullanan annişler dikkat buz pisti gibi heryer.

p.tesiden itibaren kar ve yağmur elekt gelen zamlarla beraber geliyo bu arada doğalgaza indirimde yok bence cebimiz ısınmaya devam edecek gibi :)

limbicim
geçmiş olsun dikkat etmek lazım ya yürürken falan neyse ki sorun yokmuş.[/QUOTE]

canım sen güngörendemi oturuyorsun.....bana yakınsın..

rebeca kar yağıyor yazmışta ondan diyorum.burda yok daha

limbicim
geçmiş olsun dikkat etmek lazım ya yürürken falan neyse ki sorun yokmuş.

[/QUOTE]

evet canım güngörendeyim. sen nerdesin?

Kızlar benden son dakika gölu yaren ismine hasta oldum

yaren ismi istiyorum ama güner diyede herkeze dedim güner yaren mi olsun acaba

yoksa yaren için 2. Yi beklemek mi gerekçek ...yaren çok güzel bi isim

bence yaren :lepi: 2.yi bekleme hihoyyyt

bebişin gelişimi iyiymiş umarım suyun da en kısa zamanda düzelir. dikkat et dineln bolca..

inşallah damlacım, yatmaya devam zaten. Allahtan KK var da zaman daha zevkli geçiyor yaterken :içelim:

evet canım güngörendeyim. sen nerdesin?[/QUOTE]

aaa kızlar bende gungorende calismistim 3 yil.
kale kilitin oralarda takosan diye bir otomotiv yedek parca fabrikasi var, orada calismistim tey tey teeeeyyy ne guzeldi. :teytey:
evden ise 10 dakika. bahcelievlerde haci bozanin orada oturuyordum ahhh ah

evet canım güngörendeyim. sen nerdesin?

bende evlenene kadar güngörende oturuyordum...şimdi z.burnundayım...şimdilikte merterde çalışıyorum....okulunda güngörendemi...[/QUOTE]

canım ben güngören köyiçinde oturuyorum. okulumda evimin 2 sokak altında. daha önce güneştepede oturdum. merter yakın baya buraya. benim okulumun önünden merter- karabayır tekstilkent minibüsleri geçiyor.

kızlar sabahtan beri bebeğin çok az hareket etti.saydım 5 bile zor oldu.şimdi tatlı birşeyler yedim bekliyorum.sağımdada ufak bir sertlik var.

nerden güner de hoşuma gidiyodu annemi aradım guner yaren yapcam diye offfffffff offffffffff yapama diyo şimdi ... bidakine yaparsın diyo kedi sandı karı beni.
bakım akşam bi koçişle konuşıyım...

kızlar sabahtan beri bebeğin çok az hareket etti.saydım 5 bile zor oldu.şimdi tatlı birşeyler yedim bekliyorum.sağımdada ufak bir sertlik var.

enel benim de dün öyle yaptı, zaten çok hareketli bir bebek değil ama dün 3-4 saat dediğin gibi bırak 5'i 1kez bşile kıpırdamadı, çok korktum ben de, ama endişelenince iyice duruyorlar bence. ben dün talı yedim, yemek yedim, meyve yedim tık yok. en son uzandım iyice aldım elime tetrisi aklım başka şeyle meşgul olsun diye az sonra kıpırdanmaya başlaadı. bence tatlı bişeyler ye, uzan ve biaşka şeyle meşgul ol, hadi haberini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…