bebişin gelişimi iyiymiş umarım suyun da en kısa zamanda düzelir. dikkat et dineln bolca.ben geldim, kan verdik öğleden sonra alıncak sonuçlar, ultrasonla da baktı dr. pıtırcık tam haftasında gidiyor, 1328 gr. ve uyluk kemiğine göre 38 cm. dr. suyun az dedi ne durumda dedim doplerle takip edilmesi gerek dedi. kalp atışını duydum güm güm atıyordu o yeter bana bugünlük, hem pazartesiye ne kaldı şurda dimi ya?
bizim gittiğimiz hastane fiyatlarıda bu civarda ve her ay 40 ytl, ayrıca her tahlil için fark.bebişler iyi olsun diyo gözümüz görmüyor.abooooooooowwww...bunlar ne kadar yüksek rakamlar böyle..emekli sandığı nekadar acaba ssk ile ile aynımı indirimleri...bide dr a da heray para veriyorsunuz değilmi...delikafaduldenyandı gülüm keten helva..olsun bebeişler sağlıklı olsunda bütün paramızı onlar yiyorlar zaten..ve yemeyede devam edecekler ömür boyu
kar başlamadı burda daha ben güngörendeyim. merakla bekliyoruz beyaz örtüyü ama bir yandan da zamlar geliyor aklıma.hepinize selamlar kızlar, maşallah ne kadar kalabalığızhihoyyyt burda kar yağıyo şu kar da cuma günü yağmaya başlıyo diyorum kendi kendime pazar p.tesi falan yağsa da tatil olsa okullarkaydirigubbakcemile3 biraz geçmiş okuyoyım malum muhtarımız burda oku oku bitmiyo ne güsel
kaydirigubbakcemile3
kar başlamadı burda daha ben güngörendeyim. merakla bekliyoruz beyaz örtüyü ama bir yandan da zamlar geliyor aklıma.
yinemi kar basladi :1shok:
benim ofisimde pencere yok..
nasil desem size asma kat gibi bisey.
bir cikarken bir girerken goruyorum havayi.
ha bide oglen yemege giderken.
allahim burayada ugrasin kar dicem ama biz yarin alisverise gidecektik ya:1shok:
kar başlamadı burda daha ben güngörendeyim. merakla bekliyoruz beyaz örtüyü ama bir yandan da zamlar geliyor aklıma.
limbicim geçmiş olsun dikkat etmek lazım ya yürürken falan neyse ki sorun yokmuş.
Kızlar benden son dakika gölu yaren ismine hasta oldum
yaren ismi istiyorum ama güner diyede herkeze dedim güner yaren mi olsun acaba
yoksa yaren için 2. Yi beklemek mi gerekçek ...yaren çok güzel bi isim
bebişin gelişimi iyiymiş umarım suyun da en kısa zamanda düzelir. dikkat et dineln bolca..
canım sen güngörendemi oturuyorsun.....bana yakınsın..
canım sen güngörendemi oturuyorsun.....bana yakınsın..
evet canım güngörendeyim. sen nerdesin?
yandan da zamlar geliyor aklıma.
limbicim[/B] geçmiş olsun dikkat etmek lazım ya yürürken falan neyse ki sorun yokmuş.
kızlar sabahtan beri bebeğin çok az hareket etti.saydım 5 bile zor oldu.şimdi tatlı birşeyler yedim bekliyorum.sağımdada ufak bir sertlik var.
kızlar sabahtan beri bebeğin çok az hareket etti.saydım 5 bile zor oldu.şimdi tatlı birşeyler yedim bekliyorum.sağımdada ufak bir sertlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?