2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar hepinize:Şeniz:
bizim bebe hala çok az hareket ediyor.bide hareketlerini aşağıda hissediyorum..vajinamda afedersiniz..
bugün doktorumu bi arıcam nedendir diye..öğleden sonra

gunaydın kızlarcim iyi haftalarrrr

Nazancim gule gule kullansin oglusun odasini. guzel gunlerde insallah.

Gülşahcım benim oglanda tam tabir ettigin yerlerde kaydirigubbakcemile3 kafasını oynattıkca ben de hareketlerini orada hissediyorum. normal bence sen sor yine de...

teyzeleriiiii biz dun ogluma bebek arabasini ve ana kucagini aldik. kangurusuda hediyeydi gamyoncuiremsu bakalim soracaz ama kanguru konusunu doktora.
zaten hemen sunnet ettirecegimiz icin sormamiz gerekiyordu.

günaydın elifcim..yerim ben onun ana kucağını..
ne aldınız ne kadara aldınız..
işte öğleden sonraya kadar bekliyim sonra ya ararım yada yanına giderim bilemiyorum..

sagol teyzesiii Şeniz
MacLaren Techno XLR aldık.
biz simdilik oda moda yapmayacagiz. ogluma bi besik alicaz. yazin ki durumlara gore bakicaz.
o yuzden bari araba konusunda paraya kıyalim dedik. biraz tuzlu oldu ama cok guzel. cok şık...

bebislerin hepsi gule gule kullansin insallah esyalarini gamyoncuiremsu

iyi yapmışsın canım
netten baktım çok beğendim çok güzel.güle güle kullansın..
içine de ne yakışır..maşallah

GÜNAYDIN...
elif_bs CIM GÜLE GÜLE GÜLE KULLANIN NAZANCIM ODA BİTMİŞ HAYIRLI OLSUN RESİMLERİ BEKLİYORUZ.
MTS
CIM BENDE ODA YAPAMIYORUM ÇÜNKÜ BÜTÜN ODALARIM DOLU BEBİŞE YER YOK İLERİDE Bİ ODAYI İPTAL EDİP ONUN ODASI YAPACAĞIM .ALLAH İZİN VERİRSE

jjnm burodayım portakal yedim biraz iii geldi ama çocuk içimde oynadıkça midem bulanıyor. içim tuhaf oluyor...

laviniacım geçmiş olsun arkadaşım gülşahın dediği gibi peynir ekmek iyi gelir gülşahcım kızım naz yapıyor galiba ama için rahat etmiyorsa bir sor doktoruna

Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum sağlık ve sıhhatli :) lavinya cnm bende var omıde bulantısı ama sanırım dedıgın gıbı bebek oynadıgından bende portakal suyu ıcıyorum ve yavan şeyler yemeye bakıyorum. Saruboceq cnm benim bebiş oynamayınca ben tatlı bişeyler yiyorum benım kız tatlıyı sevıyor herhalde hemen baslıyor oynamaya :) ve artık bende tekmelerı alttan hıssedıyorum ve bazen sancı seklınde oluyor ınşşallh bebısın bı an once oynamaya baslar ama stres yaoma kendıne

ayy ne güzel..benimkde oynamıyor diye üzülüyorum bende..
doktoruma ulaşmaya çalışıyorum şimdi gidicem..

kız neresi güzel içimde solucanlar dolaşıyo sanki içim dışıma çıktı ,(özür dilerim) uykum da var mirmirmirmir dun gece de yatamadım don sağa dön sola yok sabaha kadar yatağın içinde döndüm işin kötüsü ise oturamam hep yatmak istiyorum oturunca sanki nefesim kesiliyor...:a015: ayyyy ayyy kara bahtım kör talihimmmmm.... uykum varrrrrrrrr senağlama senağlama senağlama

hayırlı olsun canım güle güle kullanın aldıklarınızı ohh kurulsun paşam içine arabasının:lepi:

ayy ne güzel..benimkde oynamıyor diye üzülüyorum bende..
doktoruma ulaşmaya çalışıyorum şimdi gidicem..

canım bazen bebecikler yorulurmuş dinlenirlermiş birkaç gündür fazla hareketliyse ya da senin psikolojik bir aksaman varsa ondan da etkilenmiş olabilir panik olursan daha da stres olursun o da inat edip oynamaz içini ferah tut doktorun ameliyattan çıkınca halleşirsiniz:ecrin_bebek:

iyi yapmışsın canım
netten baktım çok beğendim çok güzel.güle güle kullansın..
içine de ne yakışır..maşallah

GÜNAYDIN...
elif_bs CIM GÜLE GÜLE GÜLE KULLANIN

hayırlı olsun canım güle güle kullanın aldıklarınızı ohh kurulsun paşam içine arabasının:lepi:

cok sagolun teyzeleri.
daha guzelleri benim tatli yegenlerimin olsun insallah
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…