merhabalar;
bebişimiz erken davranmazsa ben mart annesi olcam inş. 8 mart sabırsızlıkla bekliorum...
Merhaba herkese günadın :))))
Benim gibi rüyasında bebeğine isim konulan var mı aranızda?
Merhaba herkese günadın :))))
Benim gibi rüyasında bebeğine isim konulan var mı aranızda?
günaydın kızlar hepinize:Şeniz:
bizim bebe hala çok az hareket ediyor.bide hareketlerini aşağıda hissediyorum..vajinamda afedersiniz..
bugün doktorumu bi arıcam nedendir diye..öğleden sonra
senin ruyan nasıldı?
Rüyamda doğum yapmıştım yatakta dik oturuyorum bebeiş kucağımdaydı.Eşimle eğilmiş yüzüne bakıyorduk.İsmin ne dedim ben yanımda olan birine.Ama onun yüzünü görmedim sadece eşimi gördüm.Benim gibi bebeğe bakıyordu o da.Eren dediler bebeğinin ismi Eren....:CüvCüv:
kızlar saat 1.30 da gidicem eşimle..
dua edin bana.
sagol teyzesiii Şeniz
MacLaren Techno XLR aldık.
biz simdilik oda moda yapmayacagiz. ogluma bi besik alicaz. yazin ki durumlara gore bakicaz.
o yuzden bari araba konusunda paraya kıyalim dedik. biraz tuzlu oldu ama cok guzel.cok şık...
bebislerin hepsi gule gule kullansin insallah esyalarini gamyoncuiremsu
jjnm burodayım portakal yedimbiraz iii geldi ama çocuk içimde oynadıkça midem bulanıyor. içim tuhaf oluyor...
ayy ne güzel..benimkde oynamıyor diye üzülüyorum bende..
doktoruma ulaşmaya çalışıyorum şimdi gidicem..
merhabalar;
bebişimiz erken davranmazsa ben mart annesi olcam inş. 8 mart sabırsızlıkla bekliorum...
Rüyamda doğum yapmıştım yatakta dik oturuyorum bebeiş kucağımdaydı.Eşimle eğilmiş yüzüne bakıyorduk.İsmin ne dedim ben yanımda olan birine.Ama onun yüzünü görmedim sadece eşimi gördüm.Benim gibi bebeğe bakıyordu o da.Eren dediler bebeğinin ismi Eren....:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?