2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kış uykusuna yatmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaa yaza kadar uyanmasam çok bitkin hissediyorum kendimi ... çok yorgun halsız ...

Merhaba herkese günadın :))))
Benim gibi rüyasında bebeğine isim konulan var mı aranızda?

günaydın kızlar hepinize:Şeniz:
bizim bebe hala çok az hareket ediyor.bide hareketlerini aşağıda hissediyorum..vajinamda afedersiniz..
bugün doktorumu bi arıcam nedendir diye..öğleden sonra

canım benimde öyleydi....çünkü tersti bebişim ayakları aşağıdaydı o yüzdende tekmeleri savurdukça aşağıdan hissettim....bazen yine öyle oluyor ama şuan durumu nasıl bilmiyom..inşallah dönmüştür diyom kendi adıma...

senin ruyan nasıldı?

Rüyamda doğum yapmıştım yatakta dik oturuyorum bebeiş kucağımdaydı.Eşimle eğilmiş yüzüne bakıyorduk.İsmin ne dedim ben yanımda olan birine.Ama onun yüzünü görmedim sadece eşimi gördüm.Benim gibi bebeğe bakıyordu o da.Eren dediler bebeğinin ismi Eren....:CüvCüv:

güzel rüya güzel isim adıyla yasasın, adı hayırlı olsun.

canım inşallah güzel haberlerle dönersin ama bebeklerimiz büyüdükçe yerleri daha az kaldığı için hareketleri daha hafif hissetmemiz normal benimkide önceden fır dönerdi karnımın içnde şimdi hareketler daha yavaş cumartesi doktordaydım normal dedi sen moralini yüksek tut

canım cok ıyı yapmıssınız. Benımde en cok begendıgım bebek arabasıdır mc laren cok hafıf. Benım esımın patronu almıs bebek arabası ve ana kucagını hedıye olarak yoksa bende senınkının modelınden dusunuyordum gercı pahalı bayaa..

Bızde oda yapmayanlardanız evımız cok kucuk ve bız ramazan bayramından sonra tasındık evın daha eksıklerı bıtmedı kı

sımdı arkadasımız kendı oglundan kalan 6 aya kadar yatırılan besıgını verdı. Onu kullanacaz. 6 ay gecsın sonra bakarız artık. Esyaları ıcınde gardırobun bır kosesını bosaltmam lazım off off cok ıs varr ama sabretmem lazım 1 ay dahaa

ayy ne güzel..benimkde oynamıyor diye üzülüyorum bende..
doktoruma ulaşmaya çalışıyorum şimdi gidicem..

Gülşahım bizide haberdar et. Benim hep asagıda hatta hareket ettıkce ıdrar kacıracak gıbı oluyorum yada hareket ettıkce bazen vajınama sızı saplanıyorr.. Ama benım durumum farklı bılıyorsun. Bebegın kafası legen kemıklerının ıcınde. Ama senın kı donmusse bıle dogum pozısyonunu almamıstır merak etme ama yıne de sor tabı. Herkesın durumu farklı olabılır en ıyısı doktora sormak. Ve benım bebek hareketlerı boyle olmasına ragmen normal. Sadece gobegın ust tarafında cok az Doktor hatta kendı soledı bebek hareketlerı cok sert dıye. Rahım agzını acabılır benım ıcın bu kadar sert olması ıyı degıl

Eren ismi güzel bir isim. Sen kafanda isim belirlemişmiydin tatlım..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…