2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elma yedim ilk defa.. Ama kayısı güzeldi yaaa. Bu biraz ekşilimi neee. Anlayamadım tadını...

Babişkooooo yanlış yere taktın o benim döt bezimm. Pöfff. Maskara ettiler yaa. Sayelerinde karizmam yerlere indi..
Liyacığım görmez inşallah.

Bak yaaa şimdide atletimi geçirdi kafama.. Eh babiçko ben sana ne diyiiimmmm.
El arabi fışfııışşşş kimler donuna mıçmıışşşş...:roflol::roflol:

[/url]

buket çok tatlııı,,, dudaklarını pek bi kıskandık ailecek
gerçekten de brad bu yaaaa. liya çok şanslı imiş...

Batuş nasıl bir değişim evresi o öyle.. Gittikçe komik bir ifade oluşuyo yüzünde tatlişko yaa. Maaşallah..
Esmacım bende sana benzetiyorum her gördüğümde...

değilmi komik ama hafif irkeksiii:kedi: herkes soruyo kime benziyo bu diye hemen ben atlıyorumm bana diye dünde arkadaşın eşi iboya soruyo kime benziyo diye iboda arkadaşına sordu cvp yok çünkü arkadaşıda bana benzetti iboya ayıp olmasın diye söylemiyo bende atladım bana diye iboda söylesene oğlum kime benziyo diyo arkadaşım harbiden esmaya benziyo bu veled kızma ama diyo iboda yok zaten alıştım gerçekden aynı esmanın küçüklüğü diyo:sm_cool::sm_cool:

buketttt maşallah senin boncuk gözeee çok şeker yaaa ama ne hallere sokmuşunuz yakışıklıyı

Esma tartısmasız dırekt sen oglun yaa.. Bıde Ibo hala kımo benzıyor mu ıyor?

Buket yaa masallah cok guzel bır yuzu var Anıl'ın. Bakıslar da cok farklı

melekciğim arkadaşının eşi sorunca iboya iboda arkadaşının bana benzediğini diyebilecekmi diye sordu hışmından korktu zaten arkadaşı bi bana bi batuya baktıkaydirigubbakcemile3 en sonunda evet esmaya benzettim dediii zemuszemus

Deryacım maşallah ne güzel çıkmışsınız.Babası hoppp yapınca ne güzel gülmüş maşallah iyileşmiş annesi.
Arkandaki dağlar ne dağları çok merak ettim

tşkrler canım nisanda çok güzel bakmış
o dağlar binboğa dağları
yaşar kemalin kitabı varya
köyün adıda binboğa zatennnn

BUKET ANIL PASAMA MASALLAH PEK GUZEL POZLAR VERIYO
KIZ DERYA BU CIMCIME AYNI SEN CANIM SEN KILOMU ALDIN BU ARADA
NISAN HANIM GELMIS YERIM BEN SENIN O DÖTUNU FISTIK MASALLAH BU ARADA FUSUN NISANIN SAÇLARI KIVIRCIKMI OLACAK
ESMACIM HANI BATUNUN BI FOTOGRAFINI KOYMUSTUN GULLER IÇINDE ORDA TUTAN KAYINVALIDEN DEGILMIYDI SANKI ONA BENZETTIM AMA SEN KIZDIN ÖZUR DILERIM mafoldumben

ayyyy buket maşallah hokka burun boncuk gözzz elma yerkenki hali çok tatlı maşallahhhhhhhh
Sağol guzummm.

buket çok tatlııı,,, dudaklarını pek bi kıskandık ailecek
gerçekten de brad bu yaaaa. liya çok şanslı imiş...
Sağol datlum..

:roflol::roflol::roflol:

buketttt maşallah senin boncuk gözeee çok şeker yaaa ama ne hallere sokmuşunuz yakışıklıyı
Evet bize eğlence çıktı hoşumuza gidiyo ama...

Buket yaa masallah cok guzel bır yuzu var Anıl'ın. Bakıslar da cok farklı
Sağol meleğimmmmm

BUKET ANIL PASAMA MASALLAH PEK GUZEL POZLAR VERIYO
Anasına çekmiş diyecem ama pek fotojenik değilimdir... Sanırım babaya çekmiş...

Deryaaaaaaaaaaaaa ıdil çok tatlı yaa maaşallah.Minyon tipli kuzum benim... Sana benziyo aynı... Ama bencede sen azcık kilomu aldın??? Yoksa fotoğraftamı öyle çıktı

Füsunnn bayılıyorum senin merinosa yaaa maaşallah. Nasıl dikkatli nasıl tatlı bakıyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…