Batuş nasıl bir değişim evresi o öyle.. Gittikçe komik bir ifade oluşuyo yüzünde tatlişko yaa. Maaşallah..
Esmacım bende sana benzetiyorum her gördüğümde...
Sağol guzummm.ayyyy buket maşallah hokka burun boncuk gözzz elma yerkenki hali çok tatlı maşallahhhhhhhh
Sağol datlum..buket çok tatlııı,,, dudaklarını pek bi kıskandık ailecek
gerçekten de brad bu yaaaa. liya çok şanslı imiş...
:roflol::roflol::roflol:değilmi komik ama hafif irkeksiii:kedi: herkes soruyo kime benziyo bu diye hemen ben atlıyorumm bana diye dünde arkadaşın eşi iboya soruyo kime benziyo diye iboda arkadaşına sordu cvp yok çünkü arkadaşıda bana benzetti iboya ayıp olmasın diye söylemiyo bende atladım bana diye iboda söylesene oğlum kime benziyo diyo arkadaşım harbiden esmaya benziyo bu veled kızma ama diyo iboda yok zaten alıştım gerçekden aynı esmanın küçüklüğü diyo:sm_cool::sm_cool:
Evet bize eğlence çıktı hoşumuza gidiyo ama...buketttt maşallah senin boncuk gözeee çok şeker yaaa ama ne hallere sokmuşunuz yakışıklıyı
Sağol meleğimmmmmBuket yaa masallah cok guzel bır yuzu var Anıl'ın. Bakıslar da cok farklı
Anasına çekmiş diyecem ama pek fotojenik değilimdir... Sanırım babaya çekmiş...BUKET ANIL PASAMA MASALLAH PEK GUZEL POZLAR VERIYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?