öncesiiiiiiiiii
sonrasıııııııııı
Süheyla elbise ve bant çok yakışmış maşallahhhhh
Batuşumdaki keyfe bak ohhhhhhhhhh maşallahhhhh nasıl büyümüşler yaaa bugün hastanede idrar için beklerken 1 aylık bebekler gördün aman allahımmmmmm alıp sarılasım geldi :)
kız emel sürünme dayak yemeye nerde gördün kayganamı senkız esma maşallah bu oglana
bana kızma ama sankı kayınvalıdene benzıyo batuhan
teşekküğr ederiz füsun teyzesiSüheyla elbise ve bant çok yakışmış maşallahhhhh
Batuşumdaki keyfe bak ohhhhhhhhhh maşallahhhhh nasıl büyümüşler yaaa bugün hastanede idrar için beklerken 1 aylık bebekler gördün aman allahımmmmmm alıp sarılasım geldi :)
kız erkek adam pozuna girdi ben bişey yapmıyom delikanlı işdeeeee babasına çekmiş bu huyu baana çekecek deel yaaaayy süheyla çok şirin kızın, elbisesi de tam yenmelik. seninkine de mi papuç olmuyo daha. bizimkine kumaşları bile olmuyo küçük kaldı. herkes dalga geçiyo çivi gibi diye. hep parmak ucu duruyo yatarken bile gergin. doktora sorcam valla.
canım o resim programı mı yoksa gerçek çerçeve mi?
esma sanırım ben batuyu çözdüm. şu geçirdiği 4 aylık sürede pişmanlık daha baskınkaydirigubbakcemile3 baksana ilk doğduğunda güyündeki tanımlanamaz huzur ne hale gelmiş. n'aptın kız oğlana???????????:mymeka:
kozetcim ben benzitmiştim. evet batuymuş oDDDD
teşekkürlermasallah Arda Kaanıma Batuhanıma..
masallh batuma ne datlu ya koca adam olmus tombisim benim
aysincigim arda kaan in fotosunu sormusun heralde yok cnm cerceve o 60 a 80 byüklgünde icindekide poster resmini poster olarak yaptirdk arda kaanin ikea danda cerceve alip oturma odamiz asdik cok güzel oldu kocamnnn resmi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?