2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Süheylaaa kızın çok tatlı olmuş maaşallah.. Elbiselerde giyermiş artık.. Yakışmış cimcimeyeee. Emziklede çok tatlı.

ananm damadım benim maşallah sana yerim seni bennnnnnnn zemuszemus

leyn sen ne zamn girdinde yazdn bakem bu arada demisdimya isde yaptirdigimiz poster bu ikea danda cerceve aldik hemncek taktik duvara ehueheueheu

süheyla maşalalh koca kız olmuş bu ıssırrım onu bennn

buketcim Ada da öyle yapıyor dişlk kesmediği zaman battaniyesini hatta üzerindeki atleti yakalayıp ağzına ssokuyor en son oyun halısının kıvrımını ele geçirip ağzına sokmaya başladdı :)))
iki bacağını birden kaldırıp lap diye yere vuruyor ama ardarda 5-6 kez yapıyor bu hareketi sonra da çığlık atıyor ehueheuehueheue ben diyorum size at kaçmış diye eheuheeuhe

öncesiiiiiiiiii

sonrasıııııııııı

tombişin son haliiiiiiii

kız esma maşallah bu oglana
bana kızma ama sankı kayınvalıdene benzıyo batuhan

öncesiiiiiiiiii

sonrasıııııııııı

Ben bu kuzuyu benim oğluma benzetiyorum, özelikle gözlerini. Kimdi bilmiyorum biri daha benimkini siteden bir bebeğe benzettiğini söylemişti, o da mı Batuhan a benzetiyordu acaba?Alıntı yapmazsanız sevinirim arkadaşlar, sonra sileceğim:)

ayy süheyla çok şirin kızın, elbisesi de tam yenmelik. seninkine de mi papuç olmuyo daha. bizimkine kumaşları bile olmuyo küçük kaldı. herkes dalga geçiyo çivi gibi diye. hep parmak ucu duruyo yatarken bile gergin. doktora sorcam valla.

canım o resim programı mı yoksa gerçek çerçeve mi?

esma sanırım ben batuyu çözdüm. şu geçirdiği 4 aylık sürede pişmanlık daha baskınkaydirigubbakcemile3 baksana ilk doğduğunda güyündeki tanımlanamaz huzur ne hale gelmiş. n'aptın kız oğlana???????????:mymeka:

kozetcim ben benzitmiştim. evet batuymuş oDDDD

Süheyla elbise ve bant çok yakışmış maşallahhhhh
Batuşumdaki keyfe bak ohhhhhhhhhh maşallahhhhh nasıl büyümüşler yaaa bugün hastanede idrar için beklerken 1 aylık bebekler gördün aman allahımmmmmm alıp sarılasım geldi :)

bbeişler harikalar
çok tatlı çıkmışlarn süperler süperrrrrr

yaa ınsannın kendı bebegı olduktan sonra dıger bebekler daha cok dıkkatını cekıyor. Sımdı anlıyorum ınsanların donup neden bebeklere baktıgını. Bende bakıyorum nedense mılletın bebegıne.
Gecen pazarda 3 aylık bebek gordum o bıle ne kadar kucuk geldı hemen sevesım geldı.

Yolda hamıle kadınları gordukce ıcımden bıllıyormusunuz bende yenı dogum yaptım dıyesım gelıyor:kedi:

masallh batuma ne datlu ya koca adam olmus tombisim benim

aysincigim arda kaan in fotosunu sormusun heralde yok cnm cerceve o 60 a 80 byüklgünde icindekide poster resmini poster olarak yaptirdk arda kaanin ikea danda cerceve alip oturma odamiz asdik cok güzel oldu kocamnnn resmi oldu

kız esma maşallah bu oglana
bana kızma ama sankı kayınvalıdene benzıyo batuhan
kız emel sürünme dayak yemeye nerde gördün kayganamı sen
teşekküğr ederiz füsun teyzesi
kız erkek adam pozuna girdi ben bişey yapmıyom delikanlı işdeeeee babasına çekmiş bu huyu baana çekecek deel yaaa
masallah Arda Kaanıma Batuhanıma..
teşekkürler

teşekkür ederiz büyüyo ama büyüdükcede azıyo eşşolusu

kozet canım gerçekden benziyo gözleri ama benimki birazcık irikıyımmm

Şehnaz kıskandım fotonuzu.. Çok masum çok tatlı bir poz yakalamışsınız... Maaşallah.

Batuş nasıl bir değişim evresi o öyle.. Gittikçe komik bir ifade oluşuyo yüzünde tatlişko yaa. Maaşallah..
Esmacım bende sana benzetiyorum her gördüğümde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…