Sağol canım.. Zaten o foto yeni çekildi. Gözleri renkli.. Işığa göre değişiyo anasına çekmiş... En çok istediğim gözlerinin renkli olmasıydı zaten. Tabiki sağlığından sonra.opuyorumnanaktanBuket kız Anıl ne guzel kılo almıs Masallah. Dıslıkle bızımkı de cok savas verıyor ya.. Bıde son fotodagozlerı mavı cıkmıs..ne renk sımdı Anıl?
Öperim canom. Uyansın hemen senin yerine konduracam en kokulusundan.zemuszemusanilimada masallh kocamn olmus yumuk yumuk olmus kollari bembeyaz pamuk gibi bayiliyorm bu velede ya buket benim icin kocamn öp emiii
Sağol Siboşummmm.Anilin gözlere MASALLAHHH
Sağol Esmacım.buket bu anıl çok tatlı maşallah hele gözleri ayrı bir güzel
Merrrsssi canımmm.Buketcim Anıla kocaman maşallah çok tatlıııııııııııııııııııııı
Sağol canımmm...masallah anıla anneesi çok tatlı olmuş yawss .
o dişliğini ısıran çoçuga ne edyım yaww :)))))))
Ay canım sağol benzetmeni yiyimmm şekercim.. Dişlik yetmediği yerde Anıl'da altına serdiğim çarşafı hemen büzüp ağzına götürüyo.. Daha doğrusu eline ne geçse direk ağzına...buket canım Anıl ı görünce çok şaşırdım bu kadar mı bebek davranışları benzer birbirine. ela da dişliğini aynı şekilde suratında bırakıyo. ve eline hangi örtü geçse yüzüne çekip bırakıyo sonra da heyecanlanıyo... bazen korkuyorum ama neyse ki şimdi delikli örtüsü var. ama ne kadar neşeleniyolar bunları yaparken. maşallahhh Anıl'a
2009 bebeklerinin brad pitt izemuszemus
Datlu uşağum sağol canummm.kız bunlara bayılıyorum ben anılım mavi gözlü devim maaşallahh sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?