2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dişliklerimizle savaşımız... Bazen eliyle almayı unutuyo :)

Sevdik baya dişliğimizi... Ama bugün gittiğimiz evdeki dişli bir çocuk (9-10 yaşlarında) dişleyince suyu boşaldı..

Buket kız Anıl ne guzel kılo almıs Masallah. Dıslıkle bızımkı de cok savas verıyor ya.. Bıde son fotodagozlerı mavı cıkmıs..ne renk sımdı Anıl?

esmacigim,emelcigim,meletemcigim,ahucugum,deryacigim,aysincigim,füsuncugum,che deryacigim hepinize cok cok tesekkür ediyorum bu güzel yorumlariniz icin gec kaldim biraz tesekkür icin kuusrumuza bakmayiniz öpüldünüz

meltemim sen yeterki cik bana köpegin olsunsalincak koltuk bebem askolsun

alyam saygi deger müstakbel gelinim cok yakismis sana elbise ama o anan olucak delüü sana elbise giydirmiyo senimi kiskaniyo acaa eheuehuehue

yigide bak masallh koca delikalnli olacak aannesi bu yügüt buydugunde cok yakisikli bi delikanli olacak bu arada ben yigit ismini cok severim erkk cocugunda

ezgicigim sana hep diyorum senin prensesi cok begeniyorum diye masalh ya cok güzel cokkkk(dilimi isirdim merak etme ; ) )

anilimada masallh kocamn olmus yumuk yumuk olmus kollari bembeyaz pamuk gibi bayiliyorm bu velede ya buket benim icin kocamn öp emiii

Anilin gözlere MASALLAHHH
defne ve alyayada masallah bence elbise cooooooook yakisiyo ama elbise giyince surat asiyoooo :roflol:

buket bu anıl çok tatlı maşallah hele gözleri ayrı bir güzel

masallah anıla anneesi çok tatlı olmuş yawss
o dişliğini ısıran çoçuga ne edyım yaww :)))))))

ezgi canım ilk defa buraya koydun dimi güzel kızının fotosunu. maşallah ikinize de....
buket canım Anıl ı görünce çok şaşırdım bu kadar mı bebek davranışları benzer birbirine. ela da dişliğini aynı şekilde suratında bırakıyo. ve eline hangi örtü geçse yüzüne çekip bırakıyo sonra da heyecanlanıyo... bazen korkuyorum ama neyse ki şimdi delikli örtüsü var. ama ne kadar neşeleniyolar bunları yaparken. maşallahhh Anıl'a
2009 bebeklerinin brad pitt izemuszemus

dün gesmelere gitti benim kızım

van minüt van minüt ne çekiyosunuz kardeşim bi rahat rahat emzik keyfi yaptırmadınız cık cık cık kaydirigubbakcemile3

masallh inciye kocamn olmus süheylam ya elbiseside cok slk valla emziginede bayildim masallh

agzı burnu fındık kızım o emzıgın aynısı bızdede var mavısı

kız bunlara bayılıyorum ben anılım mavi gözlü devim maaşallahh sana
alyam çok mutlu çıkmış fotodaa
kızıldenizin yiğiti hiç öyle yaramaz görünmüyon sen kuzummm mcikey mouse um benim
incim prensesim harikasınız hepinizi çok seviyorummm

Buket kız Anıl ne guzel kılo almıs Masallah. Dıslıkle bızımkı de cok savas verıyor ya.. Bıde son fotodagozlerı mavı cıkmıs..ne renk sımdı Anıl?
Sağol canım.. Zaten o foto yeni çekildi. Gözleri renkli.. Işığa göre değişiyo anasına çekmiş... En çok istediğim gözlerinin renkli olmasıydı zaten. Tabiki sağlığından sonra.opuyorumnanaktan

anilimada masallh kocamn olmus yumuk yumuk olmus kollari bembeyaz pamuk gibi bayiliyorm bu velede ya buket benim icin kocamn öp emiii
Öperim canom. Uyansın hemen senin yerine konduracam en kokulusundan.zemuszemus

Anilin gözlere MASALLAHHH
Sağol Siboşummmm.

buket bu anıl çok tatlı maşallah hele gözleri ayrı bir güzel
Sağol Esmacım.

Buketcim Anıla kocaman maşallah çok tatlıııııııııııııııııııııı
Merrrsssi canımmm.

masallah anıla anneesi çok tatlı olmuş yawss .
o dişliğini ısıran çoçuga ne edyım yaww :)))))))
Sağol canımmm...
Dişliği ısıranı dövebilirsinnnnn.klava:

Ay canım sağol benzetmeni yiyimmm şekercim.. Dişlik yetmediği yerde Anıl'da altına serdiğim çarşafı hemen büzüp ağzına götürüyo.. Daha doğrusu eline ne geçse direk ağzına...

kız bunlara bayılıyorum ben anılım mavi gözlü devim maaşallahh sana
Datlu uşağum sağol canummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…