2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyyyyyyyyy ben yerim onun o güzel gözlerini, kirpiklerini maşallahhhhhhhh Aslıcım çok tatlı

aman yarabbim bilmiyorumki hangisine iltifatlar yağdırayımmm hepsi birbirinde şeker ama aslım adaya birşey söylemeden geçemeyeceğim çok şebek bu yaaa büyüsün hepinizi parmağında oynatacakkkkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz teyzeleri sevginize layık olmaya çalışacağız eheuheeuheueheuehe nisan hanım da çok sevmiş mamasını kuzum benimmm bu mama sandalyesi mi????

aslı sakın o resimdekinin viştaminsiz olduğunu söyleme :1shok: semirmiş la bu delikafadulden

Ada hanımlar gelmıs hosgelmısler efenım.. Bızım kızlarımız cok narınler yaa. hepsı kucuk hanfendı.

Suheyla kız semırmek ne demek :)

ilk defa kaşık maması tadıyoruz

hammmmmmmmm

bittiiiiiiiiiii :)
biri beni kurtarsın dermiş gibi bakmış canım benim ne tatlı bakıyor
ya ben bu kızı yerim yutarım ayy sunun dadına bak canım ya
eniştede matrix çekimlerinden geliyor herhal
güzel çıkmış ikiside şaka bi yana

anam yiğitimi almamaışım canım karbeyazım benimmm çok tatlııı

Aman yarabbim bunların hepsi çok ama çok tatlı olmuş 41.bin kere maşalalh biri mamasını yemıs afiyet olsunnn biri giresunlara gitmiş babayla pozlar vermiş bide cıbıcıbı bapmış :) biri babaanneye kızms ustunu gıydıroypr diye biiride aannenın kollarında daglaraa cıkmıs bırıde günaydın demeye gelmıs defnede annesiyle çok guzel pozlar vermıs hepsine kocaman kocaman masallah

Nisanin fotolarina bayildim - karar veremiyor bu ne der gibisinden :roflol:
ayni veya baska renk mama sandalyesini esim ayligini alsinda haftaya bende alayim... dörtyüz gözle bekliyorummmm... bugün uzandirarak kasik mama vermye calistim hosuna gitti zorlamadi fazla... doktor verme desede bn verdim hic dinleyemem doktorlari bu konuda onlara kalsa hicc birsy verdirmyecekerl 6.ayina kadar ozamana kadar ögrensin alissin diyorum - doktoru dinledim simdi herseyi seciyor diyen kuzinelerim var... herneyse lafi uzatmiyim :roflol:
ASLIII kipriklere masallah

Eve giderken cekti annem - off cokta sicakk

Son düzenleme:
ben senin önce mayalu dötünü yerim sonrada elbiseyi öekip firikik veren bacaklarını ve ellerini yerimmmmm

ayyyyyy yerim ben senin havuz sefanı Rüya hanımmmm hello kittynide yerim ben hello kitty hastasıyımdır zaten bayıldım maşallahhhhhh

maşallah rüyaya çok tatlı bu kız ya allahım havuzada gırmış ohhh

Melekcim Ali Tuna uzun boylu yakışıklı olmuş maaşallah.
Esmacım ben dedimya aynı sana benziyo diye.. İşte fotoğraflarda ispatı..Aksini söyleyen beri gelsin bakiiimmmm.

Nisan çok tatlı mama yiyoo. Sevmiş belli. İnşallah iştahlı olur. Mama sandalyenizde çok güzelmiş.
Bayılıyorum şu hamsi kuşa yaa.. Hepmi muzip bakar bir bebek .. Tatlı şirine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…