2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
VINNNN VINNNN PORSCHE MEE BAKIN BAKIM BEGENCEKMISINIZ ( ALYA GEL KIZ YAMACIMA BIN YANIMA GEZELIM )zemuszemuskaydirigubbakcemile3

Allah batuhanın göbek yedi bitirdi beni..çok tatlılar yaşehnaz arda kaana bittim hayatım inanılmaz yakışıklı 2 yaşında çocuk tipi var bayıldım hakikaten

ardam yakışıklı damadım benimm Şeniz maşallah sana

alyayı almadan önce ara ki kuafore gidip süslensin kaydirigubbakcemile3

Ardaaaaa ne sosyetesin sen oğlum bee sırf marka takılıyorsun yaa. Ama çok yakışıyo küçük adam seni.Annene söyle benim yerime öpsün seni pambık yanağından.

Allah batuhanın göbek yedi bitirdi beni..çok tatlılar yaşehnaz arda kaana bittim hayatım inanılmaz yakışıklı 2 yaşında çocuk tipi var bayıldım hakikaten

cok saol gülsah teyzesi
nedense herkes ayni seyi diyo resimlerden galiba büyük bebek gibi duruyo

yerim ben bu arda kaanı yaaaaaaaaaaa ne güzelde giyinmiş arabalara binermiş

saol füsun teyzesi öptük sizii

ardam yakışıklı damadım benimm Şeniz maşallah sana

alyayı almadan önce ara ki kuafore gidip süslensin kaydirigubbakcemile3

zemuszemus bi defaa benim sevgili askimin kuaföre gitmesine gerek yok tamam mi kaygana benim askim hersekilde prenseslerden bile güzel ona göre kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Ardaaaaa ne sosyetesin sen oğlum bee sırf marka takılıyorsun yaa. Ama çok yakışıyo küçük adam seni.Annene söyle benim yerime öpsün seni pambık yanağından.

buket teyzosu sende cok saol öperim senin icin kücük adami

ohh öptümde geldim bileee : )))

Tugbacimm masallh cok tatli bu faruk bu arada arda kaan in salincaginin aynisi

Son düzenleme:
Masallah faruka gözlükleri fazla begenmemis gibi ama salincagini ck sevdigi belli misil misil melekler gibi uyuyor...

maşallah arda kaana nasılda güzel ciciler giydirirmiş annesi ama önemli olan nasılda yakışırmış bir bebeğe gülşahın dediği hiç 6 aylık bebek gibi durmuyo maşallahhhhhh
faruğada maşallah tuba bence o kadarda zayıf değil annesiii

Oooohh Faruk paşanın keyife bak maaşallah nasılda atlı uyumuş kuzucuk.

ben yokken resimler epey birikmiş
hepsine kocaman maşallah
nasıl da büyüdüler hepsine hayranlıkla baktım
allahım nazarlardan korusun bebeklerimizi

Liyaaaaaaaaaaaa maaşallah ne güzel tombiş kız olmuşsun sen.. Dünürüm güzel bakıyor sana..
Senin çekik gözlerini emziği tutuşunu yiyim ben...
Fundacım nasıl değişmiş kızın ya.. Ama tek pozla kurtuluş yok daha istiyorum bu kadar özleme tek poz yetmez bacum..
ılaydayı da merak ediyorum onu da görebilsek ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…