2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım yaa biz şurda yakınımızdaki denize gidemiyoruz Rüya hanım havuzlara girmiş bile...Hemde fırfırlı mayolarlaaaaa. Kıskandık yaani..Elbiseside çok şeker olmuş. Maaşallah

Şapkam nasıl olmuş?? Yakışmışmııı???

[/url]

boncuk göz sana herşey yakışır maşallah sana

Ayyy inanamıyorum süpper havuz açılışı yapılmış. Bizde haftaya inşallah. Nasıl tepki verdi canım benşm ya şaşırmış gibi. Maşşalh çok tatlı olmuş. Harbiden de firikik vermiş. :)

Buketim soal bitanem tşk. ederiz. Kız ne hale sokuyorsun çocuğu ama kız olsaymış çok güzel olacakmış. Maşşalah Anılıma

maşallah ya hepsi çok tatlılar..ne kadar kocaman oldular..
aynı herşey dn gibi
maşallah maşalllah..
bu arada melek hiçde ali tuna dediğin gibi zayıf değil.oldukça iyi görünüyor hepsine tekrar maşallah

göbeğim şişmiş çok içmişim yavvvv

Son düzenleme:
eeeneee göbeğeee bak. Batuşşşşş birazda benim oğlana ver. Kız Esma benim oğlanı en iyisi hazır Sürat kargoda indirim varken kargo yapıp sana göndereyim. Bi 15 gün bakıver Ali Tuna'ya.

Masallah. Yaa cok guzel bu montu.ne guzelde uyumus kuzucuk bu kuzucuk

gönder meleğim ama süt kardeş olmaları gerek zemuszemuszemuszemus çünkü batuyu bu hale sokan şey bizzat benim sütümmmm istersen ben sana süt kargolayammmmsositosositosositososito

ayyy batuşumm yerim seni bennn
tosun oğlumu da çok özledim
maşallahhhhhh

Batuuuşşş kaç kilo oldun yawrum sen maaşallah.
Mamalarıda iştahla yiyon hani. Yarasın guzum.
Mama sandalyesi bende istiyom yaaaaa.

Nisan çok tatlı mama yiyoo. Sevmiş belli. İnşallah iştahlı olur. Mama sandalyenizde çok güzelmiş.
Bayılıyorum şu hamsi kuşa yaa.. Hepmi muzip bakar bir bebek .. Tatlı şirine..

teşekkür ederiz teyzesi sizede şapka çok yakışmış

Esmaaaaaaaa maşallah ne güzel alışmış yemeğe dökmeden saçmadan ağzını açmış kuş bu kuş

Esmaaa masallah batusa yaaa ne güzelde mama dolu kaisgini bekliyo - afiyet bal seker olsn batusumm

teşekkür ederiz teyzeleri ağzımızın sardığı şey olursa ağzımı kocaman açıyoruz yoksaa yalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…