2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adres ver geleroz hemen bu arada kızlar ben ankaraya gelsem benı karsılarmısınız

adres ver geleroz hemen bu arada kızlar ben ankaraya gelsem benı karsılarmısınız

gül gibi kızımın üstüne KUMA haaa

kız ahu sen yoktun anam kg den uzun bı sure gelmedın bızde meltemın kızını ıstedık ay ben bı oğlan doğurup gelem hemen

Yiğit,Doğa,Eren,Anıl,Batu,Arda veeeeeeeeeee Ali Tunama maşallahhhhhh hepsi birbirinden güzel nazar değmesin işallahhhhh

BU RESIM SEHNAZ TEYZEM IÇIN ÇUNKU O ÇOK BEGENDI

gercekdn emelcm ben bu fotoy abayildm nasl bi masumlukdur ya masallh

ardam da havuz sefaları yaparmışşşşşş
maşallah prensimeee

cok saol funda teyzoss diyo ardi

Ardinin ıyyy noluyo yaaa pozuna
Yiğidonun ise mmmm baba versene yaa pozlarına bıttımmmm. masallah yaa tepkılere mımıklere bak cok tatlılarrr

saol melegimm

Bu da benım kurbagam Tuna

sıska oglumdan banyo sonrası

adım atarken :)

adım attı kalkarken :)

bırazdan ayaktakı pozu gelecek dermısım :)

sen bizimkine bayilmsin ama esaas ben ali tunama öldüm yaa agzim acik bakdim fotolara hatta esime gösderdm ya masallh yerim onu bneya bayiliyorm bu oglana ya hicde zayif degil taaammmm mii ikidebiir deme oglusuma cok zayif diyelmaz: masllh bak nasl kuvvetli nasl kendine hakimki öyle adim atabiliyooooo milyonlarca kezzzzz masalhhhhhhhhhhh

saolmeltosss cumm

maşallah ali tunaya melek lütfen sende zayıf deme kuzuma maşallah nasıl kuvvetli bak batu totosunu kaldıramıyor hala

1 hafta girmedim yine güzeller yakışıklılar kaplamış burayı :) hepsine koccamaan maaşallah alıntı yapmıyorum

bizim laptoplarımıza saldırıyodu bu ara,dedim bakalım oynayacak mı...ba yıl dıııı,2 gündür sıkılmadan oynuyo,

maşallah ali tuna ya ayaklanmış bilee meltemcım ya senın kıza bitiyorum haa ne yiyorsunda sütün bukadar yarıyo oturuyo maşaallahh oglumun adaşı yiğit cok tatlı bakmıssın kurban olurum sneın maviş gözlerıne

Göbee salmış anası gibi hiç bakmamıştım,sen deyince bakakaldım Deryacım:))
Valla son 2 aydır almıyo inanki zaten sütlede doymuyo pek,ilk 3 ay çok aldı o yağlar hala:))Desteksiz oturuyo bakalım 3gündür

ali tunaya ağzım açık kaldı ya maaşallah
doğamızın lap topu hayırlı olsun yerim onu ben o laptopun üstüne koyduğu ellerini ısır benim için annesi

ayy süper fikir laptop almak... pekde güzelmiş...
çokta yakışmış.. iş kadını olmuşşkaydirigubbakcemile3

Ayyy doğaya maşallahhhhhhh meltemcim bakalım bizimkiler desteksiz ne zaman oturucak.Laptop nasıl bişey müzik mi çalıyo nereden aldın????

Evvet müzik çalıyo ve barbie ler ışıklı kayıyo ekranda çok keyifli bişi:)bücürükten aldım füsuncum deneyin derim...
Özge teyzesi ısırdım şimdiii...Ahu teyzesi eet şimdiden alışmalı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…