2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haha yolrim sacini diyo bide canii annee senn damat yok ama meydanda sen en iyisi batusu ayarla rüyay hemde göbisli ne güzel isde ohhh aslan gibim delikanlii

ardi havuzlara gitmiş yüzmüş maşallah onaaa bu arada ardi aynı babasına benziyooo

cnm eet ayni babasi gercekdnde

yeee kaynanasi yee oda minciklanmayi cok sevor zatiii
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Masallah ardama ne guzel havuz sefası yapmıs sehnaz bu senın oglan buyuyunce Çokkkkk canlar yakacak ama rapunzelım ustesınden gelır o kızların

emelim bende öyle dusunuyorum emmeee o kizlari def ederm ben alym hic merak etmesin biz alyanin alyada bizimdir yan bakani oyarimmmmmm laelaelaelaelae

emellllllllllllllll bu cok ama cokk yakisikli kepcemm benim yaa masllh özellikle gözlerine hastayim allh nazarlardn korusun ardiye diyosun cok can yakacak diye sari papatya o gözlerle kac kiz kosdurcak pesinde ahh sen bi bilsennn

emelll maşallah senin kuzuyaaaaa yirim ben bu bebelerin hepsiniii

emellllllllllllllll bu cok ama cokk yakisikli kepcemm benim yaa masllh özellikle gözlerine hastayim allh nazarlardn korusun ardiye diyosun cok can yakacak diye sari papatya o gözlerle kac kiz kosdurcak pesinde ahh sen bi bilsennn
VALLA BABASI DIYO HER AKSAM BIR KIZ BIZIM OGLANA DERS SORMAYA GELIR DIYE DERS BAHANE PAPATYA SAHANE
emelll maşallah senin kuzuyaaaaa yirim ben bu bebelerin hepsiniii
TESEKKUR EDERIZ ESMA TEYZESI
dudak ta büzermiş.... bunlar nerden öğreniyor bunlsrı yaa bayılıyorum...
VALLA BABASI HEP ALT DUDAGINI EMERMIS KUÇUKKEN
bi sol yanak bir sag taraftan kopardimm sari papatyadan... maallah

KOPAR KOPAR MEMISLERDENDE VERDIK OPUCUK SANA ÖPULMESINI EN OK SEVDIGI YER:kedi:

Ardinin ıyyy noluyo yaaa pozuna
Yiğidonun ise mmmm baba versene yaa pozlarına bıttımmmm. masallah yaa tepkılere mımıklere bak cok tatlılarrr

maşallah ali tunamaa nasıl kuvvetli öylee
ayaktaki pozunu da koyda şak diye düşüp bayılalım :))))))

Melek ben bunun bakıslarına hayranım masallah bence hıÇde zayıf gorunmuyor

saolun tatlı teyzelerı ama gercekler ortada 6 ayı doldurdu ve daha 6760

saolun tatlı teyzelerı ama gercekler ortada 6 ayı doldurdu ve daha 6760

defnede 2 gün ek besin almadı hemen zayıfladı..kuruntu yapmıyorum teyzesi geldi oda farketti.. hatta ben söylemeden söyledi... önemli olan sağlıklı olması...ama çok takıyorsan prinç mamasını dene hemen pufff diye bebeği şişiriyor ben dün bugün muzla filan karıştırıp kakaladım yanakları doldu gene....

çok sağlıklı mı değil.... ama sağlıklı şeylerle beraber takviye olarak kontrollü veririsen bişey olmaz....

önemli değil diyoruz ama bebişerimiz zayıflayınca da kafaya takıyoruz... şahsen ben iki gündür elimde kaşık defneye onlarca mama yaptım hangisini verse ... yesin diye gözünün içine bakıyorum... dolma yaptım enson tuzsuz..yağsızz soğansız baharatsızzz... ıyyykkk... sadece prinç ve biber rondodan geçirdim sonra.. yemedi tabi.. tuzlayıp yoğurtlayıp bide baharat attım ben yedim... :gitme:

Ayy maşallah hepsinede ya,ardim benim yakışıklılar yakışıklımm
Emel senn oğlan benim kıza talipmiydi kız bi ara gel verecem:))
Melekkk maşşallah tunaya ay bu 8 aylık olmadan yürür bak gör...keşke bizmklerde başlasa emeklemeye ne güzel ya boya bak bayıldım valla zayıfta diil takılmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…