Ardim buraya yumruk havayaaa...
sehnomm saka yptim gii biz yuva bozarmiyikkk... aaa ayip ediyonuz...
Üstelik alya Rüyanin en yakin arkadaslarindan birisi ... hic olmaz , rüyanin sacini basini yolarim vallahi :roflol: hemide benim cook yakusukluu damadim vaarrr
ardi havuzlara gitmiş yüzmüş maşallah onaaa bu arada ardi aynı babasına benziyooo
allahım maşallahhhhhhhhhhh damadımaaçok tatlı yaa bi gelsede tr yesem onu be...
bu arada alya arda beşik kertmesi:roflol: rüya da en iyi arkadaşlarıı ama annesi siboş ortalığı karıştırıyorrrrlmaz: kaydirigubbakcemile3
Masallah ardama ne guzel havuz sefası yapmıs sehnaz bu senın oglan buyuyunce Çokkkkk canlar yakacak ama rapunzelım ustesınden gelır o kızların
VALLA BABASI DIYO HER AKSAM BIR KIZ BIZIM OGLANA DERS SORMAYA GELIR DIYE DERS BAHANE PAPATYA SAHANEemellllllllllllllll bu cok ama cokk yakisikli kepcemm benim yaa masllh özellikle gözlerine hastayim allh nazarlardn korusun ardiye diyosun cok can yakacak diye sari papatya o gözlerle kac kiz kosdurcak pesinde ahh sen bi bilsennn
TESEKKUR EDERIZ ESMA TEYZESIemelll maşallah senin kuzuyaaaaa yirim ben bu bebelerin hepsiniii
VALLA BABASI HEP ALT DUDAGINI EMERMIS KUÇUKKENdudak ta büzermiş.... bunlar nerden öğreniyor bunlsrı yaa bayılıyorum...
bi sol yanak bir sag taraftan kopardimm sari papatyadan... maallah
saolun tatlı teyzelerı ama gercekler ortada 6 ayı doldurdu ve daha 6760
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?