2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ardi show baslamıs dıyecktım tam baslıgı gordum :))

yerım ben onu yaaaaaa..

bu arada yigitimide simdi gördüm masallh ya kocamn olmus derya ya benim icin öp onu

sibosum damadin duymasin valla küser sana alyada duymasin cok fena kavga cikar ben diyimkaydirigubbakcemile3 en iyisi biz sey yapalim senle sen ikincisini erkek dogur bende kiz o zamn onlari nisanliyalim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahucum sanada cok tesekkür ederm bende en cok o salyaliyi begendimm

melekcigim sanada cok merciii canommm

boddim cok saol canom eet giiti malesef saclar cünki cok kotuydu heryeri dökülmpsdp bi tepesi kalmisdi odacok uzundu diger yerler keldi yana yatiriyodm olmuyodu arkaya yatiriyodm olmuyodu hani kiz olsa toplarsn olursa neyse babasi kesdi azcik uzadi ama bakalim simdi daha güzel uzar dedi ama o kesdigim saci sakliyorm ve keserkende cok agladmmm

sehnaz koca adam olmus bu masallah bu arada ben kısa saçlı halını çok begendım yakısmıs ardıme

ağlama annesi onun o gül yüzü yeter uzar yine saçlarıı biz hep keldik biz ne yapalımmzemuszemus

haklisin esmacim eet ya simide diyorum ki iyiki kesmisim cünki cok dökülüyodu heryer sacdi napalim kökü onda uzar elbet

Ardim donjuanım :)) maaşallah yağuşukluma çuval giyse yakışacak

EEETTT TEYZOSLARI BUGUN KI HAVUZ SEFAMIZIN ": TURUNUN TAZECIK FOTOLARI HUZURLARINIZDAAA

askim alyamdan kiskandim bnede annmin bana cok kücük gelen gözlüklerini tekiverdimm

Ardim buraya yumruk havayaaa...
sehnomm saka yptim gii biz yuva bozarmiyikkk... aaa ayip ediyonuz...
Üstelik alya Rüyanin en yakin arkadaslarindan birisi ... hic olmaz , rüyanin sacini basini yolarim vallahi :roflol: hemide benim cook yakusukluu damadim vaarrr

ardi havuzlara gitmiş yüzmüş maşallah onaaa bu arada ardi aynı babasına benziyooo

allahım maşallahhhhhhhhhhh damadımaa çok tatlı yaa bi gelsede tr yesem onu be...

bu arada alya arda beşik kertmesi:roflol: rüya da en iyi arkadaşlarıı ama annesi siboş ortalığı karıştırıyorrrr lmaz: kaydirigubbakcemile3

Masallah ardama ne guzel havuz sefası yapmıs sehnaz bu senın oglan buyuyunce Çokkkkk canlar yakacak ama rapunzelım ustesınden gelır o kızların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…