2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yolu yarılamış nisan... bizde hala ppo kalkmıyor...

maaşallah nisana. darısı başımıza

Son düzenleme:
aman da aman aman da aman...
nisan hanım büyümüş de emeklemeye çalışırmış...
maşallah kuzucuğa
selen de bildiğimiz emekleme yerine sırtüstü yatarken ayaklarını yere dayayıp poposunu kaldırıyor kendini geriye ata ata gidiyor küçük eşşek....

şşşş kızlar ıyımısınız yoksa oruç basınızamı vurdu emekleyen benım papatyam mınık kurtçuğum

valla emelciğim oruç senin başına vurmuş kaydirigubbakcemile3
kız yukarda nisanın fotolarına baksana
bu arada ben o nisanı yerim nasıl tatlı yaaaa ıssır benim için füsun cadıyı

valla vurdu esma resım felan bakmadım aman kargo gelmıs su sıcakta gıdıp onu alcaz uyuz herıf almadı sınırlendım

valla vurdu esma resım felan bakmadım aman kargo gelmıs su sıcakta gıdıp onu alcaz uyuz herıf almadı sınırlendım

valla ben eve nasıl gideceğim diye düşünüyorum bugün ilk orucum benim yeni bitti adetim bakalım sıcak çok sıcakkk

maşallah nisana memişler tam ısırmalık
ayyy denizin nanaklara bak maşallah.hepsi çok tatlı ALLAH esirgesin

nisanim minik prensim masallh sana yaaa ne güzel emekliyosunnn

deniz bey tanisdigimizaa cok memnun olduk tatlim sen ne güzel seysin öylee yakisiklim benim sanada koca bi masallh

Maaşallah kuzucuklar ne çabuk büyüyolar yaaa. Hepside tam ısırmalık.... Bizimki daha dönme çabasında.. Dötünü kaldırıp emekleyemiyor...

BEbisleree bak yaaaa ne güzellerrr :)) MASALLAH ...
Nisannniii cok kiskandikk rüyanin poposu yerden kalkmiyor balik gibi yüzmeye calisiyorrr böyle emekleye basliyoralrmis yavas yavas bakalim görcez :roflol: masallah hepsine minnoslarima...:)
Denizin gözleri cok güzel bu arada onada bi masallahhhh

muhterem maşaallah cok tatlı bir oglun var hoşgeldınız batuhan paşa sana artık bebek demek ıstemıyorum maşaallah koca adam olmuşsun sen adamızıda yanakları tombullamıs gördüm cok cici kız olmuş maşaallah sende devranı afetsin hakket yanee füsunsum mAşallah kızımıza emekleme cabalarını hızlandırmıs ve DENıZ bebek cok tatlı buarada armıza holgeldınız inş. unuttugum kımse yoktur

nisannn yerim seni kuzuuumm maşallah sanaaaa ay allahım bayılıyorum cimcime sanaaa
deniz ne yakışıklısın sen öyle yerim senin o tombiş yanaklarını gıdınıııı ayy tatlı bıdııkkk

Ayy maşallah nisancğımıza ya ayaklanmış buu...Füsuncuğum tam olarak ne kadarlık nisan?

Arkadaşlar tüm bebekler çok şirin :) ama ben batu ve nisan' a bayılıyorum maşallah çok şekerler. Herzaman kız bebekler daha albenili oluyor. Biz daha emekleyemiyoruz Nisan baya ilerletmiş işi :) Allah nazarlardan saklasın. Hepsini patilerinden öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…