2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pamugum tatlı kızım benim yaaa maşallah ela sana alya elbiseni çok kıskan laf aramızda ela :roflol: ne güzel ya çok fotojenik bu kız ayşin bizim kızda kamerayı görünce suratını asıyor :)))

Ela valla yaktın ortalığı.. O bakışlar ne öyle maaşallah.. Gerçekten fotojenik tatlişkom.

amanda aman kimler gelmissss
adacigim haylaz civcivim ne sekersin sen öle aneciginde sendne eksik kalir yano yok hanii

masallh nilsu ne kadar güzel bi kizz

oooooo oooooooooooo benim pamugum gelmis ve tam pamuk prenses olmus canimmm elbiseye bittim süperr ötesii aysincigim su pamugumu benim icin minciklaa ve sapur supur öppp hihihihi

aman allahıııııımmm bu ne güzellik bu ne şirinlik yaaa maşallah Elacım sanaaa yerim ben senin o boncuk boncuk bakan gözleriniiiiiiiii tatlı kızımmm

işte budur yawwww özlemişiz senii Elacıııımmm hoşgeldin Akşamsefası :)))))maaşallah sanaaa keyfini yerim senin :))

Elaaa cok güzel olmuss... Cidden her foto cekildiginde poz veiryor gibiii ... cok fotojenik mankenmi olcek ne hehe:)) masallah cok güzel cook hele o gülümsemesi bittimmm

Sevgili Mart Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

ıyi geceler. Allah bağışlasın.

zakkum 6464 kusura bakma ismini bilmediğim için böyle diyorumopuyorumnanaktan resimlere bakarken bebeğinin altında şilte gibi bişey gördüm onun içindeki malzeme nedir ve kumaşı nedir bende böle bişi çok istiyorumda

teşekkürler kızlar, Ela her fotoda böyle sırıtıyo. tabi keyfi yerindeyse...manken olamaz sanırım biraz minyon kızım. ama şebek olabilir... veya balerin çünkü daha tabanı yer görmedi. parma uclarında duruyo.

huzurcum onu da mı yanlış yazdın. zakkum6644(yozgat-malatya) adım ayşin..neysem. şiltenin içinde 2 cm kalınlığında sünger var. üzerindeki kumaş da flokser(yanlış yazmadıysam.)3m2 kadar...

Buda benim tombul sosisim

Photo Tinks by WiddlyTinks.com

5 aylık Nilsu'm
ay b nekadar güzel oyuncak gibi

sabah neşeniz geldiii :))))
ben senin dötünü mötünü heryerini yerim
annemi de geitrdim sizeee :))))

valla sana benziyecek
bizim kız ne zaman objektif görse hemen poz veriyo...

mama yerken bile objektife poz verir...
:

tv izlerken de objektif sesini ayırt etme özelliği mevcuttur...(dişimiz de çıkmış)

hiçbişey demiyorum

sağol Derya ve Füsuncum:) biz de sizi çok özledik. ay az sonra komik resimlere ekliycem Ela yı:) kepçemi....

Kızlar bayadır giriyorum bakıyorum ama yoğunluktan yorum yazamadan çıkıyorum.. Ne olur kusura bakmayın. Ama hepsini gördükçe gözlerimin içi gülüyor.
Hepsini gıdılarından öpüyorum

Hele bir bakalım ne gibi sorunlar yaşıyormuşuz!..

Banyo yaptım çok keyifliyim..

Gidiyorrruuummm :)

Çok yoruldum uyuyorum

Kuzen Zeynep geldi haftasonu(koca totolu Zeynep benden büyük ama kaldıramıyor totosunu:)

Anneeee ya Zeynep beni rahat bırakmıyorr

Ama Zeyneb'in gelmesine çok muttlu oldum

güzel çıkmışız değil mi

Burda Zeybeb'e olan sevgimi gösteriyordum ki

Anlamadılar sevgimizi ayırdılar bizi

ertesi gün uykudan kalktım

kimse benimle ilgilenmeyince böyle bunalım takılıyorum

Emeklediğimi görünce çok mutlu oluyorlar biraz sürüneyim bari :)

Annem bana koca kafalı diyor. Ne alakası var değilmi teyzoşlarım.

Ayyy 1 aydır görmüyordum oyuncağımı annem tekrar çıkarınca şaşırdım hemen hatırlayıp heyecanlandım

Bakın teyzoşlar kel kalmıştım ama yeniden saçlarım çıktı hep

Anneee hadi dışarı çıkmak istiyorum

Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim teyzoşlarım. Bayadır annem fotomu çekmediği için sizlerle buluşamamıştım. Kuzenlerimin hepsini öpüyorum.
ALINTI YAPMAZSANIZ SEVıNıRıZ.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…