2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar slm. yorum yazamıyorum sadece okuyorum kızım çok yaramaz oldu yaw. sabah 6 da kalkıyoruz ve akşam 10 a kadar ayaktayız çok kavga ediyoruz çok:) sizi takip ediyorz. melekcm nbr ali tunamız nasıl sanki biz biraz kilo aldık bakalm ctesi dr gtçez o zaman görürüz

Canım saol. Seninkinin gözlerden belli zaten yaramazlığı.. :) Ali Tuna aynı hala zayıf. Bizde Cumartesi ya da Pzt. götürecez. Bizimde 7 ay doluyor bakalım ama 7 kilo olabildik mi meçhul

valla ben bezinden farkettim kilo aldıgını sanki birazda agırlaştı gibi. bezin yan bantları artık pek içiçe diil ayrılmaya başladı göbiş büyüyo sanırım. ee bide yüklendik ek besine bakalım inşallah almıştır. aşımız var ctesi günü hemde kontrol. öp alitunayı annesi bizim yerimizede

elaaa süpersin kız yerim seni maaşallah kuzuma dişi de çıkmış ona da maaşallah
melek bende göremiyorum ali tunanın fotolarını

melekcim fotolar görünmüyor bir tek bebek bakım kılavuzunu okurken görğyorum filozof ali tunamı

AYYYYYYYYYY bayıldım ALı TUNA' ama çok tatlı olmuş annesi yaa maşallah oğluşuma benim maşallahhh özledim valla yaa

hepsi harika çıkmış, maşşalhhhh yiğenlerimeee, ah bi de ben yükleyebilsem, eşime demek istemiyorum yükleyemedim diye dalga geçiyor, evde deniyorum bilgisayarımdan yüklemeyi hata oluştu deyip duruyor :bbo:

canım harika hepsi, özellikle sana baktığı resmi çok güzel çıkmış, benim oğlumda bana öle bakar, dalar gider resmen bana bakarken, Allah yavrunu sana ve eşine bağışlasın.... bizim bebişler 1 yaşına gelmeden bilgisayarı çözecekler, benimkide ne zaman açsam evde illaki oynamak tuşlarına basmak istiyor, resimlerini açıyorum kendine bakarken gülüyor :))))

bi becersem, dünde çok uğraştım hep hata oluştu deyip duruyor (

ben göremiyorum bebişleri iş yerinden bakıyorum ya evden bakcam bende ertuğun resimlerini yüklicem meralcim becerirsem bende sana anlatırım

merhaba tubacım çok saol sen nasılsın?
tamam canım anlatırsın sen bana

avatara yükledim meriçimin resmini bi tek onu becerebildim :)))) teyzeleri

maşallah füsuncum yaa çok tatlı çıkmış hepsindede nisanım mart bebişleriyle chat yapıyor sanırım :))
bu arada nisan babasına mı benziyor ne? :)

fusun yerım senın bu kızı ben ayyyy mıncıklayasım geldı
alı tunama masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…