2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende onu anlat bana bakalım nasıl yükledin:)

:))) canım deneme yoluyla oldu desem yalan olmaz, tickerı hazırlarken iki adres vardı birini yapıştırtdım meriçin resmi oldu, bende resmi avatara yerleştirdim artık, bilgiler kaldı ticker da sadece... ticker hazırlarsan daha kolay oluyor sanırım, diğer türlü ben avatara resim yükelyememiştim çünkü

kızlar ben sizin bebekleri kilosunu boyunu duyunca depresyona giriyorum yamafoldumben benim oğlum çok mu küçük kaldı 16 mart doğumlu 68 cm 8 kilo oturanlar filan görüyorum sanırım o kuzular şubat doğumlu deil mi:bbo:

bakkkkk döverim seniiiiiiklava: benim kız 5 mart doğumlu 65 cm, 7.5 kgklava:

Ali Tuna nın depresyon haline bayıldım
ya ne çabuk döküldü de çıktı saçları. benimki aynı direniyo uzamamak için. maşallah çok güçlü bir bebek...

çileğim de gelmiş, orda Ali ile chatleşiyomuş. bizimkini de davet etmişler konuşmalarına hatta. Füsun sana bakışı da çok güzel.....

sanırım en güçlü yani ellerini direyen, emekleme duruşu yapan ve oturan kız bebek Nisan,
erkelerden de Batuhan ve Ali Tuna.

oyyy yerim ben seni KKya girmiş teyzeleriyle chatleşiyo bence
füsun çok tatlı maşallah yaa bayılıyorum bu miniğeee.
bu arada gerçekten aynı baba mart bebelerinin çoğu babaya benziyoe herhalde benimkide aynısıı

canım benim oğlumda 18 mart doğumlu 8,5 kilo 72 cm ama babası çok uzun bende uzunum bence oğluşun gayet iyi. biz oturabiliyoruz ama totomuzu çok azcık kaldırp itiyıoruz kendimizi o kadar her bebek farklı gelişime sahiptir.

Ali tunamı gördüm çok tatlı olmuş bunalım haline bende çok bayıldım maşallah.
ama zeynebe de bittim yani yerim ben onuu çok şirin o daaa.

meloş depresyon fotosuna koptum kendini içine kapatıyor dedikleri bu olsa gerek :roflol:
füsün çok sempatik buuu Şeniz ve şunuda belirtmeden geçemiycem kızlarımız babalarına benziyor olabilirler ama ilerde saçları uzayınca bizimle aynı şeyleri giyip aynı makyajı yapınca bize benzeyecekler başka çareleri yok baktık olmuyo bi estetik operasyonla biz onlara benzeriz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süheyla alemsin :) ben memnunum valla zaten çok istemiştim eşime benzemesini

anne tuğba benim kızım 12 mart doğumlu 66.5cm ve 7700gr

ehuehe benim oğlum fotolarda görüldüğü izere 7 Şubat doğumlu ama daha 7 kilo bile değil.. Bence zayıf mayıf deme.

Füsunum face de görmüştüm bayıldım bittim. kocaman bir maşallah akıllı kızımıza

ali tunayı da gördüm sonunda çok güzel olmuş fotolar bayıldım ali tunaya
nisan da gelmiş yerim snei kız kot pantolonun da çok hoşuma gitti :)
kocaman maaşallah ikisinede

füsuncum maşallah nisana. dedim ya aşıgım ben senin kızına. allah bahtını güzel etsin inşallah

Ali tuna çok hareketli maaşallah.
Nisanımda öyle,biz yaya kaldık yanınızda. Bu arada aynı babası.

oyyy minik cıvırcık maşallah ne güzelde oturmuş..biz hala desteksiz oturamıyoruz..hacı yatmaz gbi devrilip duruyoruz...

nisanın ikinci resimdeki bakışına bittim :)
maşallah çok tatlı çookkk allahım nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…