2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Teşekkür ediyorum canım aranıza katılmaktan mutluluk duyarım. Ben hem mart annesiyim 5 ay 21 günlük Ece adında bir kızım var, hem de ağustos annesiyim 7 yaşında Kaan isminde bir oğlum var...

Teşekkür ediyorum canım aranıza katılmaktan mutluluk duyarım. Ben hem mart annesiyim 5 ay 21 günlük Ece adında bir kızım var, hem de ağustos annesiyim 7 yaşında Kaan isminde bir oğlum var...

oooh maşallah allah bağışlasın kuzularını benimde 5 ay 20 günlük bi oğlum var ozan adı ben damla hoşgeldin aramıza

karakuzunun anasıııı damlacım ben bişey araştırcaktım senin oğlanla ilgili ağlama prblemimiydi neydi kız unuttum :kedi:

ben bu ecrini yerim cokacimcoook evet evet hazırım getirin yiycem kaydirigubbakcemile3 çoook datlu maşallah ya

Kız Ecrin pamuk şekeri misin nesin sen??bol şerbetli baklavam:)))

oooh maşallah allah bağışlasın kuzularını benimde 5 ay 20 günlük bi oğlum var ozan adı ben damla hoşgeldin aramıza

hoşgeldin canım aramıza özge ben de[/QUOTE]

hoş geldin tlaysı a.s.

Teşekkürler, damla, özge ve sheylaa(sanırım süheyla)ben tülay çok memnun oldum, bebeklerinizi kocaman öpüyorum.....

Damlacığım Ozan'la Ece'nin 1 gün araları varmış maşallah çoook tatlı tombik tombik bir bebek bayılırım tombik bebeklere ama malesef benimkilerin ikiside cılız, tabi ki sağlıklı olduklarına şükrediyorum. Allah çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler versin.

hoşgeldin canım aramıza özge ben de

Teşekkürler, damla, özge ve sheylaa(sanırım süheyla)ben tülay çok memnun oldum, bebeklerinizi kocaman öpüyorum.....

Damlacığım Ozan'la Ece'nin 1 gün araları varmış maşallah çoook tatlı tombik tombik bir bebek bayılırım tombik bebeklere ama malesef benimkilerin ikiside cılız, tabi ki sağlıklı olduklarına şükrediyorum. Allah çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler versin.[/QUOTE]

evet canım tombik yanaklıdı oğluşum Tülaycım mama ile büyüdüğünden olsa gerek ama kof bir kilo değil yani uzun da aynı zamanda. sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil bebeğinin resimlerini bekleriz biz de görelim minişlerini

evet canım dişlerimiz var 2tane cok erken çıkardı 4aylıkken öbürleride yolda geliyor

ecrin hepinize teşekkür edıp öpücüklerini gönderiyor teyzoşları kendisi biraz rahatsızda istirahat ediyor

pardon ikincisi yanlışlıkla oldu, d,rek resimleri göstermeye çalışıyorum yapamadım :))))

ben yerım o yavru aslanı..cok tatlı Meral masallah.
Zaten ben anlamıyorum nedir bu Mart bebeklerindeki çekicilik!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…