2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adaaaaaaaaaa ikisinede maaşallah. ıkiside ayrı güzel..
O bakışlar,o karizma.. bu isimde bir keramet var sanırım. Bir kızım olursa Ada mı koysam acep :))

maaşallah çok ama çok tatlılar,

Nisan ın bakışı çok ama çok tatlı, yerim onun minik burnunu ben, bence bişey anlatmak istemiş herkime bktıysa ama anlaşılamamış sanırım ki bugun bunu tartışıyoruz.

aman Ada ne komik kız yahu.... Aslı muzun içine başka bişey katmadığına eminmisin çok mayışmış, kendinden geçmiş gördüm fıstığı... ayrıca
Özge yahu senin bu kız nerelrdeydi... maşallah Ona ... tv izlemesi çok pis cidden hahahah.. yerim ne de ciddi bakıyı "her açıdan" ı izliyo sanırım hih,ihi...

bu arada kilosu da çok iyi hadi git popişini kaşı kzınının. veee aşı yeri tutmuş sanırım benim kızda hala belirti yok....

Adalar birbirinden tatlı nasılda büyüdüler bunlar yaaaaa maşallah hepsine

Teşekkür ederiz Damla ve Ayşin teyzeleri

Allahım o ne pozlar öyle bayıldım Adalara bittim valla....anam bunlar büyümüşte küçülmüşler göbek bağları laptop teknoloji ile kesilmiş bu bıcırların...Maşallah size...

giyindim süslendim gezmeye gidiyoz...

ayaklarımda çok lezzetliymiş hımmm...

elmamda yanımda benden mutlusu yok..

Son düzenleme:
Ayşincim aynı sana benziyo bu cimcime. Maaşallah çok sevimli çok tatlı.. Bende yiycem o ayaklardan.

Nisan hanıma maşaallah benım oglanla aaynı gün dogmuslar bendekıde devrılıp duruyo oturamıyo daha gelinim Ada maşaallah cok tatlısın ama yiğit paşa kıskandı senı öyle sele serpe yatmasın dıyo Aslımın Adası kız valla maşaallah ada hanıma büyümüş serpilmiş kilo almış vee defne hanım cok tatlı bilir bilir bakmıs hele ensonkı fotosu ,Allah yüzünü hep güldürsün inş.

2009 mart anneleri hep birbirlerini tanıyolar galiba, ben de 2009 mart annesiyim herkese sevgilerimi gönderiyorum bebişlere de kocaman öpücükler.....

maşallah kuzucuklarıma hepsi birbirinden tatlı, yerim hepsini ben, büyümüşte küçülmüş hepsi, maşallah akıllık bıdık bunlar....

Ayşincim aynı sana benziyo bu cimcime. Maaşallah çok sevimli çok tatlı.. Bende yiycem o ayaklardan.

ahh buketcim keşke bana benzeseydi ama babasını görsen aynı babası dersin yani bana pek benzemiyor..

maşallah ayşin kocaman olmuş boyu baya uzun gözüküyor maşallah

evet uzun füsuncum buradaki uzun kızlardan biride biziz bu cuma kontrolümüz var bakalım kaç cm olmuşuz.

sağol amin deryacım...

maşallah kuzucuklarıma hepsi birbirinden tatlı, yerim hepsini ben, büyümüşte küçülmüş hepsi, maşallah akıllık bıdık bunlar....

aynen öyle meralcim bunlar bilmiş doğuyorlar...

Ayşinnnn kızın aynı sen. Maşallah çok büyümüş.

büyüyoruz Melek teyzesi ama kendime bi türlü benzetemedim ben kızımı..

giyindim süslendim gezmeye gidiyoz...

ayaklarımda çok lezzetliymiş hımmm...

elmamda yanımda benden mutlusu yok..

e ben şimdi seni yesem ısırsam haksız mıyım yaa maşallah cimcime çok tatlısın
2009 mart anneleri hep birbirlerini tanıyolar galiba, ben de 2009 mart annesiyim herkese sevgilerimi gönderiyorum bebişlere de kocaman öpücükler.....

canım evet birbirimizi tanıyoruz aramıza katılırsan seni de bebişini de tanırız. biz de seni ve bebişini öpüyor sevgilerimizi gönderiyoruzopuyorumnanaktan

çok teşekkürler arkadaşlar
ayşin kızım urfada doğdu ama anası izmirli kaydirigubbakcemile3
deryacım biz gelemeyiz ööle sıkıya sere serpe dolaşırız sırnaşık şey
ayşin bayıldım kuzuna ayağını nasıl alıyo ööle ağzına canım benim çok tatlı maaşallah

ewettt sonunda bizde burdayızz
öffff bu yastıklarda çok sinir yaw
[a href=http://urlal.com/bn]

Ecrin o keyif ne kız cimcimeee maaşallah.

annecim bırakda böyle uyuyım biraz

canım benim çok seviyommm senii

birazda atağımın tadına bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…