2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok saol... evet mart bebekleri çok tatlı tabi hepsi çokkkk tatlııı
o resimleri böle adres şeklinde deilde direk buraya nasıl koyabilirim bi bilgin varmı canım, arkadaşlar bide tıklamak zorunda kalmasın :))))

Gerçekten mart bebekleri çok tatlılar insan resmine bile bakarken yemek istiyor, canlı canlı görsem ne yaparım acaba?.......

yaaaaaaa bunlar çok tatlı insan anne olunca daha başka bakıyo heralde bebişlereezemuszemus

evet canım tombik yanaklıdı oğluşum Tülaycım mama ile büyüdüğünden olsa gerek ama kof bir kilo değil yani uzun da aynı zamanda. sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil bebeğinin resimlerini bekleriz biz de görelim minişlerini[/QUOTE]

Damlacığım doğru söylüyorsun önemli olan sağlık, oğluşunun tombiş yanaklarından öp benim için....

mAŞALLLAH BÜTÜN BEBıŞLEREEE
MERAL ÇOK TATLI MERıÇ YA ERKEK GÜZELı ÖP BENıM YERıME ANNESı ONU zemuszemus

mAŞALLLAH BÜTÜN BEBİŞLEREEE
MERAL ÇOK TATLI MERİÇ YA ERKEK GÜZELİ ÖP BENİM YERİME ANNESİ ONU zemuszemus

çok saol teyzesi öperimmmm hemde büyük bi zevklezemuszemus bütün bebişlerimizin birbirinden güzel hepsi annelerine çekmişkaydirigubbakcemile2:lepi:

tlaysı ay cok tatlılarrr supper. Bızde o gunlerı gorecekmıyız? mama sandalyenız cok sadeymıs nerden aldınız

meralcim oğluşun çok yakışıklııı maşallah o gıdıyı yerim beeeen,
tülaycımm maşallah bebeklerinin ikisi de birbirinden güsel oğlun çoooooooook yakışıklı kızında çooook güsel bayıldım valla allah nazarlardan saklasın. ayrıca 2009 mart anneleri burda toplanalım başlığı altında da toplanıyoruz biz oraya da bekleriz.

merak çok tatlı oğlun ilk resme bayıldım maaşallah
tülay canım oğlun çok yakışıklı olmuş maaşallah kızın da süper bittim şeker şey :) maaşallah ona da

tlaysı ay cok tatlılarrr supper. Bızde o gunlerı gorecekmıyız? mama sandalyenız cok sadeymıs nerden aldınız

Çok sağol canım, tabiki sizde o günleri göreceksiniz. Oğlum 7 yaşına geldi öyle hızlı geçti ki zaman anlayamadım. Şimdi kızımı büyümesini izliyorum. Allah evlatlarımızı korusun. Canım mama sandalyemizi ikea'dan aldık 42TL. çok memnunum.

damlacığım çok sağol Allah senin de oğlunu nazarlardan korucun canım....

merak çok tatlı oğlun ilk resme bayıldım maaşallah
tülay canım oğlun çok yakışıklı olmuş maaşallah kızın da süper bittim şeker şey :) maaşallah ona da

Özgeciğim çok sağol senin kızının ismini bilmiyorum ama çook tatlı Allah bağışlasın canım. Daha önce resimlerine bakmıştım gülen gözleri hiç solmasın inşallah....

Son düzenleme:
teşekkürler teyzesi bütün bebrkler hep mutlu olsunlar inşallah. bu arada yaramazımın adı ada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…