2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tlaysı maşallah kuzuna cok tatlı iyi yapmıssın alıssın keretalar

rica ederim cnm
sende saol oglusuma yaptigin güzel yorum icin

gözlüge bişiy demıyom hadi o karızma olmuşta agzımdakı emzigi neden cıkarmadın anneee!!!!!!!

anneye kızarkenn can oglumm opuyorumnanaktan

cnm bu sipa cok yakisikli yaa masllh

bak anne sen yediremiyosun yoğurdu ben ne güzel yiyorum.

ben ne güzel yiyodum neden aldın önümden...

ben de kaşığı size vermem işte....

ayy güzel bebisim ya ne g+üzel seysin sen öle
ne güzelde yiyosun aferim snaa

ARDA KAAN minik adam olmuş koca adaaam bisiklete de binmiş salıncağa da ay pek bi yaquşuklu olmuş buuu yerim ben onu yerimmm maşallah yaa büyüdülerrr
ECRıNhanım çiçeğiniz de çok hoşmuş hele o şapka ne yakışmış şeytan diyo ki git yakala bir yerde ısır yanaklarını maşallah çok tatlı
YıĞıT bey bakışlarınızda oğlumun bakışlarına benziyo aynı onun gibisin çoooooook tatlı içime sokasım geldi şöyyle sıkı sıkı sarılcan koklıycan ohhh misss
ECE senin o bulaşık olmuş ağzını o kaşık tutmuş elerini yerimmm ya bayılıyom şöyle bulaşık hallerine çok şeker maşallah tülaycım
çoook

bizde size tşk ederiz teyzoşlar fotoğraf çekildikçe ben annemi rahat bırakdıkça koyarız buraya fotolarımı hepinize ii gecelerrrrr

bitterim sen ne kadar büyümüşsün öyle maşallah.. Ayy Damla Ozan'ın bambaşka bir ifadesi var ya maşallah.

Ayy ay ay çok yakışıklıymış bu ozan annesi, allah nazarlardan saklasın, koklaya koklaya öp benim için tombik yanaklarından oğluşunu....

kara kuzumu özlemişim yumak yumak etler tombik kara oğlan maşallah
tılaysı sarışın kızın çok güzel maşallah büyümüş demama sandalyelerine otururmuş
kızıldeniz son fotosuna bayıldım.dokunmayın uğraşmayın bana dercesine..

betümcümm bayildim bayildim bayildim ya ne kadar güzelelsmis ne güzel bi bebek ya masalh dilmide isirdim nazar degmesin ins
cok da güzel giydrmisin cnm masallh yaa benim icin onun kolunu bacagini sapur supur öpp ay yanimda olsa simdi onu nasilk minciklardimmm

hiiihhh damadıma bak nasıl da yakışıklı olmuş gülüşünü sevdiğim ada uyansın da göstereyim seni:)
tülay çok tatlı maaşallah ya ada da kapıyor kaşığı elimden çok tatlı oluyorlar
karakuzum benim tombişim gelmiiş o dilini ısırırım senin söylemedi deme
betül maaşallah kuzuya elbisesi de çok yakışmış tatlı kızım benim

ayy kara kuzuma bakin siz koca delikanli olmus yaa

bitterim sen ne kadar büyümüşsün öyle maşallah.. Ayy Damla Ozan'ın bambaşka bir ifadesi var ya maşallah.

Ayy ay ay çok yakışıklıymış bu ozan annesi, allah nazarlardan saklasın, koklaya koklaya öp benim için tombik yanaklarından oğluşunu....

Bıcı bıcıya bayıldığı belli damlacığım, baksana suratındaki şirinliğe çok tatlı öpüyorum.

teyzoşlarım hepinize teşekkür ederr ellerinizden kardeşlerimin de yanaklarından öperimm.
ne zamandır yoktuk biz geldik.

oyy güzel gözlü cimcimeee yerim ben seni ne yakışmış elbiseee maşallah.
ya ben karar verdim kızı bulana kadar doğurcam niyetini bozdurdunuz uleyyynnnn:roflol::roflol:

ne kadar özlemişim hepsinide...
çok çok büyümüşler...Allahım sizi korusun hepiniz bir yumaksınız çok güzelsinizz

Son düzenleme:
ay çok teşekkürler dostlar şehnaz ve damla size de nasip etsin bizim gibi zilli kızlar
ben bir adet daha düşünüyorum ne olursa şansıma

maşallah bütün bebişlereee
ama betül19 bayılıyorum senin bu kıza ya çok tatlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…