- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi EU1
-
- #2.801
Çoook tatlı, maşallah!!!!! küçük adam arda'ya , o nasıl direksiyon tutuş öyle geleceğin hızlı şöförü...... bu arada benim çocuklarıma yaptığın güzel yorumlar için teşekkürler. Öpüyorum arda'yı..
Selam kızlar,
Şehnaz'ım geçen Arda ve Alya yı bayadır göremiyoruz diyordum. İnsan gerçekten merak ediyor. Hatta geçenlerde Aslıya sölemiştim bayadır eklemiyorlar bak falan diye. Arda çok yakışıklı maşallah.
cok saol melekcigimm
gülenyüz maşallah çok tatlı bir bebek.
ada bebek sen şınav çekip asker mi olcan .ne güzel yakında yerlere bakarak yürümek zorunda kalırsınız evde emekler ada kızımız.
arda ne olmuş öyle ya kocaman adam olmuş maşallah benim gördüğüm kk deki en hızlı büyüyen bebeklerden.yakışıklı da.üffff yani.
cok saol cnm valla cok cabuk buyudu benim sipam erkenci ama hizlida büyüdü
yakinda yürrse sasrmicam kaydirigubbakcemile3
Ardacım gelmiş.. Koca adam olmuş,arabalara binermiş,koltuk tepelerinde gezermiş maaşallah..Yakışıklım
cok saol buketcimm
oy oyy ardime de Ecrinimie de maaşallah harikasınız minik kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comr...Ardi kocaman olmuşşş yaaa :)))) .....
cok saol asli teyzesii
gözlüge bişiy demıyom hadi o karızma olmuşta agzımdakı emzigi neden cıkarmadın anneee!!!!!!!
anneye kızarkenn can oglumm opuyorumnanaktan
ayy kara kuzuma bakin siz koca delikanli olmus yaa
bitterim sen ne kadar büyümüşsün öyle maşallah.. Ayy Damla Ozan'ın bambaşka bir ifadesi var ya maşallah.
Ayy ay ay çok yakışıklıymış bu ozan annesi, allah nazarlardan saklasın, koklaya koklaya öp benim için tombik yanaklarından oğluşunu....
Bıcı bıcıya bayıldığı belli damlacığım, baksana suratındaki şirinliğe çok tatlı öpüyorum.
kara kuzumu özlemişim yumak yumak etler tombik kara oğlan maşallah
tılaysı sarışın kızın çok güzel maşallah büyümüş demama sandalyelerine otururmuş
kızıldeniz son fotosuna bayıldım.dokunmayın uğraşmayın bana dercesine..
teyzoşlarım hepinize teşekkür ederr ellerinizden kardeşlerimin de yanaklarından öperimm.hiiihhh damadıma bak nasıl da yakışıklı olmuş gülüşünü sevdiğim ada uyansın da göstereyim seni:)
tülay çok tatlı maaşallah ya ada da kapıyor kaşığı elimden çok tatlı oluyorlar
karakuzum benim tombişim gelmiiş o dilini ısırırım senin söylemedi deme
betül maaşallah kuzuya elbisesi de çok yakışmış tatlı kızım benim
oyy güzel gözlü cimcimeee yerim ben seni ne yakışmış elbiseee maşallah.ne zamandır yoktuk biz geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?