2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adaaa sok o dilini yoksa ısırıcam haaa çok tatlısın çok atınızı da kıskandık bizde alcaz
ardacım maşallah nekadar büyümüşsün ya erkek olmuş artık hele şu arabalı resmine bayıldım doğrusu maşallah
diğer bütün bebişlere de maşallah pek gerilere gidemedim de

biz gene geldikkk
çiçeğim ve ben ayrılmaz ikiliyiz

hmmm hiç hayatımda böyle bişey yememişdim

buda benim annemin dayısının torunu biz aynı gün aynı saat hatta aynı dk doğmuşuz ama başka şehirlerde ve ikimizde sezeryanla doğduk tamamen tesadüf çok ilginç demi teyzoşlar

maaşallah ardaya koca adam olmuş valla yüzü tam bir erkek :)yakışıklım benim

ayşegül ecrin de mi parmak emiyor :) çiçeğinize bayıldım bu arada. çok tatlısın kız ecrin maaşallah sanada

ada hanım maşaallah ayaklanmısız bıle ARDA bey ne güzel bakıyosun öyle bisikletlerede binermiş koca adam olmuş

maaşallah ardaya koca adam olmuş valla yüzü tam bir erkek :)yakışıklım benim

cok saolun canlarimmm

ecrin bebgimm ne tatlisin sen öle yaa koca bi masllh sanaa

Selam kızlar,

Aslı Ada'ya bitiyorum senin yorumlara daha bir bitiyorum :) Çok tatlı maşallah. Ali Tuna da öyle şınav çekerek başlamıştı. Ay keşke öyle kalsaydı dyorum. Şimdi bi bakıyorum mutfaga gelmiş. dizler kıpkırmızı. Adamızı kocaman öpüuoruz. Ali Tuna da öpüyor:)

Şehnaz'ım geçen Arda ve Alya yı bayadır göremiyoruz diyordum. ınsan gerçekten merak ediyor. Hatta geçenlerde Aslıya sölemiştim bayadır eklemiyorlar bak falan diye. Arda çok yakışıklı maşallah.

Ecrin hanım da çok sanşlı. Belliki çok tontoş bir anneannesi var maşallah.

gülenyüz maşallah çok tatlı bir bebek.
ada bebek sen şınav çekip asker mi olcan .ne güzel yakında yerlere bakarak yürümek zorunda kalırsınız evde emekler ada kızımız.
arda ne olmuş öyle ya kocaman adam olmuş maşallah benim gördüğüm kk deki en hızlı büyüyen bebeklerden.yakışıklı da.üffff yani.

kızlar benim bebek çok hareketlendi bu ara kendi kendine hiç oyalanmıyo yürüteç almayı düşünüyorum erkenmi olur kararsızım bebekler kaçıncı ayında yürüteçe binebilirler ... mart bebeklerinden yürüteçe binen var mı ?

Ardacım gelmiş.. Koca adam olmuş,arabalara binermiş,koltuk tepelerinde gezermiş maaşallah..Yakışıklım

Ecrin bal kızım gelmiş.
Şapka çok yakışmışş.Çok güzelsin minnoşum.

ecrin maşaallah sana çiçegi nasıl tuttmussun öyle cok tatlılar maşaallah abiye cok benzıyo bu arada meralcim senın kucuguda maşaallah cin gibi bakmış

Son düzenleme:
oy oyy ardime de Ecrinimie de maaşallah harikasınız minik kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comr...Ardi kocaman olmuşşş yaaa :))))
Ecrin hanım da pek bi işveli :)))

ha şöylee yaa foto koyun da içimiz açılsın birazzz.....

gözlüge bişiy demıyom hadi o karızma olmuşta agzımdakı emzigi neden cıkarmadın anneee!!!!!!!

anneye kızarkenn can oglumm opuyorumnanaktan

oy yiğitime maaşallah ne kadar büyümüş ....annesi hakket emziği bari çıkartsaydın:)))

bak anne sen yediremiyosun yoğurdu ben ne güzel yiyorum.

ben ne güzel yiyodum neden aldın önümden...

ben de kaşığı size vermem işte....

aaayy yedirmeye çalışınca almıyorlar ama çok büyümüşler gibi kendileri yemeye çalışıyorlar. Sonuç bu tabiii.. ama çok tatlı oluyorlar..maşallah annesi ne güzel bak yiyor kendi yemeğini. daha ne istiyorsun :)

bir aydır uğraşıyorum daha sevdiği bir tat bulamadım, çaresiz verdim eline kaşığı, belki bir miktar boğazından geçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…