2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozan paşam çok tatlısın bidenemmm ısırırım o kolları bennn sütlükahvemmm:))))

Hilal Nil hanımlar da pek uslu pek tatlı maaşallah kızıma hanım kızz :)))

Kızıldeniz oğlunun gözlüklü haline bayıldım, emzik karizmayı bozmuş ama olsun çok şirin....

Damlacığım yorumun için sağol, ece mamayı kendi yerken çok şirindi ama temizlik uzun sürdü, bir büyüsün bütün temizlikleri ona yaptıracam:))

Betül19 teşekkür ederim. Ece büyüyüp mama sandalyesine oturdu ama inan ki hiç büyümesini istemiyorum sonra çok özlerim bu hallerini....senin kızın da çok şeker güle güle büyüt bebeğini.

Özge sağol canım, yavrularımız kendi kendilerine yemek yemeye başlarlar inşallah...

hilal nil hanımpek bı hanım hanım oturmussun tombiş bilir bilirde bakmıys maşaallah ozan canım kara kuzum büyümşsün gün gectıkcede dadaha yakısıklı oluyosun sen
benım yiğidime yaptıgınız yorumlar ıcın hepınızı öptükler teyzelerı

aaaaaanaaaaaaaaa ben Yiğit i görmemişim.. bayıldım bayıldım.. asıl bakışları benim oğluma benziyor :)
çok masum ve kocaman kocaman bakmış.. maşallah

Betül kız iyi bakmışsın kızına valla kocaman olmuş. Kocaman bir maşallah. Bende 2.isterim ama bu şartlarda çok zorrr

teşekkür ederiz teyzesi öpüymuş ellerinden

*Yiğite gözlükler yakışmışş. Hele kirpiklerine bitiyorum maaşallah zeytin gözlüm.
*Tülay senin kızçede çok güzel maaşallah. O nasıl yoğurt yiyiş öyle.
*Bitter çikolatamda büyümüş masum masum yatıyo şezlongunda esmer güzelim.

Bir güzellik daha gelmiş. Hilal Nil kızımız da cici elbiselerini giymiş,süslenip-püslenip çıkmış sahneye. :))
Çok tatlı maaşallah.

Sağol buket, ben de senin yakışıklı oğluşunun çapkın gülüşüne bayıldım.

kime ne yazıcağımı şaşırdım.Kocaman olan arda kaan ve ozana mı yazsam yoksa bebekliğini hatırladığımız Nihal Nil e mi hepinize kocaman maşallahhh

Yanlız Ozanın gittikçe Damla sana benzemeye başladığını söyleyebilirim :)

ayyyyyy yerim ben bu elayı ya minnacıktı şimdi kocaman olmuş maşalllah kocaman öpüyorum annesiii minnoşunuuu

kaydirigubbakcemile3:sm_cool:hihoyyyt:lepi::dance::teytey:a.s.a.s.a.s. sanırım bu kadar smiley her şeyi anlattı opuyorumnanaktan
Veeee karşınızda bebek Banu Alkan.....

:asigim:kız valla yerim seniiiiiiiiiiiii maşallah bi tenhada kıstırırım bak seniopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ay ısırırıııım ben poponu senin kız masıl duruş nasıl gülüş öyle kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Ela hanımlar ay pardon Banu Alkan hanım gelmiş hoş gelmiş. Yesinler senin gülüşünü kuzucuğum benim.

teşekkürler teyzeleri.. bu duruşla 5 dakika kalabilir sanırım.. yeni marifeti bu ya...
füsuncum evet ananesine çok benziyo.. cilvesi de aynı ananesi işte...
damlacım tenha bul ben getiririm kızımı:) ama ozan olmasınn kertiği var kızımın yanlış anlaşılmasınhahahahah
hemşehrim, bizim kızın ayaklarında çorap zor duruyo. tabi çıkan da ağzına gidiyo. sık sık çorap değişiriyorum...
özgecim gördün dimi duruşu:) tüm bebekleri yapıyomuş ve bu kendi başına oturma sürecinin başlangıcıymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…