2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah bebişlere yaaa çok tatlılar. ali tuna ve ada ne güzel saclarınız var sizin öyle yaaa:)

Saolun arkadaşlar,

Evet Damlacığım Ada'nın ne güzel saçları var gerçekden..maşallah

Damlacım maşallah Ada'nın saçlarına... Allah nazarlardan korsun bebişlerimizi

bizim küçük cadının uykuya hazırlanırkenki halleri :)

damlacım adanın resimlerine bakınca ay çok güldüm :) benim tatlı kızım ecrin yağmurda aynı şekilde ,uyku dışında başka şeylerle ilgileniyor :) maşallah bütün bebişlere

sağolun arkadaşlar gerçekten uyku dışında herşeyle ilgileniyorlar :)

ali tunam küçük adamım çok yakışıklısın maşallah :))

damlacım kuzun çok tatlııı maşallah özellikle saçlarına bayıldım, bizimki hala yer yer kel :))))

Resim 028.jpg (14.4 KB (Kilobyte Resim 126.jpg Resim 188.jpg (11.4 KB (KilResim 229.jpg anca saclarımız bu kar uzadı ayın 25 ınde 1 yasına bascaz ama saclarımız hala kel denecek kadar azzkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Resim 028.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $Resim 126.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $Resim 188.webp
    6 KB · Görüntüleme: 53
  • $Resim 229.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Resim 028.jpg (14.4 KB (Kilobyte Resim 126.jpg Resim 188.jpg (11.4 KB (KilResim 229.jpg anca saclarımız bu kar uzadı ayın 25 ınde 1 yasına bascaz ama saclarımız hala kel denecek kadar azzkaydirigubbakcemile3

maşallah ne tatlı çıkmışsın sen öyle bandananı yesinler :)

Eylül'ü kocaman bir maşallah. ıkoncan bu küçük ikoncan :)

Ali Tuna köpekçikin üzerine çıkarken :)

Dişlerini soda şişesiyle kaşırken,

Pazar günü kahvaltısında,

Şimdi oyun zamanı,

Maşallah Ali tuna gittikçe dahada yakışıklı oluyorsun maşallah sana. Melek ilerde işin var , oğlun büyüdüğünde kızlar peşini bırakmayacak :)

amannn Eylül'ümün tatlılığına bakopuyorumnanaktan annesi bizim saçlarda hala çok az sizinki gibi boşver zamanla çıkar nasılsazemuszemus
Ali Tuna'm sen ne yakışıklısın öyle yaa yerim seniopuyorumnanaktan

canım artık kel kızım diye seviyorum yaza kadar uzasa dıyorum bi sürü tokamız tacımız var takamadıK:)tesekkur edıyor eylül teyzesine kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
maşallah Eylül'üme ve Ali Tuna'ma ikiside birbirinden tatlılar

selamlar herkese,kızım da ben de hastayız ,bugün olacak şeymiydi bu,herşey iptal oldu mafoldumben

süheylam üzülme kuzum, acil sifalar diliyorum canim... cabucak atlatirda ailecek bisiler yaparsiniz insallah...

Melekcimm ali tunam,badem gözlüm ne yakisikli olmus, ne cok büyümüs öyle MASALLAH

son hallerini merak eden teyzoşlara
işte boncuk guzum :))

deniz mevsimi başlamadan evde oyuncak havuzu keyfi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…