2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masallah kara kuzu ya annesi bundan sonra ozanın yeni bir lakabı var:teytey: POLAT ALEMDAR :smiley-cool:

fenci maşallah bebeğine isteğin gibi esmer güzeli olmuş.satayım benim kızı sana.benimki de bembeyaz.beşiktaş olurlar....

sağolun teyzeleriii kara oğlum ellerinizden öper. betülcüm oğlumunkertiği zeynebin kızı olmassaydı senin kartopu kızını alırdım seve seve

bu da bnm kara kızım gelirken solaryuma girmişte gelmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay burcuu çok tatlı uyuyor bayıldım valla
maşallah allah nazarlardan korusun canım

damlacım maşallah kara kuzuna bak bi kara kuzuda bende var bnmki dahada kararma yolunda ilerlio halbuki ilk günler beyaz gibiydikaydirigubbakcemile3
sen kara ben kara çocuğumuz kapkara doğum yeri ankara çalkala yavrum çalkala
gerçi kızım tekirdağda doğdu isterdim anasının memleketinde doğmasını ama olmadı belki ikinci orda olur şaka gibiyim bn ya ikinci deyince aklıma ne geldi doğum sonrası ebeler dikişlerimi atarken şükür birinciyi becerdim geriye kaldı 2 tane derdim bi kahkahayı bastı hatunlar nie gülüosunuz ki dedim bravo valla dediler insanlar doğumdan bi sene sonra bile ikincinin lafını ancak ederken sanki bütün gece hiç sancı çekmemiş te burda doğum yapmamış gibi konuşuosun dediler acılar doğum sancıları çabuk unutulur diolarda inanmazdım dedi ebecim .......ben böyleyim dedim imkanlar yeterli olsa bi sürü doğururum :CüvCüv:

burcu maşallah ne kadar tatlı bu kara kuzu elbilerde büyük gelmiş kuzuma yirim onu ben şeker şeker.

emel ,burcu,buket ,damla maşallah hepsi başka güzel bunların
hepsine tek tek yorum yazıcaktım ama gökçe uyandı

burcu 41 kere masallh asya cok tatli büyügünce ne canlar yakacak kimbilir

emel ,burcu,buket ,damla maşallah hepsi başka güzel bunların
hepsine tek tek yorum yazıcaktım ama gökçe uyandı

Burcu masallah ne guzel bı kız bu boyle

burcu maşallah ne kadar tatlı bu kara kuzu elbilerde büyük gelmiş kuzuma yirim onu ben şeker şeker.

burcu 41 kere masallh asya cok tatli büyügünce ne canlar yakacak kimbilir

hepiğnze çok teşekkür ederiz güzel kızımın güzel teyzeleri çok öpücükler bizden size

burcucum çok tatlı maşallahh gül yüzlü çok güzel kara kızım benimmm yerim ben onu.

Oğluşum mamasını yedi keyfi yerindeeee. Karşıma aldım bir yandan yazıyom bir yandanda gevezelik ediyom , o da gülüp duruyo kerata..

maşallah rapçimize arda paşaya çok güzel büyümüş maşallah.
buket bu paşa çok tatlı olmuş ya kiloda almış maşallah çok yakışıklı olmuş gözleride çok tatlı kıyamam ben ona.ya.öptüm onu kocaman.

buket,şehnaz, aslı maşallah kuzulara yaa hepside büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…