2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iste rap ciniz geldi ARDA KAANNNN

Maaşallah rapçımıza.. Poza bak :-çekmeyin mi diyo ne diyo tatlişkoooo.

buket bu paşa çok tatlı olmuş ya kiloda almış maşallah çok yakışıklı olmuş gözleride çok tatlı kıyamam ben ona.ya.öptüm onu kocaman.
Sağol bitanem. Ayliz ablasına bodygard olacakda ondan ne bulursa yiyo,büyümeye çalışıyo teyzesi..

teyzemin kucağı da pek rahatttttt:)))

Maaşallah guzuyaaaaa.. Ne tatlı uyuyo o öyleeee.. Senin ağzını yerim beeen.

buket,şehnaz, aslı maşallah kuzulara yaa hepside büyümüş

Sağol bitanemmmm.

şehnaz ve aslı maşallah ne kadar tatlı olmuşlar öyle yerim ben onları

Herkeşin bebişi çok tatlı!!!!!!!! maşallah hepiciğine! Allah nazarlardan saklasın. Ben bu topiğe girmiyordum bi türlü, kaybettiydim. Şimdi resim koyacam ama küçük ön izleme istemiyom, büyük resimleri nerden yükleyecem, sayfada kocaman dursunlar istiyom... hangi siteydi o, bi yardım lütfen.....

Oğluşum mamasını yedi keyfi yerindeeee. Karşıma aldım bir yandan yazıyom bir yandanda gevezelik ediyom , o da gülüp duruyo kerata..

ay bukett nasıl büyümüş maşallah
bilmiş bilmiş bakışa bak senn gözleri ne renk oldu sana benzedi mi?
yoksa nişanlısınamı böyle poz verdi

Abbowww!!! Çok büyük oldun yawww!
Bunların bi ortası yok mu?Ne üstteki resim kadar küçük, ne de alttaki kadar büyük...
ACıL YARDIIIMMMM!

ışte olduuu, artık çok büyük değiller!!! Sağol Dilekcim.

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah defneye tabi annesinede allah kabul etsin canım ikinizde çok güzel gorunuyosunuz denizim ya şimdi o mevlüt kiyafetlerını ılk gordugum an geldi yaa ne cabuk buyuorlar bee ay ben hiç istemiyorum buyumesını hep boyle mınık kalsın kuzum yaa

denizim sen atlattın mevlüt işini sıra bende offf yaa valla bititm ben inş atlatırım ogunedee

Dilekcim çok teşekkürler. ınşallah sen de kolaylıkla, içine sinen bir mevlüt yaparsın...
Hep o kıyafetin içinde görsek diyorduk, nasip oldu çok şükür...
Bu resimler çok büyük oldu, ben ikisini de büyüttüm, battı balık yan gider dedim ama şöyle Buketinki gibi istiyom aslında, nerden yapcam yaaa?

ben gelene kadar halletmişsin deniz :) çok tatlı bu fıstık ya maşallah

ayy denizz maşallah tombiş kızına çok tatlı canım yaaa
elbiseside çok yakışmış tekrar 41 kere maşallah

aboooooooooooowwwwwwwwwwww kııız deniz maşalallaaaaah kuzuma çok şirin cimcime,
Kaanım tosun paşam rapçim benim yeri ben seni,maşallah sanaaa.
kız bukett çok tatlı bu minikkkkk teyzesi ısırsın onu maşallah yaa
aslııııı kokla öp ısır o miniğiiiiii maşallah yavruma

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim herkese... Biraz geç oldu ama bundan böyle, öğrendim yolunu, sık sık güncel resimleri eklerim. Maşallah bebelerimizin hepsine...

aslı yirim ben onun ağzını ayni ayliz gibi öyle ağzını ayırıp yatmış kuzum.
denizzzzz bu kız çok tatlı maşallah aynı annesi yaa.gözleri çok güzel annesinden almış korusun rabbim onu.inşallah bende mevlüdümü yaparım en kısa zamanda.
rabbim meleklerimizi kötü gözlerden korusun inşallah.

Minik alya'm kuzenleriyle birlikte ne kadar da mutlu :roflol: yerim sein ben ya çirkinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…