2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
denizcim maşallah kızına...
dilekcim maşallah senin kızada..hele saçlara bayıldım..benim kız kelleşiyor iki tel saçımız vardı onlarda dökülmeye başladı..inşallah çabuk çıkar yenileri...

Dilekcim çok tatlı Alya, maşallah! Hakkaten ne kadar çok saçı var, maşallah!!! Isır benim için....

Ben varya yerim bu bebi$leri hepsi bukadar $irin olmak zorundami ya ?? Nekadar temiz, hic birseyden haberleri yok degilmi ?!! Of dertlendim gine... Hic büyümesin kizim böyle kalsin hayatin nasil oldugunu bilmesin:)

maşaallah barekallah hepımız meleklerıne denızim 41 kere maşaallah cok tatlı olmus böcügün dilekcım senın kızda pek bı rahat görunuyo :):) aslı cok huzurlu uyumus bebegın bol uykular günler hepımızın bebeklerıne inşaallah

buda benım melül melül bakan oglum 41 kere maşaallahhh

Son düzenleme:
sizi birazdan Rüya yagmuruna tutucam:) Benim kizimda benim gibi fotograf cekilmeyi cok seviyor hehehe cok fotogen kendisi :)

anam yerim ben bunları adoçyo çok tatlı maşallah,
hayriye maşallah senin kıZ daçok büyümüş melül melül çok güzel bakıyor masum,
kızıldeniz bakışlar anlamlı ve keskin süper,
minik alya da paşalar gibi kurulmuş kucaklara
kız fenci damla o ne güzel ozandaki gülümseme,
sibser sırma saçlı şirin ısırmalık
hepsine 41 kere maşallah

--------------------------

Son düzenleme:
ay sibser çok tatlı ya yerım onu ben

özge koy artık şu çirkin kızın fotosu aaaaaaaaaa

be buraya bakmamıştım maşallah hepsi birbirinden güel yaaa..Allah nazarlardan saklasın onları..gözlerim doldu valla nerden nereye geldik...

deniyorum dilekcim valla ama çok büyük oluyorlar(( nasıl küçültcem...cepten çekmedim hiç hep makinayla çektim onlarında boyutu çok büyük oluyor..ne profile ne çizelgeye ne de albüme almıyor..

kısaca diyim hepsine maşallah nazarım değer vallahi bakamıyorum kıyamıyorum
hepsini kkulu kokulu öpüyorum

deniyorum dilekcim valla ama çok büyük oluyorlar(( nasıl küçültcem...cepten çekmedim hiç hep makinayla çektim onlarında boyutu çok büyük oluyor..ne profile ne çizelgeye ne de albüme almıyor..

yalancı yalancı sana kimse inanmaz lülülülülülü yalancı yalancı lülülülülülü sözüne kimse kanmazlülülülülülülülülülülülü
Senin gibi herşeyi bilen kişi nasıl foto ekleyemiyor şaşıyorum :1shok:
olsun sen büüyükte olsa ekle ben küçültürüm yerimseniben yavrum demokraside çareler tükenmezzyerimseniben

tşk ederim kızlar a.s. a.s. a.s. bütün bebekler bi melek rabbim onları bize bağışlasın :Saruboceq:

Alyada seni kokulu kokulu öpüyormuş gülşah teyzesii

kız valla billa yaa..yüklemeyi biliyorumda site çok büyük diyor yüklemiyor..bilgisayarda küçültüp öyle yüklemem lazım.mb yüksek..onu kocişe sormam lazım..ona sorarsam ne için der bende buraya yüklemek için diyeceğim oda istemez adım gibi biliyorum..ondan hiç söylemeden halletmek lazım..çaresini biliyorsan sen söyle canım.yoksa msn ye koyayım orda görün kuzumu:ecrin_bebek:

dileeeek bişey sorcam bunları listeye ekledikten sonra napıyoruz yaa..ben ok butonu falan görmüyorum.offf ne salaklaştım ben yaaa

resmi sec hiç bişey yapmadan en alttaskı Save Picture yazısına tıkla sonra kaydet dıyor zaten a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…