evettt uzun süre bu topiğe bakmazsan ayşin hanım böyleeee uzun bi bakış atmak zorunda kalırsın. şimdi göz atabildiğim kadarıyla yorumlar ekleyim:)
Ayşinciğim Nisan benim gelinimdirrr ona göreeee :)
:1shok:
Nayır Nolamazzzzzzz.....:roflol::roflol:
nurgül canım kızların gerçekten çok şirinler ve güzeller.
melek yahu şu füsunun kızı var ya çok şanslışakkıdı
burcu canım mevlüdünüz kabul olsun. kızın çok tatlı.
bu arada sadece kızlara mı yapılır. erkekler ne giyer bu günde?
şehnaz canım kaan çok tatlı maşallah. gözleri belli oldu mu ki?
emel, yaaa çok mutluyum biliyomusunnn.... benim kız da kel
. kel bebekleri görünce iyi hissediyorum. dileğin kızını görünce de içim gidiyo..
deniz, che. canım bebeğin çokk güzel. daha yeni ya çok özledim o yumuk elleri, şişik gözleri, aranan ağızları..oyyyy...
buket canım, oğluşun çok tatlı olmuş. alnındaki kıırmızılık sinirlenince falan mı çıkıyo merak ettim canım..
damla canım oğluşunun popişini yerim ben.
Allah kara kuzumun yüzündeki gülümsemeyi hiç eksik etmesin. bazı fotolarını açamadım ama
((
aslı canım çok şirin bebişin var
. ya yanında bi büyük olmadan ne kadar küçük oldukları anlaşılmıyo dimi?
deniz adacyo, canım mevlüdünüz kabul olsun. atlattın sen de ne güzel. yahu zehra ne şirin öyle. sana benziyo sanırım. gözlerinin çekikliği benziyo. ama sanki rus bebeği gibi:)
kızıldeniz canım sizin de mevklüdünüz kabul olsun. hele şükür bi erkek mevlüt kıyafeti gördümsengözlerimebaksanab maşallah yiğidimize..
sibel canım sen de kıskandığım annelerdensin. saçlı bi kızın var
dilek ve sen artık düşmanımsınız:roflol::roflol: şaka şaka.. benim kızımın da szçı çıkacak ne var yanii. sabret kızımmmmmm....zaman çabuk geçiyo...tokaları sonra da takarız..
özge canım kızın çok tatlı yaa.. kıyafeti de büyük gelmiş minnoşa.. yerim ben onu ya.. ne çabuk büyüyolar özlüyoruz valla ...
bu arada ayakta sallamaya mı başladın hemen
klava:
nazan canım oğulların çok tatlılar.. umarım ben de yıllar sonra böyle bi kare çekebilirim. çok şanslısın. Allah size bağışlasın
betül canım ya bebeğin yatarken ne kadar anlamlı bakıyo. sanki uzaklarda birini bırakmış gibi. bu plasentası olabilir mi?delikafadulden
meltem kızz o kırmızı takımından sonra bahriyeli kıyafetiyle yine çığır açtı kızcazın. çok tatlı maşallah...
glcncrn, sanırım gülçin:) canım bebeğin çok tatlı.
eminim öpmeye doyamıyosundur... ben bile fotolara bakarken kendimden geçiyorum. annelik böyle bişi sanırım
oyyy anam oyy... valla kimseyi atlamak istemedim. atladıysam da sitemlerini yazsınlar ayrıca ilgilenicem kendileriyle...
kızlar o kadar güzel
bebekleriniz var ki. onlara bakarken, sizin duygularınızı okurken çok mutlu oldum. tebessümle atladım sayfaları. umarım hepiniz bu güzelliklerle çok daha umut dolu, hevesle geçireceğiniz zamanlar yaşarsınız. hepiniz çok değerli annelersiniz....
tabi ben dedelikafadulden