2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayriyem babaya benzemek ne demek hık demiş burnundan düşmüş :)) hepsini korusun bütün melekleri

ayyyy çok masummmm bakmışş melek yaaa. maşallah bıcırığaa
oooooooy kuzum senin keyfni yerm ben böcüüüüükk. maşallahhh çok tatlılar bu minikler yaaa
hayriyem babaya benzemek ne demek hık demiş burnundan düşmüş :)) hepsini korusun bütün melekleri

benimki de babaya benziyor ya diyolarki gökhanı (kendisi kocam olur) çok seviyormuşsun demek ki. herhalde seviyoss yane sevmesek niye çocuk yapalım demi yaaa.

bazılarıda diyorki ay kızma ama babasına benziyor ne kızcam ayol babası tabi benziycek alemler yaaa kaydirigubbakcemile3

hilal nil ve alaz ada maşallah size şekey kızlay....

aslı bu arada kızın cidden babanın aynısı.bide tickerında yanyana yatmışlar..babanın minyatürü gibi

kızlar bu arada bebeğinin alnında tüy olan varmı..bzizimki tüylü ve hala dökülmedi ne zaman dökülür bunlar

.................................................

Son düzenleme:
meltteeeeeem aşallah bebeğine yaaa..yerim onu ben tontişim benim çok yakışmış.nazar değmesin

beyaz lilyum benim bebekta tüy var hatta kulak arkası da tüylü açık renk kızım ama var dökülür sanırım
iyoksa recep nil ivedik miolcak?hahaha

meltoo kızın çok tatlı maşallah cicileride çok yakışmış.

betül masallah kizina.. mavis gözlü cilveli güzel .. allah nazarlardan korusun

alaz hanimin keyfine dicek yok.. bi resimde teyzesnin kucaginda keyif yapiyor, simdi anakucaginda.. ohh.. dünya bu bebelere güzel..:asigim:

melto allah kem gözlerden korusun kizini.. ne kadarda yakismis bahriyeli hatuna .. masallah subhanallah
Şeniz

benim minik zuzum derinimmmm

Eklentiler

• $PICT0053.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 46
oy masalalh cok tatlı bu derin annesi ya çok güzel bi yüzü var rabbim nazarlardan korusun onu

lazanya çok benziyor babasına maşallah.
melto bahriyeli kıyafetler çok yakışmış çok da büyümüş bebişin
şehnaz oğlun çok güzel kız gibi güzel maşallah
glcncrn boncuk boncuk gözler cin gibi bakmış çok tatlı :1hug:

tamm 50 günlük meleğim...bahriyeli oldu:)

ay allahım kaldır su resmi ya bu nekadar tatlı 41 kere maşallah ay allahım inan dişlerimi sıkıyorum şuan allahım nazarlardan saklasın

hilal nil ve alaz ada masallh 41 kere ikiside birbirindn güzel bahtlarida ins kendileri gibi gzel olur

evettt uzun süre bu topiğe bakmazsan ayşin hanım böyleeee uzun bi bakış atmak zorunda kalırsın. şimdi göz atabildiğim kadarıyla yorumlar ekleyim:)

Ayşinciğim Nisan benim gelinimdirrr ona göreeee :)

:1shok:

Nayır Nolamazzzzzzz.....:roflol::roflol:

nurgül canım kızların gerçekten çok şirinler ve güzeller.
melek yahu şu füsunun kızı var ya çok şanslışakkıdı
burcu canım mevlüdünüz kabul olsun. kızın çok tatlı. bu arada sadece kızlara mı yapılır. erkekler ne giyer bu günde?
şehnaz canım kaan çok tatlı maşallah. gözleri belli oldu mu ki?
emel, yaaa çok mutluyum biliyomusunnn.... benim kız da kel. kel bebekleri görünce iyi hissediyorum. dileğin kızını görünce de içim gidiyo..
deniz, che. canım bebeğin çokk güzel. daha yeni ya çok özledim o yumuk elleri, şişik gözleri, aranan ağızları..oyyyy...
buket canım, oğluşun çok tatlı olmuş. alnındaki kıırmızılık sinirlenince falan mı çıkıyo merak ettim canım..
damla canım oğluşunun popişini yerim ben. Allah kara kuzumun yüzündeki gülümsemeyi hiç eksik etmesin. bazı fotolarını açamadım ama((
aslı canım çok şirin bebişin var. ya yanında bi büyük olmadan ne kadar küçük oldukları anlaşılmıyo dimi?
deniz adacyo, canım mevlüdünüz kabul olsun. atlattın sen de ne güzel. yahu zehra ne şirin öyle. sana benziyo sanırım. gözlerinin çekikliği benziyo. ama sanki rus bebeği gibi:)
kızıldeniz canım sizin de mevklüdünüz kabul olsun. hele şükür bi erkek mevlüt kıyafeti gördümsengözlerimebaksanab maşallah yiğidimize..
sibel canım sen de kıskandığım annelerdensin. saçlı bi kızın var dilek ve sen artık düşmanımsınız:roflol::roflol: şaka şaka.. benim kızımın da szçı çıkacak ne var yanii. sabret kızımmmmmm....zaman çabuk geçiyo...tokaları sonra da takarız..
özge canım kızın çok tatlı yaa.. kıyafeti de büyük gelmiş minnoşa.. yerim ben onu ya.. ne çabuk büyüyolar özlüyoruz valla ...
bu arada ayakta sallamaya mı başladın hemenklava:
nazan canım oğulların çok tatlılar.. umarım ben de yıllar sonra böyle bi kare çekebilirim. çok şanslısın. Allah size bağışlasın
betül canım ya bebeğin yatarken ne kadar anlamlı bakıyo. sanki uzaklarda birini bırakmış gibi. bu plasentası olabilir mi?delikafadulden
meltem kızz o kırmızı takımından sonra bahriyeli kıyafetiyle yine çığır açtı kızcazın. çok tatlı maşallah...
glcncrn, sanırım gülçin:) canım bebeğin çok tatlı. eminim öpmeye doyamıyosundur... ben bile fotolara bakarken kendimden geçiyorum. annelik böyle bişi sanırım

oyyy anam oyy... valla kimseyi atlamak istemedim. atladıysam da sitemlerini yazsınlar ayrıca ilgilenicem kendileriyle...
kızlar o kadar güzel bebekleriniz var ki. onlara bakarken, sizin duygularınızı okurken çok mutlu oldum. tebessümle atladım sayfaları. umarım hepiniz bu güzelliklerle çok daha umut dolu, hevesle geçireceğiniz zamanlar yaşarsınız. hepiniz çok değerli annelersiniz....tabi ben dedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…