2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy maşallah ne güzel uyuyor idil

kızlar maşallah hepsi çok tatlı
deniz sonunda gördük defneyi allah bağışlasın aynı sen
özgecim pamuk gibi kızın çok şeker

canımmmmmmmmmmmm maşalllahhh çok şiirinn bi kızın varrr allahh iyi günlerini göstersin kızının güle güle büyüt cnm tebrik ederim burdanda:) a.s.

şu masumluğa bak..nazar değmesin idile..kime gülüyon kız öylee

galiba bana gülüyor allahımbu nasıl b sevgymiş ya
ölecem resmen
allahım herkesin bebeğini anasına babasına bağışlasın baktıkça ağlıyasım geliyor bu ne yaaa

ayy maşallah ne güzel uyuyor idil

kızlar maşallah hepsi çok tatlı
deniz sonunda gördük defneyi allah bağışlasın aynı sen
özgecim pamuk gibi kızın çok şeker
Canımm, çok sağol... Amin, hepimizinkini bağışlasın inşallah. Herkes bana benzediğini söylüyor...
galiba bana gülüyor allahımbu nasıl b sevgymiş ya
ölecem resmen
allahım herkesin bebeğini anasına babasına bağışlasın baktıkça ağlıyasım geliyor bu ne yaaa
Senin kız da çok tatlı, çok güzel Denizcim...
Maşallah!

emelim yigit pek dertli anlasilan.. elini dayamis kafasina düsünüyor.. acaba aylizdemi ki akli.. sevdiceginde ..

buekt masallah anil pasaya.. cok can yakacak derdim ama liyasi var dimi onun .. allah nazarlardan saklasin

damlam ne güzel pozlar vermis ozan öyle.. hele o poposunu dikmis ytamis ya.. bayildim o fotorafa..

burcucum masallah kizina.. cok seker

sehnaz poza bak sunun.. selammi veriyor acep

asli ne güzel uyuyor alaz öyle.. rahati yerinde belli

sibel yerim ben onuun ayaklarini.. hay masallah

kizildeniz ne güzel bakiyor hasin oglun öyle .. masallah subhanllah..

lilyumum.. allah nazarladan saklasin.. gül yüzlü güzelleri güzeli bi kizin var..

denizim bu tipki sen ya.. masallah.. allah nazarlardan saklasin.. pek güzel.. elbise icinde prensesler gibi olmus
:asigim:

ay hepsi çok tatlı.che ye katılıyorum nasıl bir sevgi bu ya!!!gece uyumuyor tabi sen de ve cin gibi bakışlarına bakıp ona kızamıyorsun...çok şükür pek güzel bebeklerimiz oldu mart anneleri.

ay hepsi çok tatlı.che ye katılıyorum nasıl bir sevgi bu ya!!!gece uyumuyor tabi sen de ve cin gibi bakışlarına bakıp ona kızamıyorsun...çok şükür pek güzel bebeklerimiz oldu mart anneleri.

evet yagece gözümden uyku akıyor ama o uyuymuyor allahım başkası olsa deli olurdum heralde kızamıyorum hiç
allahım biraz önce kaksını yaptı kızızm altı bağlıyken yapmıyorda teyzeleri illaki altı açılacak o yaptı ben nasıl rahatladım anlatamam poku bilem mutlu ediyor

anasının kızı benim gibi mükemmel
bebişlerimizin hepsi birbirinden güzel allahım onları bir ömür bizimle etsin acılarını göstermesin

oyy yerim hepisini ben cok datlularv ya masallh hepsine teker teker

varya dünyalara degisilmez bunlar... Melek yüzlü, Cennet kokulular ...
Hepsine bakinca eski paylasimlarimiz aklima geliyor ve gözlerim doluyor...
Allah ´ im bütün bebeklere, bizim bebeklerimize nice uzun, saglikli, huzurlu ömürler versin... bizlere hayirli evlat olurlar insallah.. Hepsine MASALLAH

cizgili pijamalarini severim onun:))

hayatimin asklariiiiiiiii, erkeklerim benim

ben o dudaklari yerimmmm nazan masallah cook sirin yaaa... hele pijamalari büyümüste kücülmüs sanki off yaa

che
şehnaz
özge
nazan
maaşallah yavrulara. Hepside birbirinden güzeller. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…