2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melto.gülcan maşallah meleklerinize rabbim korusun onları öpüyorum.

Canım bızım bebeklerımız kel olabılır ama saÇları Çıkacak onların saÇları dÖkÜlecek sonra Çıkacak

bizde oğluşunu görelim canım merak ettik.

maşallah bu kuzuya annesi.sağlıkla büyüsün inşallah.

allah bu erkek tam bir paşa olmuş yaa yerim be o baygın gözleri.

DEMEK OGLUMDAN VAZGEÇTINIZ :dilcikar::dilcikar::dilcikar: BIZDE SENDEN VAZGEÇERIZ

DEMEK OGLUMDAN VAZGEÇTINIZ :dilcikar::dilcikar::dilcikar: BIZDE SENDEN VAZGEÇERIZ

sevgili dünürüm ne vazgeçmesi benim kızı bu haliyle kimse almaz.hem huysuz hemde kuru birşey olucak.elimde kalıcak bu gidişle turşu kurcam kaydirigubbakcemile3

benim minik zuzum derinimmmm
çok tatlı cimcime yaaa. yerim seni melekkk
hillal hanım hoşggeldin minik kuşş. maşallah bıcırıkk
sevgili dünürüm ne vazgeçmesi benim kızı bu haliyle kimse almaz.hem huysuz hemde kuru birşey olucak.elimde kalıcak bu gidişle turşu kurcam kaydirigubbakcemile

nniye öyle diyon kıız dünya güzeli olcak çok can yakcak kızınn.

meltem maşallah kızına yaa çok tatlı melekler gibiii

işte yeni saçlarım ve küçük kızçem....(saçlarım bayağ uzundu bele yakındı ama bakılmıyor çocukla..ayrıca kızım babasının kızı bana benzemiyor...)

Son düzenleme:
zakkum6644 sanırım anılarını düşünüyor bebek.bağırsak hareketlerimi mi özledi ne?delikafadulden
enel17 bebeğin gayet iyi tombik görünüyor ilerde zayıflamaya çalıştığında genç bir kadın olduğunda düşünüp kalacaksın .bunun kilo almasını istiyordum diye.çok can yakara benziyor bence.evde kalmaz yani...
ayshince saçların tenine uymuş güle güle kullan.bebeğine de maşallah çok şeker...

aysincigm kizin cok gzel masallh 41 kere annesininde ondan asagi kalir yani yok yani sende cok güzelsin ikinizede kocamn

meltoonun güzel kizini kisakandik bize koyduk bahriyeli kiyafetimizle olan fotomuzu

aysincigm kizin cok gzel masallh 41 kere annesininde ondan asagi kalir yani yok yani sende cok güzelsin ikinizede kocamn

kızlar teşekkür ederim.sağolun..hepimizin bebeği çok güzel..çirkin bebek yoktur dünyada...yerim hepsini ....

meltoonun güzel kizini kisakandik bize koyduk bahriyeli kiyafetimizle olan fotomuzu

aman yarabbim büyümüşlerde bahriyeli giyiniyorlar....maşallah yerim demiştim ya bahriyeli bahriyeli yerim onları..

burada beşik kertmesi olmayan bi benim kızım kaldı galiba...kimse bizi istemeye kertmeye gelmedi..
.kaydirigubbakcemile3

amanın da benim damadım nasılda yakışıklı, 41 kere maşallah.
Şehnaz annesi ben de bi ara kızımın resmini yükleyeyim de sen de gelinini gör.
öptüm canım ikinizi de.
sezin kucağımda şimdi,
bi ardaya baktm, yatırayım diğer bebişlerin resimlerine de bakacağım inşallah.

merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum benim bebeğim 45 günlük ve ben grip oldum bebeğimi emziriyorum acaba sütten geçer mi lütfen bana bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…