L
little_suzy
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
maşaallah canım maviş maviş Allah anzarlardan saklasın meleklerımızı
:a015::çok üzgünüm:senağlamakaydirigubbakcemile3:asigim:
ImageShack - Image Hosting :: kzem.jpg
işte yeni saçlarım ve küçük kızçem....(saçlarım bayağ uzundu bele yakındı ama bakılmıyor çocukla..ayrıca kızım babasının kızı bana benzemiyor...)
benim minik zuzum derinimmmm
[img=http://img260.imageshack.us/img260/5377/img00050.jpg]
tipini babasindan almis olabilir ama guler yuzu ve capkın bakıslari senden garanti:lepi:
e bu da hokka gibi masssallahhh
YERİM BEBİŞLERİNİZİ YAHU.. adaşım canım çok güzel kızın. seninki de bizim kafileden az saçlılardan yani:))) biz dilekle konuşmuyoz meselaDDD
suzy canım erkekin çok yakışıklıymış. yahu mart bebeklerinde sadece suzy mi renkli gözlü doğurdu.?
istatistik istiyorum bu konuyla ilgilenin lütfen...
suzy amin canım güzel dileklerin için rabbim yokluklarını gostermesin bizlere yavrularımızın ne kadar şanslıyız maşallah o kadar mart bebeklerimiz var çok şükür hepsi saglılı sıhattli ne ölü bebegimiz nede sakat çok şükür rabbimize hepsi tam ve sağlıklı çok şükür :Saruboceq:
canım benımde aklıma bugun o geldı hatta eşimde sordu sorunlu bebek yok degılmı dıye valla bebeklerle ugrasırken onun için şükretmeyı unutuyorum Allahım hepımıze saglıklı bebek verdıgın için şükürler olsun sonuna kadar inşaallahkaydirigubbakcemile5a.s.:asigim:
canım benımde aklıma bugun o geldı hatta eşimde sordu sorunlu bebek yok degılmı dıye valla bebeklerle ugrasırken onun için şükretmeyı unutuyorum Allahım hepımıze saglıklı bebek verdıgın için şükürler olsun sonuna kadar inşaallahkaydirigubbakcemile5a.s.:asigim:
Suzyyy bu tosuncuk cok sekeyy ya yirim ben onu cok yakisikli masllh gözleride renkli olcak galiba bizimkininde galiba renkli olucak yesil gibi bisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?