2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
omzumda uyuyor..gaz çıkarıyorduk uyuyakaldımirmirmirmir

burdada 25 günlüğüz...

hey yavrum bee, gelin dedigin boyle olur hem guzel hem gul yuzlu guleç

dogru secim yapmissiz:içelim:

kadehimi gelinime kaldiriyorum:içelim:

suzy amin canım güzel dileklerin için rabbim yokluklarını gostermesin bizlere yavrularımızın ne kadar şanslıyız maşallah o kadar mart bebeklerimiz var çok şükür hepsi saglılı sıhattli ne ölü bebegimiz nede sakat çok şükür rabbimize hepsi tam ve sağlıklı çok şükür :Saruboceq:

meltoonun güzel kizini kisakandik bize koyduk bahriyeli kiyafetimizle olan fotomuzu

hay massallah tam bahriyeli bu ya, boylu poslu da sehnazim massalllahhh allah nazarlardan saklasin, beyaz bahriyeli kiyafetleri icinde gormeyi nasip etsin

YERİM BEBİŞLERİNİZİ YAHU.. adaşım canım çok güzel kızın. seninki de bizim kafileden az saçlılardan yani:))) biz dilekle konuşmuyoz meselaDDD

suzy canım erkekin çok yakışıklıymış. yahu mart bebeklerinde sadece suzy mi renkli gözlü doğurdu.?

istatistik istiyorum bu konuyla ilgilenin lütfen...

Biz giyindik gezmeye gidiyoz oğluşumnan sabah sabah..
Bu yeleğini ben örmüştüm. Giydiği günleri de gördüm çok şüküüüürrrr.

hahhaha buketim oyuncak bebek gibi massallllaahhhh ya ne diyeyim ki

cizgili pijamalarini severim onun:))

hayatimin asklariiiiiiiii, erkeklerim benim

ahhahahhahaha nazan allah iyiligini versin, nerden buldun o pijamayi

kalkip yuruyecek ya senin bu oglan massalllahhhh tosuncuga

bayııldıııımm bayıldımmmmm ay allah nazarlardan saklasin yaa

hhheuahueeeeh superrrrr

teveccuhunuz efendim

bence betulun hatun kızı da renkli gozlu olacak

ayrıca denizim muhtarimin dunyalar guzeli kızı zehranin da menekse gozlu oldugunu belirtmekte fayda var

canım benımde aklıma bugun o geldı hatta eşimde sordu sorunlu bebek yok degılmı dıye valla bebeklerle ugrasırken onun için şükretmeyı unutuyorum Allahım hepımıze saglıklı bebek verdıgın için şükürler olsun sonuna kadar inşaallahkaydirigubbakcemile5a.s.:asigim:

çok haklısın kızıldeniz çok şükr mart annelerinde hiç yok.biz 3 gün kuvezde kaldık sarılıktan.1 tane bebek allah korusun down du.2li ve 3lü testlri iyiymiş.diğer bebeği de sağlam.kadında dünya tastlısıydı.emzirirken konuştuk.çok etkilendim ondan çok üzüldüm.allah yardım ertsin.

yorumlar için teşekkürler kızlar.ha bu arada bizim kızın gözler şimdilik renkli ama ilerisinde renkli olcağını sanmıyoruz.sülalede yok.aman gözü görsünde.
bu arada benim kızın alıcısı yok mu mart anneleri!!!

Suzyyy bu tosuncuk cok sekeyy ya yirim ben onu cok yakisikli masllh gözleride renkli olcak galiba bizimkininde galiba renkli olucak yesil gibi bisi

dilekimolsun senin pc düzeldimmi yaparsn acelesi yok nasl olsa

amin canim aminnn. Allah mart bebislerine de tum bebislere de uzun omurler versin, bu arada yigit beyin fotolarina ulasamadim mevlut fotosu diyor mesajında ama resim yok

Suzyyy bu tosuncuk cok sekeyy ya yirim ben onu cok yakisikli masllh gözleride renkli olcak galiba bizimkininde galiba renkli olucak yesil gibi bisi

sagol caniim benimm, mavi simdilik bizim de ama hiic belli olmaz diyor doktor, benim bir arkadasimin kardesinin 2 yasına kadar masmaviydi gozleri sonradan yesil oldu. ama bence senin oglanin da benim oglanin da renkli olacagi kesin, artik yesili mavisine bakacagiz zamanla

suzym 41kere masallah cnm o gözlere bayildim bence nazar boncuksuz sakin cikartma hic biryere ... bir icim su cnm.. MASALLAH MASALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…