2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim konuyu acan sen aramizda ilk doguranda sen oldun sanirsam degilmi ? yerimseniben

enelcim çok duygulandım doğum hikayeni okurken ,maşallah ne kadar güçlü bir annesin
kızın da en az senin kadar güçlü , allah analı babalı büyütsün diyorum tekrar canım

canım benim allah analı babalı büyütsün güzel kızın ve senin resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum

sağolun canlarım benim.inşallah en güzel fotolarınıda buraya koyacağım inşallah.

Selam enelcim seni ve bebeğini tebrik ederim zoru başarmışsınız inşallah yakın zamanda kucağına da alacaksın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın doğum hikayeni okudum ama anneliğin ne kutsal olduğunu böyle şeyler okuyunca ve tabiiki de annemizin kıymetini daha iyi anlıyoruz inşallah herşey gönlünce olur kızını da öpüyorum sağlıkla kal...

gözlerim dolu dolu okudum canim.. :çok üzgünüm:
sonundada saldim kendimi..senağlama
güzel aylizimiz, kuvvetli aylizimiz bizim.. :1hug:
taa basindan beri direncliydi, doguma kadarda yitirmedi inadini masallah ona
bugünlere kadar geldi.. ugrastirdi seni, ama kocamanda taht kurdu kalbinde.. :asigim:

en kisa zamanda annesinin ona 7 ay boyunca yaptigi ciciler icinde görmek nasip olsun insallah
:1hug:

gözlerim bugulu bi sekilde okudum..
ins en kisa zamnda güclü aylizimiz annesine kavusack ve hic ayrilmayacaklar ve annesinin yaptigi cicileri giyeck

Allahım ya annelik böle bişey heralde...Bi an önce kucağına al enelcim dualarımız Aylizle...

hayriyecim canım benim..
bende dolu dolu gözlerle okudum..neler yaşamışsın yavrum benim ya..
ama olsun en önemlisi bebeğinin sağsalim olması.Allahın izniylede evede alacaksın aylizimizi..
canım arkadaşım benim..

canlarım çok teşekkür ederim hepinize.rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepinize.benim hamileliğimde,doğumumda zorlu yollardan geçti.ama şükür kızım çok iyi.inşallah kızım geldikten sonra sizlerden güzel haberleri duyacağız evimden.sizlere duacıyım.kocaman öpüyorum hepinizi.

okurken gözlerim doldu inan :çok üzgünüm:canım benim Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin sanada bebeğinede darısı bizim basımıza ınsallah Allah yardımcımız olsun bıızmde sağlıkla kucağımıza alabılelım ewlatlarımızı:teselli:

inşallah iclalcim.bizler şükür sağlıkla atlattık sizler için duacıyım.4 gözle iti haberlerinizi bekliyorum.

enell kız aşkolsun bıze nıye vermedın mujdeyı :)

enelcim çok duygulandım ağladım sevindim..herşey birbrine karıştı...Allahım en kısa zamanda kucağına alıp koklamayı,emzirmeyi nasip etsin...

Sen çok güçlü bir annesin canım benim.. Bunca mücadeleye karşı inşallah kızında hayırlı bir evlat olur. Yaşamın boyunca sağlıkla,arkadaşça güzel bir geçim sürersiniz.

enelcim allah hayırlı evlat eylesin.ağlaya ağlaya okudum inanki.rabbim ikinizede sağlık versin.bizlerede nasip etsin.

enelcim tebrik ederim canim benimm. aylizine kavusmussun:) allah hayirli saglikli evlat etsin ins. anali babali buyutsun.

Sen çok güçlü bir annesin canım benim.. Bunca mücadeleye karşı inşallah kızında hayırlı bir evlat olur. Yaşamın boyunca sağlıkla,arkadaşça güzel bir geçim sürersiniz.

sağol canım benim o kadar güzel dileklerde bulunmuşsun ki,rabbim seninde gönlüne göre versin canım arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…