2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
enelcim allah hayırlı evlat eylesin.ağlaya ağlaya okudum inanki.rabbim ikinizede sağlık versin.bizlerede nasip etsin.

sağol canım benim.darısı sizlere sağlıkla inşallah.öpüyorum seni.

senağlamasenağlamasenağlama

cnm Allah bebeğine kavuştursun seni yaa çok üzüldüm yaşadıklarına

enelciğim hayırlı uğurlu olsun bebeğin emin ol ki ağlayarak okudum ama herşey artık geride kaldı kızınla eşinle uzun mutlu seneler geçirmeni dilerim ..

senağlamasenağlamasenağlama

cnm Allah bebeğine kavuştursun seni yaa çok üzüldüm yaşadıklarına

canım çok sağol.inşallah en kısa zamanda bekliyorum onu kucağıma alacağım günleri.hala kavuşamadım.
enelciğim hayırlı uğurlu olsun bebeğin emin ol ki ağlayarak okudum ama herşey artık geride kaldı kızınla eşinle uzun mutlu seneler geçirmeni dilerim ..

canımcım çok sağol.ağlamayın kıyamam sizlere.sadece dua edin kızım bir an önce gelsin.öpüyorum seni.

cnm çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine...

enelcim yeni öğrendim doğum yaptığını çok sıkıntılı vakitler geçirmişsin inşallah yakın zamanda bebişine kavuşursun çok geçmiş olsun

enelcim cnm benim buldum sonunda seni beni hatırladın mı bilmiyorum. umarım hatırlamışsındır.
Öncelikle gözünaydın cnm çok zor günler atlatmışsın. Rabbim hayırlı evlat eylesin. bian önce kavuşursun inş. kızına bu günleride atlatacağına eminim cnm.
bende uzun zamandan sonra hamile kalabildim cnm sen bana çok destek olmuştun.seni hiç unutmadım. Hayırlısıyla bende sorunsuz bi hamilelik dönemi geçiririm inş. Kendine ve bebişine çok iyi bak cnm benim. sevgiler...

evet.. bu topigin asil amaci bebelerimizin resimlerini paylasmak degilmiydi..
ben acilisi yapiyorum o zaman.. buyurun..
masallah diyelim birbirimize ama unutmayalim emi ..

burda zehra hanim 2 günlük, hastaneden cikmadan daha

ImageShack - Image Hosting :: dsc04407e.jpg

buda iki günlük hali.. süt kesmiyo benim kizimi, arkasina tatli niyetine parmaklarinin tadina bakiyor birde cokacimcoook

ImageShack - Image Hosting :: dsc04411.jpg

bu ikisindede 2 bucuk haftalik.. 6 saatlik bi uykudan sonra güzel pozlar verdi hanimefendi

ImageShack - Image Hosting :: p3160049.jpg
ImageShack - Image Hosting :: p3160050v.jpg

Son düzenleme:
cerezim güzel annişim.bebişinde senin gibi dünya güzeli maşallah.rabbim nazarlardan saklasın.çok güzel bir ömrü olsun inşallah.öpüyorum ikinizide. Şeniz

çerezimmmmmmmm canım benım masallah benım zehra yegenıme :asigim:
ay cok duygulandım yerım ben onun yumuk ellerını
canım benım rabbım onu sıze bagıslasın ömur boyu saglıklı huzurlu mutluluklar nasıp etsın sıze:1hug:
darısı sırada bekleyenlerın ve anne olmak ısteyenlerın basına ınsallah:Saruboceq:
ay bana bısey oldu tutamıyorum kendımı cok fena duygulandım bensenağlama

teşekkür ederim hacercim.
yerim ben onu annesinin güzeli yaa.kız bu simsiyah saçlı maşallah kime benziyor.çok kokla benim için onu doya doya.
şimdi bende yüklüyorum aktifleştirelim topiğimizi.

maşallah zehramıza aylizimize a.s. çok tatlı kızlar bunlar yaa allah nazarlardan korusun inş bende en yakın zaman minik alyamı eklicem size teyzeleri bu arada enelcim ne güzel bakmıssın aylizimize yaa kocaman olmus yumuk yumuk maşallah

Maşallah!!! Hem Zehramıza, hem Aylizimize.... Çok ama çok tatlılar. Allah bahtlarını güzel eylesin inşallah!

Maşallah bebişlere...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…