2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah çok şekerler.

Çerez-Enel ve Meltoocum bebişleriniz çok tatlı maaşallah.. Üçüde boncuk boncuk bakıyolar.
Eskiler diyorki bizim zamanımızda bebeklerin gözlerini merak ederdik epey bir zaman açmazlardı diyor. Şimdikilerin maaşallahı var doğdukları gibi pörtletiyolar gözlerini... Çok tatlılar çooook.
Allah hepsini nazarlardan korusun inşallah.

buketcim simdiki nesil pek bi merakli canim..
dedigin gibi gözleri firil firil dönüyor.. ya bisey olurda göremezsem kacirirsam telaslari var demekki yavrucaklarin :asigim:
aman masallah hepsinede

Maaşallah Deyin Kızzlaaaar

Doğduğu gün

3,5 haftalık

Bugün

hay masallah..
rabbim özenerek yaratiyor bunlari.. su güzellige bakin ya

hepsine maşallah ya..
Allahım nazarlardan saklasın hepsini.bayıldım
bende akşam yükleyeyim..

allahım nazarlardan saklasın hepsi birbirniden güzel bide beni çıksaydı
kara kıvırcık saçlı çirkin bişey olacağı kesin ama yinede çok merak ediyorum doğmuyor arkadas çatlıycam

hepsi cok guzel ve ozeller massallahhh allah nazarlardan saklasin mart bebis ve annelerini...x41

ben de albumume agresif oglumun cok nadiren gulerkenki anlarindan birinin fotosunu koydum, bilginize...

Buketcim, maşallah oğluşuna...

buketim ,meltoo çok tatlı arkadaşlar bebişleriniz allah bagıslasın allah nazarlardan korusun inş

buketcim çok doğru söylemişsin şimdiki bebeler ellerinde oynatıyor büyükleri.ben sana senin paşanın resmi nerde yazmıştım eklemişsin bile.41 kere maşallah ne kadar tatlı rabbim neler yaratıyor.
dilekcim sağol canım senin kızın maşallahı var.o nasıl yanaklar tombik tombik ısırırım ben onu.
meltocum maşallah kızına ten rengi çok hoşuna gitti tertemiz ve parlak göründü gözüme.karınca yumurtasımı sürüyordun.nerden temin ediyorsun.sürüp yıkıyormusun tekrar kızı anlatırmısın canım.
kızlar sağolun.deniz,bavse,little suzy sizin bebişlerin resimlerinide bekliyoruz.
aslıcım senin hamşikuşuda pek merak ettim yani.
ilerleyen zamanlarda kucaklarımızdaki resimleri koyarız inşallah.

Kızlar ben kırkımız çıktıktan sonra albüme eklicem resimleri... Eve gelen iki misafiri bile kaldıramıyo minik kızım şu anda... Yıldızı pek düşük... Yanlış anlamayın nolur... Eve gelenler de çok yakın akraba ve arkadaşlarımız. Kötü niyetli değiller, sizin de öyle olduğunuzu düşünmüyorum. Bilakis en çok nazarı ben değdiriyorum, buna da yürekten inanıyorum. Ayrıca bu topiğe sadece biz bakmıyoruz. Bu nedenle sadece arkadaşlarıma açık olan albümümde göreceksiniz kızımı... Çok yakında!!! Az sonraa!!! delikafadulden
Anlayışınız için teşekkürler. Şeniz

işteee alya derin show...

önce anası:lepi:hastane odasında doğum anını beklerken..

odamız ve babamız(recep ivedikteki fitil sahnesini yaparken
delikafadulden

ve alya derin doğdu kollarımda..

3-4 günlüktü sanırım..

pozda verir...Şeniz

melekler güldürür..:Saruboceq:

Gülşahçım, maşallah Alya Derin'e... Bu kız aynı sen yahu!!! Ne kadar da benziyor. Rabbim nazarlardan saklasın ikinizi de...

babannenin memeleri arasındakaydirigubbakcemile3

tavşanımız bizim..

annesini süt sağarken beklerken..hihoyyyt

ve babası kızını severken...:asigim:

bu sabah koltukta dalmışken...

babamızla pozumuz...:1hug:

Son düzenleme:
gülşahcım maşallah maşallah bütün maşallahlar sizlerin olsun.mutluluğunuz daim olsun canım.bu çok şeker birşey rabbim korusun onu kaderi güzel olsun kollarında hep sağlıklı mutlu olsun inşallah canım.kocaman kokla onu cennet kokusundan benim için.öpüyorum canım.

Ay ayy şekerliğe bak ya...
maşşallah maşşallah hepsinede
Enelcim karınca yumurtası yağı sadece koltuk altlarına ve pıtışına sürüyoruz.aynı bebe yağı gbi zaten. yıkamaya silmeye gerek olmuyo.Aktardan temin ettim ben ama gerçeği olsa kesin sonuç veriyormuş.Gerçeğide bi tek karınca yuvalarında bulunuyormuş. Onu bulamadık biz de yağını sürüyoruz.ınşallah kızım kılsız tüysüz olup annesine dua edecek ilerde:)

Gülsahcim hele sükür gördüm cimcimeyi :) Allah nazardan saklasin. Kizma am ben en çok babasina benzettim Kendinize çok iyi bakin

anladım canım çok sağol.benimkinin sırtında kıllar var annem dökülecek diyor bakıcaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…