2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Emeeeeel çok tatlı oğluşuuuun. Gözleri renkli mi ne? Maaşallah.

tsk ederim canim, ben hollandadayim H&M diye bir magaza var ordan aldim, sendede yurt disi yaziyor , nerdesin bilmiyorum ama Almanyadada var sanirim o magaza

Merak ettim şimdi hayalindeki Buketi nazanım.

Sağol bitanemmmm.

kaydirigubbakcemile3, kiz ben seni sarisin, uzun boylu, balik etli bir gaci gibi hayal etmistim hep,baska biri cikti karsima ama guzel kadinsin demeden gecemiycemalkisalkisalkis

usurse benim oglusum isitirdi onu:roflol:, sende getir oglumun yanina yatsin diyorum yuk diyosun, dantelli don giydir diyorum yuk diyosun, kaynana senikaydirigubbakcemile

emel maşallah oğluna
birgün büyüyp nette bu resimlerinyle karsılasırsa kötü olur

kiz emel o ne , mali sermisin meydana:roflol:, oglanin karizma gitti, cok tatli ama masallah ya Allah bagislasin

bütün bebeklere 41. kere maşallahh..
emel canım 1 aylık mı oo maşallah valla allah nazardan saklasın..

nazan yok türkiye dışında değğilim.biraz büyüsün ben de kostüm türü bişey alcam çok tatlı oluyo seniki süper olmuş.
emel sergi var.çok tatlı bebeğin gerçekten maviş maviş Allah bağışlasın.

Şehnazım, maşallah Arda'ya... Çok büyümüş, artık sana daha çok benziyor. Keyfine de düşkün epey... Sallanan koltuğu süpermiş, güle güle kullansın...
Nazancım maşallah oğullarına... Eren'in pijamasına da ayı postuna da bayıldım. Sert ve tombiş erkekim benim.
Buketcim, çok tatlı oğluşun... Nasıl da uslu duruyor... Dupduru ten, renkli gözler; erkek güzeli vallahi... Maşallah!
Betülcüm, kızın çok tatlı ve masum... Maşallah annesi ona! Sakin bir çocuk gibi,öyle midir sahiden yoksa numara mı yapıyor? kaydirigubbakcemile3
Aslııı, bu büyümüş ayol!!! Maşallah! Babasının tıpkısı ama vitamin yönünden bir eksiği yok çok şükür... kaydirigubbakcemile3Gerçi, bakıcıda uyuyup sende ağladığı için ne yorum yapmam lazım; bilmiyorum ama... :)) Çok tatlı çook!
Ayshincecim, (karışmasın diye böyle yazdım) önceki saçlarını bilmiyorum ama çok güzel görünüyorsun böyle... Yavrucuğun da çok tatlı, maşallah size.
Bizimkini de isteyen olmadı... Ama ben isteseler de vermeyecem artıkın... :dilcikar:
Suzycim, çok tatlı oğluşun... Maviş gözleri de çok güzel. Maşallah, tam padişah çocuğu olmuş bu, çooook yakışıklı!!!

Ayşincim, bizim kız da şimdilik renkli gözlü canım ama bakalım zaman ne gösterecek...
Sibelcim, çok güzel kızın, mışıl mışıl uyuyor...Ayrıca çok da güleryüzlü!!! Veee sana benziyor...
Eylemcim, yahuu bu ne olmuş yaaa!!! Isırasım geldi, maşallah!!!
Çok büyümüş, çok güzelleşmiş, aynı anası...
Nurgülcüm, hem sana hem bebişine hem de hamaratlığına kocaman bir maşallah!!!
Meltemcim, çok masum, pambuk yanaklı bişi bu, bayıldım! Maşallah! Her ne kadar fenerli olsa da... kaydirigubbakcemile3
Hacercim, Zehra çok tatlı olmuş ve bence sana benziyor, renkler dışında... Çok güzel bir kız olacak belli...

Emelll, sapsarı bu oğlan yahu!!! Maşallah
Bamyasını da eklemişsin, süper!!! kaydirigubbakcemile3

adaçyo teşekkürler bazen masum bazan cin .ben de anlamış değilim.ama hergün yüzü değişiyor.bi gün bana bi gün babasına benziyor .göz rengide sürekli değişiyor bazen gri bazen yeşil bazen mavi.ilginç tanıyamıyorum nerdeyse...

adoçyo burnu ne kadar güzel maşallah.benim kızın kafası da böyle nasıl düzelecek bu kafalar?sen yan mı yatırıyorsun ben yan yatırıyorum kusarsa diye .

adoçyo burnu ne kadar güzel maşallah.benim kızın kafası da böyle nasıl düzelecek bu kafalar?sen yan mı yatırıyorsun ben yan yatırıyorum kusarsa diye .

Ben hep yüzüstü yatırıyorum canım, umarım düzleşmez kafası.
Çok teşekkür ederiz, burnumuz için ilk defa iltifat aldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…