maşallah tüm bbeklere.nazan bebeğinin ayı kostümüne bittim.nerden aldın????süper.buket maşallah kocaman beebğin çok şeker...tütütü
mart anneleri bebekleri büyüttünüz gelinlik daamatlık oldular hehehe
Merak ettim şimdi hayalindeki Buketi nazanım.
Sağol bitanemmmm.
esmerligi babadan canim evet.. ben acik tenliyim.. ama zehranin tenide git gide aciliyor.. dogdugunda kara kuru biseydi pitircik
yuk anacim olmaz.. üsür be.. zaten tir tir titretiyo cenesini nazlanmak icin bacaksiz
ulen benim kizim senin oglun ayi postu giyerkene bisi diyomu hem, alla alla
emeeeeel çok tatlı oğluşuuuun. Gözleri renkli mi ne? Maaşallah.
Bizimkini de isteyen olmadı... Ama ben isteseler de vermeyecem artıkın... :dilcikar:aman yarabbim büyümüşlerde bahriyeli giyiniyorlar....maşallah yerim demiştim ya bahriyeli bahriyeli yerim onları..
burada beşik kertmesi olmayan bi benim kızım kaldı galiba...kimse bizi istemeye kertmeye gelmedi...kaydirigubbakcemile3
Ayşincim, bizim kız da şimdilik renkli gözlü canım ama bakalım zaman ne gösterecek...YERıM BEBıŞLERıNıZı YAHU.. adaşım canım çok güzel kızın. seninki de bizim kafileden az saçlılardan yani:))) biz dilekle konuşmuyoz meselaDDD
suzy canım erkekin çok yakışıklıymış. yahu mart bebeklerinde sadece suzy mi renkli gözlü doğurdu.?
istatistik istiyorum bu konuyla ilgilenin lütfen...
adoçyo burnu ne kadar güzel maşallah.benim kızın kafası da böyle nasıl düzelecek bu kafalar?sen yan mı yatırıyorsun ben yan yatırıyorum kusarsa diye .
ASLI BAMYA ÇORBASINI SEVERIM BEN:roflol::roflol:
Aslı ne guzel saÇları var zehranın masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?