2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a[I]yliz kocaman olmus ya annesi masallah...
kocaman acmis gözlerini.. pek bi ilgili bakiyor ..

hakikaten burnu ne güzel öyle..

allah kem gözlerden korusun kuzumu
[/I]

sağol canım.hemde nasıl ilgili etrafa,değişik bir yere gitsin hemen etrafa bakıyor araştırmacı gazetecimi olucak ne?kaydirigubbakcemile3

sağol canım.senin kızında gözlerine bitiyorum ben sübhanallah aynı senden almış gözlerini.ne bileyim denizcim hani annelerin gözünde büyümez ya çocukları benimkide o sanırım.moralimi yerine getirdin sağol allah ne muradın varsa versin.

çok haklısın hacerim benim gözümde dünyalar güzeli canım kızım.rabbim bütüm meleklerimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.bende hürmetlerimi sünmaktan başka birşey yapamıyorum zaten anneme.

allah allah nazan bayıldım bu minik paşaya ne kadar güzel gülmüş.rabbim hep güldürsün bahtı açık olsun inşallah.kırmızıda yakışmış hani.

selam canlar güzeller
ya bu bebişleri yerim yerim yerim bidaha yerimcokacimcoookcokacimcoook
zaten hiç doymuyorum...
çok tatlılar maşallah hepsi biribirden şirin karasından beyazına ve ne kadar çabuk büyüyolar maşallalah 41 kere
betülcüm senin kızçenin bazı resimlerini bnm kızçeme benzettim
allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

bu arada bu resimleri büyük halde nasıl ekliosunuz acil yardım

bizdende yeni resimler geldi ...........

Eklentiler

• $asya 045.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $asya 056.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $asya 068.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $asya 054.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 49
burser maşallah kız ne güzel yatarak poz vermiş sonuncusunda.pek kaprisli bu.nazar deymesin 41 kere maşallah morlar içinde pek gözel çıkmış cimcimem.

Nurgülcüm bi garip oldum ya resimleri görünce maşallah ne de güzel büyümüş minnoş.
Nazannn ben yiycem senin bu paşayı kız senin oğlanlar ne yakışıklı maşallah yaaaa. Kırmızılım sana yandı canııııııııııımmmmmmmmm.:)
Enelcim bence çokta güzel büyümüş fıstık maşallah hiç moralini bozma çokta güzel bir kız olcak o bizim ilk bebemiz kııız yerim ben onuuu.
Oyy Burcuu bayıldım Asya'ya hele ağlaması kuzum benimm maşallah cimcimeyee.

Nazaaaan baayılıyorum Eren Paşana ne güzel giydiriyosun küçük adam kıyafetllerini pek yakışıyo kerataya.

Burcucum Asya pek tatlı olmuş. . Giysileride pek yakışmış. Çok süslü olacak şimdiden alıştırıyo annesi.

mirza bey

Son düzenleyen: Moderatör:
Allaaaaaah yakışıklı damadıma bakın hele yavrum benim tosunum nazar değmesin sanaaaaaa...

yaaa ben burayı takip edemiyorum melekler ordusu maşallah hepsine.baktıkça gözlerim doluyor..daha ultrason resimlerini gösterirken şimdi kollamızda hepsii..
kızlar tek tek sayamayacağım..
hepsi çok tatlı maşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
mirza paşamız pek yakışıklı vallaha rabbim korusun nazarlardan.kokluyorum onu yanacıklarından.maşallah..

burcuu cook sirin cok güzel asyaa..... ona pembe cok yakisiyor... hehehe
little mirza büyülmüste kücülmüs sanki MASALLAH bütün bebi$lere...

senin gelin hangisi ?? vallahi benim dünür ortaliklarda yook neden se ? fazla takidanmidir nedir ?

suzim daha oncede demistim cok yakisikli oglun var cookkkkkkkk, masallah yaa, Allah nazarlardan saklasin, cok kizin canini yakacak ilerdeşakkıdı

teşekkür ederiz dünürcüm tevacünüz efem alkisalkisalkis
kızım ellerinden öper.

bizdende yeni resimler geldi ...........
Canım maşallah Asya'ya... Kendine de mor cicisine de bayıldımmmm!!!! Çok da yakışmış.

KIz var ya, küçük adam gibi ne giydirmişsin haaa, helal olsun!!! Bi sen bi de Nazan acayip konuşturuyonuz bebeleri!!! Çok yakışıklı beben var haa! MAŞALLAH!!!
Benim kıza ben dışarı cicisi pek alamadım, pijama takılıyo... Ondan pek fazla resim koyamıyom. Ama ileriki zamanlar için güzel ciciler hediye geldi. Onlar olmaya başladıkça daha fazla resim koycam ben de... Görün bakem, ben Zehra Hanım'ı nasıl süslüyom!!! kaydirigubbakcemile3Amaaann ne yazıyodum nereye geldim, kıskanç karılar gibim yazdım ama silmiycem yazdıklarımı!!! kaydirigubbakcemile3
Kız bunun saçlar düzelmedi mi hala? Bi de eklediğin resimlerde biri gülüyo, kaldır onu!!! Karizmayı bozmuşsun... Adam süveterli falan poz vermiş (hafta sonu patron giysisi modunda...) sen kalkmışın pijamalı gülen resim koymuşun!!! klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…