2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi kolaj da benden, ilk kolaj çalışmam bakalım beğenecek misinizkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
yahu kızlar tek tek isim saymak o kadar zor ki, bu marttaki bebeklerin hepsi çok güzel , hepsine 41 kere maşallah ne güzel hatunlarmışız böyle güzel bebişler doğurmuşuz, Allah hayırlı ömürlü versin hepsine.

Sezinimizee masallah ... Fistik gibi kizlar Manken gibi erkekler dogurmusuz... dedigin giib canumm Mart annelerinin hepsi coH güzel galuba?

Sezinimizee masallah ... Fistik gibi kizlar Manken gibi erkekler dogurmusuz... dedigin giib canumm Mart annelerinin hepsi coH güzel galuba?

valla öyle sibel, şu bebiş fotolarını bi açıyom içi açılıyor insanın bu güzellikleri görünce, taşlıktan eser kalmadı ama sanırım tombalak ve güzel bi gacıyım sositososito

sibel,nurgül,eylem ne güzel olmuş kolajlarınız maşallah meleklerimize.
şehnaz teyzesi teşekkür ederiz öpüyoruz seni.

enelcim iste ayliz kadar olmasada bizim kizda fistik canuummm...
aynen adayim bende tombalak tombis tombis etli butlu bir gaciyim artikkk

ne becerikli bir gaciyim hahaha
Şenizhem beceriklisin hemde fıstık gibi kız doğurmuşun ben bayılıyom ya senin kızaaa hele o cin bakışları boncuk boncuk. maşallah kuzumaa.
bi kolaj da benden, ilk kolaj çalışmam bakalım beğenecek misinizkaydirigubbakcemile5

ay eyleeem çok masum çok tatlı maşalllaaah ne kadar şirin yaaa.

- Suzy Mirzamız tam bir küçükadam olmuş. Çok yakışmış cicileri yakışıklıya.
- Deniz kızın tam ısırmalık olmuş. Gelsemde ısırsam şu tombiği ya.
- Nurgül kızlarınla senin maaşallahın var canım.. Saadetiniz daim olsun.
- Sibel Rüya'nın bakışları çok tatlı yakıyo ortalığı.
- Eylem banyoyu çok seviyo kızın galiba. Nasılda hoşnut görünüyo.
Hepsine de maaşallah.

OZAN SHOWWW
canımız anneannemizin kucuşundayızz

Bu yakışıklıda dayımız

Büyümeye çalışıyom boyum uzamış mı teyzelerrr

ayy şu annem çok komik kadın yaaa hahahah

Ağlamak üzereyim anneeeeeeee mamam nerdeeee

Karnım tok altım kuru keyfim yerinde, bi de alnım açık yüzüm ak değil kara hehehehe
Alnı çok geniş benim sıpanın babaya benziyo

biliyorum canim benim kiz cok güzel :dance:
Anasina bak kizini al degil artik kizina bak anasinin nekadar güzel oldugunu anla lafi var artik haahahahah cokta mütevaziyimdirrr haaa...

Ya bebeklerin güzel - sirin - melek gibi olmamalari mümkün mü???

maşallah tüm bebeklere.
ozan bebek büyümüşde küçülmüş bir erkek olmuş.karaoğlan fıstığı.
eylem sen de çok tatlı bir bayansın.iyi niyetli çevresine pozitif enerji veren birisin.bebişin de sana çekmiş.

sibel neden öyle diyorsun canım.meleklerimizin hepsi güzel hani iki arada bir derede de kendini övmüşsün bakıyorum.

eylem resımlerı tek tek yukle ya kızlar ben bı kolajlı resımlerde bebeklerın guzel yuzlerını goremıyom tek tek yukleyın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…