2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canim hep öyle ztn arada bir kendimi övüyorum yoksa bu kilolarla bende kendime olan güvenip kaybolacak kimse iltifat etmiyor koca yokken kenid kenidme yapiyorum :roflol:

enelim sibel neden öyle diyorsun demissin : ben ne dedim ki ? kötü birsey demedim bütün bebislerin melek gibi güzel olduklarin söylemek istemistim?!

Damlacım Ozan çok tatlı... Ve sanırım dayısına benziyor.... Tamam tombik değil ama öyle zayıf da değil, iyi görünüyor. Sen biraz evhamlısın galiba... Çok tatlı çoook! Maşallah!

Eylemim, Sezin'in bu resimlerini gördüydüm sanırım ama kolaj çok güzel olmuş... Kızımız, anası gibi zaten çok güzel, o konuda bişi dememe bile gerek yok... Teni de sana çeker ya da çekmiştir umarım... Hakkaten banyo resimlerinde ne kadar mutlu, hep böyle devam eder inşallah... Maşallah kuzumuza...

kolaj modasi baslamis burda bende eksik kalmayim dedim hemen hazirladim bir tanehihoyyythihoyyyt

Nazan ben erenin hastasiyim cook sirin yaaa cok tatli .... ONA KIRMIZI COK YAKISIYOR

Nazan ben erenin hastasiyim cook sirin yaaa cok tatli .... ONA KIRMIZI COK YAKISIYOR

tsk ederim canim, en sevdigim renk kirmizi , ogluslarimada kirmiziyi ok giydiriyorum:), bebislerin hepsi cok tatli, ne giyseler yakisiyor kuzucuklara

Damla oğluşun aynı dayısı.. Maaşallah karaböcük bu..
Nazan senin kolajda süper olmuş. Babanız görmesin kıskanır ama. :))

maşallah bütün kuzulara tabi analarınada ... dogdularda büyüyorlar yaww bundan büyümesin hep böyle kalsın minicik minick yaa

sibel,nurgül,eylem ne güzel olmuş kolajlarınız maşallah meleklerimize.
alkisalkisalkis alkisalkisalkisŞeniz

aynen adayim bende tombalak tombis tombis etli butlu bir gaciyim artikkk
ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı delikafadulden kafamçokkarıştı aç gönüle tok tesellileriyle kandıracaz kendimiz artık
ay eyleeem çok masum çok tatlı maşalllaaah ne kadar şirin yaaa.
teşekkür ederiz Damla teyzesi Ozan'da ne güzel büyümüş maşallah,gerçekten dayıya benziyor ama

- Eylem banyoyu çok seviyo kızın galiba. Nasılda hoşnut görünüyo.
Hepsine de maaşallah.
şimdilik seviyor Buket, ben küçükken hiç sevmezmişim yıkarmışım ortaığı, hamileyken her banyoya girdiğimde karnımı okşayıp Sezin'e banyoyu seveceksin di mi annem falan gibi telkinlerde bulunuyodum işe yaradı galiba hihoyyyt

maşallah tüm bebeklere.
eylem sen de çok tatlı bir bayansın.iyi niyetli çevresine pozitif enerji veren birisin.bebişin de sana çekmiş.
canımmm çok teşekür ederim ya, valla sabah sabah çok hoşuma gitti dediğin, ne diyeyim teveccühünüz kaydirigubbakcemile3
eylem resımlerı tek tek yukle ya kızlar ben bı kolajlı resımlerde bebeklerın guzel yuzlerını goremıyom tek tek yukleyın lutfen
tamam canıım bi ara yüklerim
sağol Denizcim, inşallah hep sever banyoyu. teni benziyor sanki, bu arada çaktırmadan bana da iltifat etmişsin gözümden kaçmadı Şeniz sositososito
kolaj modasi baslamis burda bende eksik kalmayim dedim hemen hazirladim bir tanehihoyyythihoyyyt

[
nazan kolajın güzel olmuş o ayrı, ama bu Eren harikabir bebek ya, büyümüşte küçülmüş, küçük erkekim benim, maşallah süphanallah bakışları ne kadar anlamlı.
ŞİŞKO TEYZELER MERHABAAA:)) BEN GELDİMMM

[
Alyacım hoşgeldin, bak şişko deyince hemen alındım üstüme :roflol: :roflol:
annen kiloları verdi taş gibi oldu diye söyle ona bizimle dalga geçmesin klava: :roflol::roflol:

Nazan şu oğlundan bi ısırık alimm noluuuuuurrrrr. tatlı kuuuşş maşallah.
Alya hanım gene müthiş pozlarla karşımızdalar sırma saçlı bal dudaklı kızım benim maşallah

selam kızlar ben de bi resim ekleyim dedim:))))))))
ekleyemedim O

Son düzenleme:
ahhh eylem teyze bilmiyosun annemın heryerı kocaman olduuu :roflol: :roflol:

Eylemcim telkinin işe yaramış. ıyiki yapmışsın. :))

Dilekcim kolaj işini abartmışsın yavum :))

slm arkadaşlar..sonunda girebildim nete..taşındığım evde internet yok henüz..bebişlede uğraşmaktan fırsat bulamıyordum..şimdide işime başladım.artık ara ara takip ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…