Nazan ben erenin hastasiyim cook sirin yaaa cok tatli .... ONA KIRMIZI COK YAKISIYOR
alkisalkisalkis alkisalkisalkisŞenizsibel,nurgül,eylem ne güzel olmuş kolajlarınız maşallah meleklerimize.
ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı delikafadulden kafamçokkarıştı aç gönüle tok tesellileriyle kandıracaz kendimiz artıkaynen adayim bende tombalak tombis tombis etli butlu bir gaciyim artikkk
teşekkür ederiz Damla teyzesiay eyleeem çok masum çok tatlı maşalllaaah ne kadar şirin yaaa.
şimdilik seviyor Buket, ben küçükken hiç sevmezmişim yıkarmışım ortaığı, hamileyken her banyoya girdiğimde karnımı okşayıp Sezin'e banyoyu seveceksin di mi annem falan gibi telkinlerde bulunuyodum işe yaradı galiba hihoyyyt
- Eylem banyoyu çok seviyo kızın galiba. Nasılda hoşnut görünüyo.
Hepsine de maaşallah.
canımmm çok teşekür ederim ya, valla sabah sabah çok hoşuma gitti dediğin, ne diyeyim teveccühünüz kaydirigubbakcemile3maşallah tüm bebeklere.
eylem sen de çok tatlı bir bayansın.iyi niyetli çevresine pozitif enerji veren birisin.bebişin de sana çekmiş.
tamam canıım bi ara yüklerimeylem resımlerı tek tek yukle ya kızlar ben bı kolajlı resımlerde bebeklerın guzel yuzlerını goremıyom tek tek yukleyın lutfen
sağol Denizcim, inşallah hep sever banyoyu. teni benziyor sanki, bu arada çaktırmadan bana da iltifat etmişsin gözümden kaçmadı Şeniz sositosositoEylemim, Sezin'in bu resimlerini gördüydüm sanırım ama kolaj çok güzel olmuş... Kızımız, anası gibi zaten çok güzel, o konuda bişi dememe bile gerek yok... Teni de sana çeker ya da çekmiştir umarım...Hakkaten banyo resimlerinde ne kadar mutlu, hep böyle devam eder inşallah... Maşallah kuzumuza...
nazan kolajın güzel olmuş o ayrı, ama bu Eren harikabir bebek ya, büyümüşte küçülmüş, küçük erkekim benim, maşallah süphanallah bakışları ne kadar anlamlı.kolaj modasi baslamis burda bende eksik kalmayim dedim hemen hazirladim bir tanehihoyyythihoyyyt
[
Alyacım hoşgeldin, bak şişko deyince hemen alındım üstüme :roflol: :roflol:ŞİŞKO TEYZELER MERHABAAA:)) BEN GELDİMMM
[
ahhh eylem teyze bilmiyosun annemın heryerı kocaman olduuu :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?