2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Betülcüm, kızının ıslak bakışları ne kadar da masum... Yerim ben onu, maşallah!
Melekcim, Tuna ne kadar büyümüş... Bakışları hiç değişmedi, ilk doğduğundaki gibi, kime benziyor? İlk doğduğunda sana benziyordu ama yüzü biraz değişti sanki... Maşallah oğluşuna...
Che cim, kızın muhteşem güzel ve çok tatlı uyuyor. Bir maşallah da size...

walla denizcim süper gorunuyorsun bence ve yüzündeki şişliklerinmiş gayet hoş gorunuyosun az kaldı sen bu gidişle bi 10 kg daha verirsin diyorum ben şakkıdı
baksa aldıgın kg vermişsin bide 1 kg artıdan vermiş daarısı bizim başımıza inş 11 kg kaldı yapıştı bende gitmiyor gerçi bende her canım cektıgı yıyorum bugidişle 10 kg daha alrım kafamçokkarıştı

Dilekcim ağzından bal damlıyor, inşallah dediğin gibi veririm kiloları...
Sen de verirsin merak etme... Şu 6 ayı bi bitirelim, kışa zayıf girecez inşallah. Emziriyorum diye ben de diyet miyet yapmıyorum. Gidiyorsa stresten gidiyordur; öylesini de Allah kimseye vermesin. Tombik ve mutlu olalım daha iyi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Denizim yanen katılıyorum dediklerine.
Çatlaklar içinde üülmüyorum şehnaz buz tedavisine başlıçakmış ya ne yapıyorlarsa bize söyler bizde uygularız artık :roflol: şehnazım nerelerdesinnnnnnnn!!!!!!!!!!

denizcim maşallah ikinizde çok tatlı görünüyorsunuz.ne kadar büyümüş defnecim.maşallah
sende çok hoşsıun.
fotoğraf profösyonel bir makine ile çkeilmiş dahada hoş olmuş.çok beğendim

bayıldım fotolara:)

betül canım nilin çok tatlı yahu.
che, canım var yaaaaa o kızını ısırıcam senin. gözleri iri olacak belli valla. ten rengi de çok hoş. solaryumdan mı geldi?
deniz, cidden çok güzel poz vermişsiniz. sen de çok güzel toparlamışsın. çok hoş bi yüzün var. dişlerini de çokkkkkk kıskandım. popişini kaşı da nazar değmesin...

kolajlarınız da çok güzel olmuş. ama yakından görmemizi engelliyo maalesef. kolaj modasına ben şahsen son vermek istiyorum:jeyyar:

denizcim maşallah ikinizde çok tatlı görünüyorsunuz.ne kadar büyümüş defnecim.maşallah
sende çok hoşsıun.
fotoğraf profösyonel bir makine ile çkeilmiş dahada hoş olmuş.çok beğendim
Gülşahçım çok teşekkür ederim canım. Dün misafirimiz vardı. Fotoğraf kursuna gidiyormuş ve muhteşem bir makinesi vardı. Çektiği fotoları pc ye attık. Ben de şu meşhur program picasa ile derleyip topladım ve sizlerle paylaşmaya karar verdim. Hemen de anlamışsın... kaydirigubbakcemile

Ayşincim sağol canım... İltifatların için de çok teşekkür ederim. Dişler için hemen açıklama getireyim. Ön iki dişim kaplama. Hatta bir tanesi kırıldı ve çekilmek zorunda kaldı geçen sene. Ve implant yapıldı operasyonla. Yani o çok beğendiğin dişlerden biri kurşun asker gibi metalden bir vidadan ibaret... senağlamaKaşısam kaşısam, implantıma bişeycik olmasın diye kaşırım... Çünkü kendisine çok para ödemiştim geçen yıl. Çektiğim acılar ve ön dişsiz gezdiğim günler de cabası... :1no2:

Nurgülcüm maşallah, çok ama çoook tatlı Gökçe.. Gzöleri de ne güzel. Seninle konuşmuştuk di mi Gökçe'nin ismini... İnşallah renkli kalır annesi...

arkadaşlar bebelerimiz Allahım bağışlasın hepsi birer harika görünüyorlar,Allah nazarlardan saklasın

inşallah renkli kalır denizcim bizde renkli gölü çok ama annem bile kalmaz böyle değişir diyor onlar değişir dedikçe ben de inat ediyorum ne olacaksa

maşallah gökçe ye çok tatlı yaws bi ısırımlık hehehehe :)))

Emelcim maşallah Yiğit'e... Çok tatlı gülüyor... :Tombik yanaklı yakışıklı...

Bebeklerin hepsi cok tatli cok masallah, resimlere bakarken gozlerim doluyor inanin...
hepsi birer melek allahım korusun onlari.

Denizcim ne kadar buyumus defnem masallah.
bu arada sen de yakiyorsun, afet gibi olmussun valla, benim bulustugum denizle alakan kalmamis masallah.

Elifcim teşekkür ederim canım. Utandırıyorsun beni...

maaşallah kuzularıma çok ttlılar fındık gibiler minik melekler 41 kere maaşallah deniz bacım süper olmuşun brawaaaa

Kızım kollarımda...

Hep kızı görüyonuz, biraz da anasını görün canım... :)))
Bu da bizim ayıcıklı tulumumuz...

Denizim harika görünüyorsun canım.. Boncuksuz gezme.Valla sana baktıkça içim açıldı..ve kendimi pek bi paspal gördüm.
Şu şirineyide ağlatma anası.

[/url][/IMG]

yeterince yakın olmuş mu canım

bu arada senden de yeni rsimler bekliyoruz
Olmuş olmuş çok güzel olmuş..İşte harika bebekkkkkk. Maaşallah.

Maaşallah çok yakışakluuuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…