E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Nurgülcüm teşekkür ederim canım...deniz tam kartpostallık olmuş bu resim maşallah Zehra'mıza
Yok yaw Dilekcim, resim çekecez diye süslendim azcık... Taşlık maşlık yok!!! 79-80 kilo ile ne kadar olunur, gel sen düşün... kaydirigubbakcemile3denizim taş gibi hatun olmuşsun canım maşallah
Gülşahçım çok teşekkür ederim canım. Dün misafirimiz vardı. Fotoğraf kursuna gidiyormuş ve muhteşem bir makinesi vardı. Çektiği fotoları pc ye attık. Ben de şu meşhur program picasa ile derleyip topladım ve sizlerle paylaşmaya karar verdim. Hemen de anlamışsın... kaydirigubbakcemiledenizcim maşallah ikinizde çok tatlı görünüyorsunuz.ne kadar büyümüş defnecim.maşallah
sende çok hoşsıun.
fotoğraf profösyonel bir makine ile çkeilmiş dahada hoş olmuş.çok beğendim
bayıldım fotolara:)
betül canım nilin çok tatlı yahu.
che, canım var yaaaaa o kızını ısırıcam senin. gözleri iri olacak belli valla. ten rengi de çok hoş. solaryumdan mı geldi?
deniz, cidden çok güzel poz vermişsiniz. sen de çok güzel toparlamışsın. çok hoş bi yüzün var. dişlerini de çokkkkkk kıskandım. popişini kaşı da nazar değmesin...
kolajlarınız da çok güzel olmuş. ama yakından görmemizi engelliyo maalesef. kolaj modasına ben şahsen son vermek istiyorum:jeyyar:
bayıldım fotolara:)
kolajlarınız da çok güzel olmuş. ama yakından görmemizi engelliyo maalesef. kolaj modasına ben şahsen son vermek istiyorum:jeyyar:
Maaşallah tatlılığınaaaaaaaabu sefer yapabildim mi? nil
aaaaa.
Canım buda fazla potbori olmuş,gözüm karıştııkafamçokkarıştı
Senin uyuyuşunu yerim ben.
Olmuş olmuş çok güzel olmuş..İşte harika bebekkkkkk. Maaşallah.[/url][/IMG]
yeterince yakın olmuş mu canım
bu arada senden de yeni rsimler bekliyoruz
Maaşallah çok yakışakluuuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?