Yanakları iyie tombikleşti bunun, maşallah annesi...
Rica ederim melekcim...Dilekciğim Denizciğim çok teşekkürler bebişime yorumlarınız için.. Maşallah hepsine.. Havalar ısınsın yaz buluşmasını yapacaz heee
Çok yakışmış elbisesi, çok güzel. Maşallah ona!!!zakkum bizde sendeniz bacım keliz kel saçsız bizimkiler.bant tak bantkaydirigubbakcemile3elbiselerde giyiyoss artııık
Maşallah subhanallah! Nazancım çok tatlı görünüyorlar, öpüyorum oğluşlarını. yeni resimlerimi göster büyük oğluna, hamileyken beni görüp dalga geçiyodu şişman teyze diye.... kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin, çok tatlı görünüyorsunuz her ikiniz de... Başörtü de yakışmış bu arada, hem havalı hem dindar gözüküyon Meltoocum. a.sMevlütümüzden karelerrr,hocayı dinleyip bizi ağlatırkenn
Yanakları iyie tombikleşti bunun, maşallah annesi...
Maşallah subhanallah! Nazancım çok tatlı görünüyorlar, öpüyorum oğluşlarını. yeni resimlerimi göster büyük oğluna, hamileyken beni görüp dalga geçiyodu şişman teyze diye.... kaydirigubbakcemile3
kiz unutmamis bak hic gulecegim yoktu:roflol: hakkatten msnde seni gorunce sisman teyze yaziyor diyordu, hatta gecen esime bebislerin resimlerini gosteriyorum, sisman teyzenin bebegimi diyo:roflol: dur gostereyim resmini bak sisman teyzen zayiflamis diyesüprizzzzzkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim buket, gören gözlerin güzelliği...
che(deniz ) merak ettim nasıl düşünmüştün beniCADIARZU
maşallah fıstığa çok tatlı cimcimeeMevlütümüzden karelerrr,hocayı dinleyip bizi ağlatırkenn
bencedeoy oyo pembelerde ne yakışmış dpgama maşallah annesi kuzuna
meltem sanada bi nazarlık güzel hatunsun vesselam a.s.
bavse canım maşallah bebişlerinehele oglusun cok haşin bakmış :roflol:
melegi ne güzel yakısmıs kırmızılar alişe maşallah ona boyu uzunmu bunun melek ya yoksa fotodamı uzun gorunuyorr ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?