2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nazanım bayılıyorum senın bu ıkı oglanada hele o kucugu varya ona bitiyorum ikiside çok tatlı canım maşallah onlara

şu ballı lokma Eren'e bitiyorum maşallah. Allah nazarlardan saklasın abide maşallah yani pekte yakışıklııı çok canlar yakacak bunlarrr

Mevlütümüzden karelerrr,hocayı dinleyip bizi ağlatırkenn

oy oyo pembelerde ne yakışmış dpgama maşallah annesi kuzuna
meltem sanada bi nazarlık güzel hatunsun vesselam a.s.

meltem son resimdeki sensin galiba, kizin sana benziyor demekki guzelligini annesinden almis masallah fistik dogaya

nazancığım mşllh ikişi birbirinden yakışıklı oğluşların Allah bğışlasın

Yanakları iyie tombikleşti bunun, maşallah annesi...
Dilekciğim Denizciğim çok teşekkürler bebişime yorumlarınız için.. Maşallah hepsine.. Havalar ısınsın yaz buluşmasını yapacaz heee
Rica ederim melekcim...
Valla yaa, ben Ankara'ya gitmeden buluşalım hadi..
zakkum bizde sendeniz bacım keliz kel saçsız bizimkiler.bant tak bantkaydirigubbakcemile3elbiselerde giyiyoss artııık

Çok yakışmış elbisesi, çok güzel. Maşallah ona!!!
deryacim bu senin icin, kertigi olmayan oglumsengözlerimebaksanab

erkekim yaaaaaa

ogluslarimmmm
Maşallah subhanallah! Nazancım çok tatlı görünüyorlar, öpüyorum oğluşlarını. yeni resimlerimi göster büyük oğluna, hamileyken beni görüp dalga geçiyodu şişman teyze diye.... kaydirigubbakcemile3

Allah kabul etsin, çok tatlı görünüyorsunuz her ikiniz de... Başörtü de yakışmış bu arada, hem havalı hem dindar gözüküyon Meltoocum. a.s

bavse canım maşallah bebişlerine hele oglusun cok haşin bakmış :roflol:

melegi ne güzel yakısmıs kırmızılar alişe maşallah ona boyu uzunmu bunun melek ya yoksa fotodamı uzun gorunuyorr ???

maşallah fıstığa çok tatlı cimcimee
oy oyo pembelerde ne yakışmış dpgama maşallah annesi kuzuna
meltem sanada bi nazarlık güzel hatunsun vesselam a.s.
bencede

alişe de maşallah kırmızılar yakışmış.
bavsecim ne tatlılar yaaa maşallah

bavse canım maşallah bebişlerine hele oglusun cok haşin bakmış :roflol:

melegi ne güzel yakısmıs kırmızılar alişe maşallah ona boyu uzunmu bunun melek ya yoksa fotodamı uzun gorunuyorr ???

Tatlım boyumuz uzun.. annesine çekmemiş eehueh babaya çekmiş. 36 haftalık dogmasına ragmen 52 cm dogdu zaten. Dün 3.ayımız doldu bakalım yarın kontrolde çıkar ortaya boyu kilosu.. ama çok zayıffffff.. Geçen ben ölçmüştüm 62 cm.di :)

masallah ali tuna ya saglıklı olsunda zayıf olsun önemli degil.
ay 3 aylıkoldu hee masallah yaa bızde pazartesı 2 ayımız btıyo

allahım allahım bu mart bebişleri maşallah çok şeker.nazan bayılıyorum bu tosuncuğa maşallah.
ali tunada büyümüş maşallah.
melto çok güzel olmuş mevlüdünüz.maşallah prensese.
bavse maşallah kızınla oğluşuna.
sibel maşallah rüya prensese.
daha fazla geriye bakamadım.kaçırdığım varsa kusura bakmayın kızlar.
kocaman bir maşallah mart bebişlerine öpüyorum artık hepsini çünkü büyüdüler öpülme zamanları gelldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…