2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün net gitti devam edemedim:) ya o zaman karıştırdım ben. neyse kertme işini sana vereyim ben ya. bana kalırsa hepsi karışacak...

valla süpermiş
mersü canım
anniskom güze güzel giydirdi beni gesmeye gidiyodukk

çok şık gerçekten
neyseki iki tane oğlun var artık paylasırız
ay sen çok sempatikmişin ben seni daha farklı düşünüyoduö gerçi nazanıda daha yaslı düşünüyordum iki oğlu varya ma ne oldu fıstık gibi bi hatun çıktı
ilk önce teşekkürler teyzesi
öhö öhö ye gelince hayırdır boğazında bişeymi kaldııı
teşekküler canım
merhaba arkadaşlar bizde tam bir aylık olduk artık işte fotomuz becerebildiysem tabiki

süpersiniz

Zakkum kızında sende çok güzel görünüyosunuz canım.. Bende aile fotoğrafımız olmayışından şikayetçiyim.
"karı-koca bebişinizle fotoğrafınızı çekelim" diyen yok.Ben yüzsüzlük yapıcam artık.
Zaten şöyle ele avuca gelsin stüdyo fotoğafı istiyorum.
.

Mürüvet oğluşun pek tatlı bakmış maaşallah. Bu bakışla çok can yakar.

maşallaaahhh kuzulaaraaa.
denizim sende süper olmuşun bi maşallahta sana.
benim dünürüm ortalarda yok zeyneeeeeeeeeeep nerdesinn? tebessüm yaniiiiiii

maşallah bütüm bebişlerimize ben girmeyeli çok şey değişmiş.maşalllah büyümüş meleklerimiz öpüyorum hepsini kocaman.

maşallah bütün kuzularımıza
sitede sorun devam ediyor galiba hala bazı sayfaları açarken sorun yaşıyorum o yüzden bebişlerimize tek tek yorum yapamıyorum hepsi çok tatlı artık ısırmalık oldu yavrularımız

sehnazim masallah ardaya.. erkek olmus..has erkek hemde..Şeniz de o emzik bozmus karizmayikaydirigubbakcemile3.. degisik bi emzik.. güzelmis

teşekkür ederim buket, gören gözlerin güzelliği...
che(deniz ) merak ettim nasıl düşünmüştün beniCADIARZU

bunlar niye bukadar sirin rabbim yaaaaa ay yicem hepsini teker teker ... ben öyle normal sevemem yanimda olsalarda söyle isira isira yesem sunlari!!

siber kızın çok tatlı.saçlarıda harika.
benim kızın az bi saçı vardı oda dökülüyo

tekrar cikar annesi sen merak etme bizim kizin daha coktu bu azalmis halii sagol bu arada!!

herbirinizi öpüyoruz ve cok tesekkür ediyoruz o güzel yorumlariniz icin canolar

oyy rüymada bak...ne de güzel nede oyy postlarada girmiş kuzucuk maşşallah heryeri güzel onun bi burnumuu

buraya nasıl resim yüklüyorsunuz bende yükliyecem ama bilmiyorum.

Dilekciğim Denizciğim çok teşekkürler bebişime yorumlarınız için.. Maşallah hepsine.. Havalar ısınsın yaz buluşmasını yapacaz heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…