- Konu Sahibi EU1
-
- #1.001
valla süpermişÇok teşekkür ederim hepinize... Valla iyi ki koymuşum resimleri, moral oldu bana da...
Makine 12 mp che cim.. Bir de çekerken odağa zumluyor, arkada kalan kısmı flu çekiyor, bu nedenle daha bir net gibi oluyor. O kadar özendim ki bende, ilerde param olursa öyle bi Nikon makine alıp, kursa gitcem...
mersü canımeylemcigim gelinim ne kadarda güzellesmis allahim yiyesim geliyoo masallh
betül kizin cok güzellesmis tas bebek gibi masallh
che kücük sipa bu ya minik hatun masallh ona
deniz ayy ayyy ayy sevsinler minik kusum defnosum da gelmis yer teyzosu onu denizim aman nazarliksiz dolastirma bu kiz coookkk güzellesmis ya masallh 41ere
emel cok datlu tosunun ya yirim onu masallh
çok şık gerçekten
neyseki iki tane oğlun var artık paylasırızdenizzzz bu ne guzellik kiz fistik gibisin masallah, bosuna anasina bak kizini al dememisler,
deryam , bende senin kiza hastayim, Allahim ne guzellik o oyle yaa, Allah ozenmiste yaratmis masallah, oglumu isteme konusuna gelince, hacerrrr bak ogluma kismetler var, ee bir oglani 40 kisi ister bir kisi alir demi:roflol:, erkeklerin kitlik zamaninda bu sozu boyle degistirdimkaydirigubbakcemile3
ay sen çok sempatikmişin ben seni daha farklı düşünüyoduö gerçi nazanıda daha yaslı düşünüyordum iki oğlu varya ma ne oldu fıstık gibi bi hatun çıktısağol nurgülcüm anlayışın için. yine güzel fotolar gelmiş. emel seninkinin kertiği yok heralde. birini bulalım size yahu:)))
arda da ne çabuk büyüyo ya. gerçi erkencilerdendi dimi? emzikleri çok şirinmiş valla kendi gibi...
biz de ekleyelim barim...
burda yeni memeden ayrılmış süt sarhoşu... çok da tasarruf etmiyo bu konuda...
burda da ben ve kuzenim. kucağımdaki kuzenimin kızı gecen temmuzda doğdu:) bizimkinin ablası...daha kızımla doğru düzgün fotoğrafım yok ya. benden başka herkesin var deliricem...
ilk önce teşekkürler teyzesidenizcim.. masallah ikinizede.. anasi kizindan güzel.. kizi anasindan güzel.. masallah ikinizede..
ne güzel bakmissin zehraya masallah.. yanaklari tam istirmalik .. cokacimcoook
nil hanimada masallah.. güzeller güzeli
idil hanim iki resimden birinde hep uyuyor masallah.. daha uzun uzun uyusun.. uyusunda büyüsün uyuyan melek
gökceme bakin.. kizimin ücüzü o .. allah nazarlardan saklasin.. gözleride nurgülcümün gönlüne göre olur insallah :asigim:
öhhö öhhö diyorum sadice
teşekküler canımadaçyo yeni fotografında yeni iyi haberler aldığın belli olmuş.güzel çıkmışız.bebeğinde çok tatlı.boncuk boncuk gözler.
che maşallah seninkinide uyuya uyuya büyüteceksin türküyü
enelde şu ara yok demi?
benim kızımın kertiği yok kk de
zakkum obur bebeğin çok güzelmiş.bandanalarda yakışmış.ben de istiyorum ama kimse almıyor ben de çarşıya çıkamıyorum.bebek sana görew daha sarışın maşallah.kucağındaki cimcime esmer güzeli
melek benimkide hergün farklı bir babası oluyor bir ben
bebeklerin yüzleri ne zaman oturur.yani belli olur ve değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?