2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
..............................

Son düzenleme:
Artık elbisede giyiyoruusss

yok anam site göçüyo resim mesm eklenmio

Son düzenleme:
:dilcikar:
yaaa şu saçlı bebeklerinizin saçlarını kesermisiniz lütfennnnn...çattttt diye çatlıyorum...
alooo kime diyorumm ben...

ayyyy yavrulara bak sen maşallah hepsine...mart meleklerim benim..öperim hepinizi

zakkum bizde sendeniz bacım keliz kel saçsız bizimkiler.bant tak bantkaydirigubbakcemile3elbiselerde giyiyoss artııık

meltem bayıldım fıstıgına canım 10.000 milyon kere maşallah
canım ya elbiseyi nerden aldın çok beğendim çok ta yakışmıs doğa'ya

zakkum bizde sendeniz bacım keliz kel saçsız bizimkiler.bant tak bantkaydirigubbakcemile3elbiselerde giyiyoss artııık

oyyy yerim ben onu yerim maşallah. valla meltemcim resmi eşime gösterdim bizim oğlana alalım diyo. zeyneple dünür olmasak dünür olmak isterdik sizeD

alyacım saol canm.kayınpederm istanbuldan almış bende çok sevdmm.
damlacım ozanımda pek yakışıklı ama kaçırdık sanırımm:))
emelcm evet kızım şimdiden seksüü

Son düzenleme:
meltoommm fistik olmu$ fistikkk MASALLAHH
Fencim sagol cnm... Damat yok - Var ama ortada yok napcaz ilerdeki zmnda elaleme gidecek tanidiga gitmeyecek kiz

evetttttttttt, iki oglusum var bir tane degil iki tane gelin begenebilirim demialkisalkisalkis, tamam senin kizida aldim gitti, ayy yerim ben onu cok tatli yaa, masallah

ayrica iltifatinada tsk canim, yasliyim tabii 30 yasindayim, tipten kurtariyorum Allahtan gostermiyorumalkisalkisalkis

deryacim bu senin icin, kertigi olmayan oglumsengözlerimebaksanab

erkekim yaaaaaa

ogluslarimmmm

Böyle güzel bi annedende bu yakışıklılar çıkabilirdi ancak...Maşallah çok işin var senn bunlarla ilerde yandıın nazancım,kızlar paylaşamayacak

Böyle güzel bi annedende bu yakışıklılar çıkabilirdi ancak...Maşallah çok işin var senn bunlarla ilerde yandıın nazancım,kızlar paylaşamayacak

canim benim tsk ederim, onure ettin benihihoyyyt, senin kizinda dunya guzeli masallah, bir oglan dahami dogursam hemen ne yapsam valla senin kizdada gozum vardelikafadulden, iyiki erkek olmamisim ben ya, her guzel kizda gozum kalcakmis demekkisositososito

:roflol: :roflol: oldu canım :)))

hemen fisira vuruyorum rüyanin saclarini ...

ikinizin de bu fikre alışacağını ve kabul edeceğini biliyodum çok düşüncelisiniz. hadi şimdi kelciklerin fotolarını koyarsınız:jeyyar:

meltem haklısın canım, keltoşlar ama sempatikler. senin kızı görünce benimki aklıma geliyo:1rolleyes:
aynen ben de sürekli bant takıyorum. çok kel çünkü. biraz geride fotolarını koymuştum zaten. ya şapkalı ya bantlı. tokalar aylar aylar sonra artık napalım. hem kabul ettiler sıfıra vurmaya anlayışlı arkadaşlarım:jeyyar:

meltem kız koyma şu kzın resmini nazar edeceksin Allah korusun.maşallah yaa çok yakışmış.çok tatlı olmuş..bizimki hala tulumlarla.pantolonlarla.soğuk burası korkuyorum üşüteceğim diye..elbise giydiremiyorum...

nazan senin erenin zaten maşallahı var tosunum benimm...abiside çok yağuşuklu...nazar değmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…